ویزلی جون موافقم باهات....
فقط یه چیزی هست...به نظرم اگه روبینیو بره ما حتماً بهش نیاز داریم....رونالدو شاید پست تخصّصیش هافبک بازی ساز نباشه...امّا واقعآً بازیش تأثیر گذاره....
ویزلی جون موافقم باهات....
فقط یه چیزی هست...به نظرم اگه روبینیو بره ما حتماً بهش نیاز داریم....رونالدو شاید پست تخصّصیش هافبک بازی ساز نباشه...امّا واقعآً بازیش تأثیر گذاره....
آره.حرف شما کاملا" منطقیه ...
به خاطر همین هم هست که روبینهو داره از تیم می ره...با همه خوبیش اما این قانونی که شما گفتین پیش می یاد...
بچه ها نظرتونو راجع به این سوال "که آیا رونالدو برا رئال لازمه یا نه بگین"
رونالدو خودشم سردرگم شده ؟ یا داره فیلم بازی میکنه ؟
یه هفته درصد اومدنش زیاد میشه یه هفته موندنش !
بالاخره بهترین بازیکن الن هست و حتما به تیم کمک میکنه, اما جاهای واجب تری هم واسه خرج کردن هست.
با یه دیدم می شه نگاه کرد اینکه رونالدو با این کارمی خواد خودشو تو دنیا بیشتر نشون بده یا به زبون دیگه داره یه کاری می کنه تا بیشتر واسش پول بدن!!!....
در هر حال آرزوی من اینه که این نقل و انتقالات برای رئال به خوبی تموم شه ....
کالدرون : روبینیو می ماند
کالدرون بعد از ناکامی در خرید رونالدو اذعان کرد که روبینیو مهاجم برزیلی رئال مادرید در این تیم خواهد ماند.
باشگاه رئال مادرید در این تابستان بارها به دنبال خرید رونالدو ستاره پرتغالی منچستر یونایتد بود و قصد داشت تا روبینیو را به عنوان قسمتی از قرارداد به یونایتد ها بدهد.
این اقدام رئالی ها مایه ناراحتی روبینیو شده بود و این بازیکن نیز به پیشنهادهای رسیده از چلسی رسیدگی کرد و اعلام کرد که اگر رئال دستمزد وی را بیشتر نکند بر اساس قانون بوسمن از این تیم جدا خواهد شد.
رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید در این باره این طور توضیح داد :
ما قصد داریم که تغییرات کمی را در تیم بوجود بیاوریم و نمی خواهیم خریدهای زیادی داشته باشیم.
ما نمی خواهیم که بازیکن زیادی به تیم وارد و یا از تیم ما خارج شود و در حال حاضر نیز هیچ صحبتی در مورد خروج روبینیو از رئال مادرید وجود ندارد.
کاناوارو: مراحا بهبودی من به خوبی در حال پیشرفت است
فابیو کاناوارو مدافع باتجربه و ایتالیایی رئال مادرید که با مصدومیتی بد موقع نتوانست در بازیهای یورو ۲۰۰۸ شرکت کند در مصاحبه با مارکا از وضعیت خودش می گوید :
من با چندین فیزیوتراپ مدام در حال کار کردن هستم و مراحل ریکاوری به خوبی در حال سپری شدن هستند.
در اردوی تفریحی پرتغال که تمام اعضای باشگاه در انجا جمع خواهند شد من نیز به انها می پیوندم و سپس به همراه انها در برنامه های پیش فصل شرکت خواهم کرد.
نمی دانم که ایا می توانم مثل سایر هم تیمی هایم تمرین کنم یا خیر ولی در حال حاضر احساس خوبی دارم.
از قهرمانی اسپانیا در یورو ۲۰۰۸ خیلی خوشحال شدم انها واقعا عالی بازی می کردند و مستحق قهرمانی بودند اگر چه من قبلا گفته بودم اسپانیا در تمام بازیها به جز بازی در برابر ایتالیا پیروز خواهد شد.
اسپانیا بسیار خوب بازی می کرد و از عملکرد بسیار خوب هم تیمی هایم خیلی خوشحالم و الان ما در رئال مادرید هم قهرمان دنیا را داریم و هم قهرمان اروپا و این برای رئال مادرید بسیار خوب است.
ما دو فصل است که در لالیگا قهرمان می شویم و این بدین معنی است که باشگاه کارش را خوب انجام داده است و اکنون می خواهیم نشان دهیم که رئال مادرید توانایی قهرمان شدن در لیگ اروپا را نیز دارد.
فکر می کنم که قهرمانی در اروپا هدف تمام بازیکنان تیم است و می خواهیم که جام را به خانه بیاوریم من تا به الان هیچ وقت نتوانسته ام قهرمان لیگ قهرمانان بشوم ولی می دانم وقتی قهرمان شدیم چگونه خوشحالی کنم.
ما تیمی یک دست و قوی داریم که این موضوع را فصل پیش با نزدیک به یک سال صدرنشینی به همه نشان دادیم رئال مادرید فوتبال استواری را به نمایش گذاشت و الان قویتر شده ایم.
می خواهیم که در لیگ اروپا نیز بهتر شویم و برای اینکار باید کمی شانس هم داشته باشیم.
در حال حاضر به تنها چیزی که فکر می کنم رئال مادرید است و من از این تیم و این شهر بسیار راضی هستم بچه های من نیز از بودن در مادرید خوشحال هستند و در مدرسه های این شهر درس می خوانند.
باشگاه رئال مادرید پروژه ای بزرگ دارد که فکر می کنم برای هواداران این باشگاه نیز خوشایند خواهد بود.
گذشت زمان خواهد گفت که من کی و کجا از فوتبال خداحافظی خواهم کرد ولی در حال حاضر با رئال مادرید هستم و هنوز مشتاق به کسب قهرمانیم.
سلام بچه ها حالا که این بحث راه افتاده بیاین ببینیم اگه رونالدو به احتمال یک درصد اومد رئال میتونه تو اسپانیا دوام بیاره ؟؟یعنی میتونه تو لالیگا مثل لیگ برتر بازی کنه یا نه ؟؟؟!!!!!!!!
من فکر می کنم توانایی یه همچین کاریو داشته باشه سرخیو جون....اصولاً فوتبالش و سبک بازیش همه جا جواب میده...بعدشم قطعاً شرایطش تو رئال بهتر از شرایطش تو منچستره....هم به خاطر نوع تمرین ها...و هم به خاطر کسایی که کنارش بازی مکنن...همین رونالدو اگه تو صباباتری بازی کنه خب هیچ وقت کاری از پیش نمیبره که!
مادريد به پيشنهاد تورين چراغ سبز نشان داد
يوونتوس در چند قدمي درنته
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه يوونتوس ميكوشند، مدافع رئال مادريد را به خدمت گيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از دياريو اسپورت، نام رويستن درنته مدافع جوان رئال مادريد در فهرست خريد قطعي باشگاه ايتاليايي يوونتوس قرار دارد.
رئال مادريد كه قصد دارد چند مدافع جديد خريداري كند، چندان از عملكرد اين مدافع هلندي راضي نيست و براي فروش او با قيمتي مناسب به يوونتوس ايتاليا مخالفتي ندارد.
احتمال انتقال درنته از رئال مادريد به يوونتوس به صورت قرضي و براي يك فصل نيز وجود دارد.
رامون كالدرون رئيس رئال اين هفته ميزبان مدير برنامههاي دو طرف يعني درنته و يوونتوس است
البته من با این درنته زیاد حال نمیکنم مخصوصا با اون استیلش من میگم بره بهتره یه پولی هم به باشگاه میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)