اوبیتو تاک بخوره به نظرم خیلی دیگه ضایع میشه .
مادارا بهش اطمینانی نیست ، سر جریان اوبیتو هم مطمئن بود که اینطوری شد یهو !
اوبیتو تاک بخوره به نظرم خیلی دیگه ضایع میشه .
مادارا بهش اطمینانی نیست ، سر جریان اوبیتو هم مطمئن بود که اینطوری شد یهو !
مانگای 638 منتشر شد ... سوپرایز خوبی بود ... سه شنبه ها خوندن مانگا لذت خاصی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hoooooooooooooooly Crap : دی
دیگه هاشیراما گفت این از من قوی تره !
ببینیم مادارا چه نقشه ای کشیده .
مادارا هم حریفش نمیشه
پشت کمر اوبیتو رو دقت کردین ؟! دقیقا همون طرحی که پشت لباس ریکودو بود بر پشت کمر اوبیتو بوجود اومده بود !
فکر کنم الان تنها کسی که به ریکودو نزدیک شده همین اوبیتو باشه
با یک حرکت زد یک طرف بدن هاشیراما و توبیراما رو از بین برد !!!
فقط چرا موقعی که میناتو بهش گفت اوبیتو بس کن , اوبیتو با تعجب و سختی خاصی گفت : او .. بی .. تو !!!
قضیه چیه ؟!![]()
اگه ادو تنسه نبودن الآن کارشون تموم شده بود دو هوکاگه !
مادارا مطمئنه از کارت برندش ! اگر چه از نقشش برا اوبیتو هم مطمئن بود ولی به هر حال !
انگار حافظه اوبیتو از بین رفته .فقط چرا موقعی که میناتو بهش گفت اوبیتو بس کن , اوبیتو با تعجب و سختی خاصی گفت : او .. بی .. تو !!!
درود
امروز یه انیمیشن به نام One Piece Film Z دیدم ناجور شیفته اینگونه انیمیشن ها شدم
البته گهگاهی ناروتو رو در شبکه های ماهواره یی میدیدم اما دنبال نمیکردم؛ وضعیت ما پیرمردها رو میدونید که چجوریه
یه سوال داشتم میخوام ببینم که این چند تا انیمیشن معروف( ناروتو, وان پیس, بلیچ) به صورت سریالی هستن؟
خوب ما از کجا باید شروع کنیم؟منظورم برای دانلود و دیدن این انیمیشن ها(تازه یاد بچگی هام افتادم)![]()
همممممم ! ... من که فکر نکنمانگار حافظه اوبیتو از بین رفته .
درود بر شمادرود
امروز یه انیمیشن به نام One Piece Film Z دیدم ناجور شیفته اینگونه انیمیشن ها شدم
البته گهگاهی ناروتو رو در شبکه های ماهواره یی میدیدم اما دنبال نمیکردم؛ وضعیت ما پیرمردها رو میدونید که چجوریه
یه سوال داشتم میخوام ببینم که این چند تا انیمیشن معروف( ناروتو, وان پیس, بلیچ) به صورت سریالی هستن؟
خوب ما از کجا باید شروع کنیم؟منظورم برای دانلود و دیدن این انیمیشن ها(تازه یاد بچگی هام افتادم)
برای بحث در مورد بقیه انیمه ها به این تاپیک برین ... دوستانی هستن که کارشون حرف نداره و راهنمایی های خوبی به شما میرسونن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ناروتو باید بگم که این انیمه دو سری داره ... سری اول با نام ناروتو منشتر شده که سن و سال کمتری دارن و بچه هستن که حدود 220 قسمت میشه
سری دوم که بزرگ شدن به اسم ناروتو شیپودن منتشر شده که تا الان 320 قسمت از اون منتشر شده و همچنان ادامه داره .
البته همه این قسمتها مربوط به داستان اصلی نیستن و فیلر (نامربوط و فرعی) زیاد توی انیمه دیده میشه که اصلا ربطی به داستان اصلی نداره و اگر اونا رو هم نبینید تاثیری بر روند داستان نداره .
سایت های زیادی هستن که انیمه رو برای دانلود گذاشتن .
اینجا که خلاف قوانینه و نمیشه معرفی کرد ... اگه سایتی پیدا نکردین براتون پیغام خصوصی میکنم![]()
گفتم این مادارا اعتماد به نفسی میزنه ...
راستی کاکاشی کجاس ؟
پ.ن : نمیدونم چرا این قسمت منو یاد مانگا کلیمور انداخت![]()
منظورمو خوب نرسوندم . به نظرم به چیزی بین یک انسان و یک حیوان تبدیل شده اوبیتو و برای همین خیلی از قابلیت های انسانیش مثل صحبت کردنشو از دست داده . ممکنه حافظش هم آسیب دیده باشه .همممممم ! ... من که فکر نکنم![]()
ممکنه.
چون که اوبیتو بدجوری زخمی بود و بعد یک ضربه کونای هم از میناتو دریافت کرد .
ممکنه اوتبیو مرده باشه و کنترل بدن کلا دست جوبی باشه ... شاید هم اوبیتو در حال حاضر کنترلی روی بدنش نداشته باشه ولی کم کم برگرده .
شاید هم همه اینا فیلم اوبیتو باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)