طبق تاييد جواب دوست عزيز هارد شما هيچ مشكلي ندارد .
سلام
با مشكلي به نام صفحه آبي چند وقتيه برخورد كردم كه اخيرا خيلي زياد اين خطا ظاهر ميشه
من كلا FDISK كردم و دوباره پارتيشن بندي كردم و چند نوع ويندوز هم نصب كردمXP-7-VISTA درست نشد حتي چند بار وسط نصب ويندوز هم اين خطا رو داد و سيستم ريست شد كه با كلي تلاش و شانس خلاصه تونستم ويندوز 7 نصب كنم
هارد لب تاپو عوض كردم و يك هارد نو گذاشتم درست نشد حتي رم هم عوض كردم باز هم درست نشد حالا نميدونم مشكل از كجا ميتونه باشه؟!
ضمنا حدود 20 ماه هست لب تاپو خريدم همون اوايل چند بار اين خطارو داد بعد درست شد اما اين يك ماه اخير ديگه هر 5 دقيقه اين خطا مياد وسيستم ريست ميشه مخصوصا وقتي چند دقيقه از كار كردن باهاش بگذره يا سيستم زياد با نرم افزارهاي مختلف درگير بشه
لب تاپDELL هست اگر كسي از دوستان بتونه اين مشكلو با رهنمائي ارزندش حل كنه بسيار سپاسگزار ميشم .
لطفا در صورت امكان اگر با شايد و اما و اگر نظر نديد ممنون ميشم !!!
اينم عكس خطا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوست عزیز مشکل شما از هارد نیست!!!
بایوس رو دیفالت کنید.
اگر رمی به لب تاب اضافه کردین، اون رو به حالت اول برگردونید.
سلام
من یه هارد 40 ماکستور دارم که بدسکتور داره و مرتب مشکل درست می کنه . دوستان لطفا راهنمایی کنند آیا راهی وجود داره که هارد رو طوری پارتیشن بندی کنیم که قسمت خراب هارد یا بد سکتور ها در پارتیشن بندی استفاده نشوند یا اصطلاحا Unallocated بشوند ؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه ؟
سلام
یه هارد 320 گیگ دارم که یه دو سه سال از عمرش میگذره یک سالی هست یعضی روزا که pc روشن میکنم
یه صدایی مثل یییییی تق میده بعدش دیگه سیستم استاپ میکنه یعنی اگه توی ویندوزهم باشه دیگه هیچ دکمه ای کار نمیکنه
چند بار باید ریسیت کنم تا شاید بیاد
میخواستم بدونم بد سکتور داره یا داره عمرش تموم میشه؟اصلا قابل تعمیر هست؟
کسی نمیدونه جواب من رو بده
سلام.
در ابتدا هارد رو روی یه سیستم دیگه با نرم افزر فرمت سطح پایین کن.
اگر با این کار بد سکتورها از بین نره باید از طرق سخت افزاری بدسکتورها
رو از بین برد.
سلام.
در ابتدا هارد رو با نرم افزار زیر بدسکتور گیری کن:
HDD Regenerator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هارد رو با یه نرم افزار خوب دفرگ کن.
قبلا به HDDReg و با حالت LowLevel Format آن را فرمت کردم ولی فایده ای نداشته ؟ و بعد از مدتی دوباره سیستم دچار مشکل میشه .
پس باید به PC-300سپردش تا سکتورهای مرده رو غیر فعال کنه.
يه هارد سيگت 500 دارم
كه وقتي ميخوام وصلش كنم و محتويات داخلش رو ببينم بدون استثنا ويندوز و موس و كيبورد هنگ ميكنه
هارد هم ژر از عكس هاي و مطالب خيلي مهمه
دقيقا راهنمايي كنيد من چطور ميتونم از اطلاعات داخل هار كپي بردارم ؟
برنامه داره ؟بايد وارد محيط داس بشم ؟
بردم بيرون ميگن بد سكتور داره و زياد هم وارد نيستن
دوستانننننننننننننننن كمك
Last edited by kaivanika; 14-01-2012 at 00:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)