سلام
باید در بخش لپ تاپ مطرح کنید :
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
باید در بخش لپ تاپ مطرح کنید :
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من از ask رشت adsl میگیرم و این مشکل worms dor که در اصل مشکل آپدیت و اوریجینال نبودن سریال ویندوز هست، برای من مفید بوده!
میپرسید چرا؟
چون وقتی dont send میزنم و ویندوز کلاسیک میشه و بعه به حالت اول بر میگرده... چی میشه؟
سرعت اینترنتم unlimite میشه!!!!!! یعنی میتونم با حداکثر سرعت شبکه یعنی 512 استفاده کنم در صورتی که در اصل adsl 128kb دارم!
البطه بعظی اوقات یه جورایی dc میشه بعد از 10 دقه! که من یه بار با دیال آپ کانکت و دیسکانکت میشم و مودمم رو که PPOE کانکت میشه رو خاموش روشن میکنم! و با 64kb/s دانلود میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میدونه دکترواتسون توی ویندوز چه کارهای میتونه بکنه و چجوری فعال میشه در کل میخوام ازش استفاده کنم؟
سلام
محتوای مخفی: آموزش كامل كار با ابزار Dr.Watson در ويندوز
موفق باشید![]()
سلام
تو محل کارم کامپیوتری دارم که ناگهانی کانکشن کارت شبکه ناپدید شده و هیچ گونه تغییری تو تنظیمات کارت شبکه نمیتونم بدم خواستم کارت شبکه رو نصب کنم دیدم device managerغیر فعاله یعنی پنجره اش باز میشه ولی هیچکدوم از سخت افزار ها رو نشون نمیده در ضمن سیستم یه ویروس کش آویرا که تازه هم آپدیت شده داره ولی نمیتونم با این کامپیوتر به شبکه وصل بشم کارت شبکه رو کامپیوتر دیگه ای تست کردم مشکلی نداشت؟ راه حلی بغیر عوض کردن ویندوز میخوام در ضمن device manager رو میشه از جای دیگه دید؟
سلام
یه مشکل برام پیش اومده امیدوارم بدونین باید چکار کنم!
من از اول که ویندوز اکس پی روی سیستم بود یه یوزر داشتم اسمشم Administarator بود
دیروز برای یوزرم پسورد گذاشتم
بعد خواستم پاکش کنم دیدم کزینه ی پاک کردن پسورد نیست برای همین یدونه یوزر دیگه درست کردم
ولی امروز که کامپیوترو روشن کردم دیدم فقط یوزری هست که دیروز ساختم و Administrator نبود
بعد رفتم داخل یوزر جدید دیدم سیو بازیهام پاک شدن
اصلا My Documents فرمت شده
برنامه ها توی قسمت اعلان اجرا نمیشن
خلاصه کلی ضدحال خوردم
هر کاری رو هم کردم نتونستم یوزر Admin را برگردونم
اگه کسی تونست کمک کنه
ممنون میشم
سلام دوست عزیز ویندوز رو با حالت safe mode بالا بیار ببین adminstrator هست یا نه.
موفق باشید.
خیلی ممنون تونستم با administrator وارد بشم ولی نشد یوزر دومی رو پاکش کنم اخه اونم Administrator هسلام دوست عزیز ویندوز رو با حالت safe mode بالا بیار ببین adminstrator هست یا نه.
موفق باشید.
یعنی باید چکار کنم
هرکی میتونه کمک کنه
مشکلم حیاتیه
سلام.
کاری رو که میگم به دقت انجام بدین....
ولی گزینه های دیگه رو دستکار نکنید که ویندوز دیگه بالا نمیاد اونوقت:
از منوی استارت، Run رو باز کنید.
تایپ کنید Lusrmgr.msc
در برنامه باز شده، از سمت چپ، گزینه Users رو انتخاب کرده سپس از قسمت سمت راست، یوزری رو که دیروز ساختید، رو پاک کنید. (Delete)
حالا شما با ریستارت کردن سیستم Administraror رو باز خواهید یافت....
اینو هم اضافه کنم که با راست کلیلک کردن روی Administraror میتونید پسوردش رو بردارید. (دقیقا یادم نیست ولی گزینه ای بود که پسورد رو حذف میکرد.
موفق باشید![]()
خیلی ممنون که کمک کردید
اومدم بگم درستش کردم که دیدم جواب دادید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)