جوابت تو این دو تا پست داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جوابت تو این دو تا پست داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prowler88; 14-09-2009 at 20:40.
سلام بچه ها من میخوام دوربین بگیرم به نظر شما اساتید از بین اینها کدوم بهتره..................................
SONY W290
Canon IXUS 980 IS
این دومی canon یه 14 مگاپیکسلی هستش و اون سونیه 12
من زیاد حرفه ای نیستم به نظر شما کدومش رو بگیرم بهتره
بعضی ها میگن کانن چینیه وگارانتیش تو شهرستانها مثل ابادان زیاد خوب نیست.............
از نظر مشخصات اگه اساتید چک کنند به من بگن کدوم رو بخرم ممنون میشم
یه چیزهایی فکر کنم سونی داره که کانن نداره و بلعکس درسته؟
چه کنم پیشنهاد چی می دهید؟ سونی کیفیت فیلم برداریش HD هستش و اون یکی کانن نه.............
Last edited by ali6803; 15-09-2009 at 00:32.
Ixus 980 یه سر و گردن بالاتره. البته همون طور که گفتی سونی هم یه ویژگی هایی داره که این مدل کنان نداره. ولی از نظر کیفیت عکس 980 بالاتره. هر چند که فیلمبرداریش در حد سونی نیست.
فكر نكنم قضايايي مثل نويز و اينا براي شما مهم باشه. اما مشكل زيادي كه خيلي ها توي اين دوربين ها پيدا مي كنند تله و وايد كم است
لنز سوني وايد تره. اما لنز كنون تله تره. به نظر من سوني بگيريد. شايد خودم يك كسي باشم كه كلا حالم از سوني به هم مي خوره (در همه محصولاتش) اما اينجا واقعا براي يك فرد عادي سوني بهتره.
W290 یکی از بهترین دوربین های سونیه. ولی کیفیت عکسش چیزی نیست که بشه با Ixus 980 مقایسه بشه. من هم به زوم واید خیلی اهمیت میدم ولی خب کیفیت عکس هم یه بحث جداست.
ممنون از کمک دوستان امروز رفتم بازار برای تحقیق بیشتر یه مدل کانن دیدم کفم برید. یه سوپر زوم نیمه حرفه ای canon sx200 IS. نظر دوستان درباره این چیه؟؟ میگفت 400 تومن...بگیرم یا برم سراغ همون سونیه؟؟؟؟؟؟W290 یکی از بهترین دوربین های سونیه. ولی کیفیت عکسش چیزی نیست که بشه با Ixus 980 مقایسه بشه. من هم به زوم واید خیلی اهمیت میدم ولی خب کیفیت عکس هم یه بحث جداست.
![]()
دوربین خوبیه. البته کیفیت عکساش خیلی بالا نیست ولی مشخصات خوبی داره.
اگه حدود 400 تومن میخوای هزینه کنی و اندازه برات مهم نیست میتونی بری سراغ سوپرزوم ها که از این کامپکت ها خیلی بهترن. مثل پاناسونیک FZ28 و کنان SX10
از توي اين كاتالوگ پيداشون كردم
![]()
Last edited by setayesh_mj; 16-09-2009 at 16:35.
prowler88 جان و بقیه من دوباره اومدم
SX10 رو به هفته پیش پس فرستادم و امروز پولش رو بهم پس دادن.بهونه ام هم این بود که دیر دوربین رو فرستادینو واسه همین فط پول پست رو کم کردن و 400 تا از 409$ رو بهمو برگردوندنکلی هم باهاش عکس انداختم
خب من که پسش دادم SX20 رو بگیرم.فقط خواستم بپرسم چیز جدیدی از این معلوم نشده؟؟؟گفته بودی شاید عکس هاش نویز بیشتری نسبت به sx10 داشته باشه خواستم ببینم نمونه عکس هاش نیومده؟؟؟
بعد هم اینکه الان اینجا بین 390 تا 400$ ه.من تا یه ماه دیگه لازم ندارم.صبر کنم به نظرتون قیمتش میاد پایین؟؟؟یا همین الان بگیرم.چون با پولی که پس دادن میتونم همون رو بدون اضافه کردن پول بگیرم
این باطری ها رو تو آمازون زده
CANON POWERSHOT SX20 Battery-Equivalent
ربطی به کنون داره یا الکیه؟
خب احتمالا همین دوتان فقط اسمشون فرق میکنه.
FX150
FX500
اطلاعات اصلیشو که تو همون کاتالوگ نوشته. البته FX500 فکر میکنم صفحه ش finger touch باشه.
این هم صفحه ای که در مورد FX150 نوشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوباره سلام
به نظر من کار خوبی کردی. عکس مکس هم که باهاش گرفتی حال کردی. قیمتش فکر نکنم پایین بیاد. اونجا بازارش مثل ایران نیست که حساب کتاب نداشته باشه.
البته هنوز ریویوی درست حسابی ازش منتشر نشده و منم نتونستم چیز خاصی ازش پیدا کنم. احتمالا تا چند وقت دیگه ریویوهاش میاد بیرون. چیزی که مشخصه اینه که تغییر چندانی نسبت به SX10 نکرده به جز فیلمبرداری. یعنی تمام خوبی های قبلی رو داره و یک کمبود هم جبران شده. فقط می مونه همون قضیه ی افزایش رزولوشن که من زیاد روش خوش بین نیستم. البته مطمئنا تفاوتش اونقدرام زیاد نیست (مخصوصا رو ایزوی پایین). ولی خب اگه عجله نداری میتونی صبر کنی ریویوهاشم بخونی که با خیال راحت بخری. در مورد باتری هم اطلاع ندارم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)