من هم به پیش بینی کننده ها پیوستم
مس 0 - 1 استقلال
من هم به پیش بینی کننده ها پیوستم
مس 0 - 1 استقلال
من تو یورو 2008 پیش بینی هام خیلی خوب میشد ولی اینجا نمی دونم چرا همش اشتباه از آب در اومده
راستی این آخرین پست من هستش چون از 1 شهریور دارم میرم سربازی ( آشخور شدیم دیگه )
درسته که تا هفته یازدهم رو از دست میدم و نمی تونم تو مسابقه شرکت کنم ولی از هفته یازدهم تا سی و چهارم کلی امتیاز کسب می کنم
و همه می بینید که در پایان هفته 34 من و استقلال هر دو قهرمان شدیم
بچه ها برای من و استقلال دعا کنید![]()
سلام دوستان
قصه نخور! ما قهرمانيم اين اولشه! امير بلده چي كا كنه! مشكل گلزني حلشه تمومه!
سلام به همگی ................................
به نظر من استقلال با نتیجه ی 2 بر 0 میبره ....................
لجاجت دايي
جام جم آنلاين: اولينبار كه علي دايي حاضر شد مقابل امير قلعهنويي در قامت يك مربي، جبههگيري آشكاري داشته باشد و او را به نقد بكشد، به شيوه انتخاب بازيكنان از تيمهاي باشگاهي برميگشت؛ يعني درست زماني كه امير قلعهنويي هدف خود را انتخاب بازيكنان نامي ليگ گذاشت و بيتفاوت به اين كه كدام تيم در صدر جدول قرار دارد، فهرست خود را تنظيم كرد.
دايي همان زمان در نقش مربي و بازيكن سايپا از دعوت نشدن بازيكنان جوان صدرنشين ليگ (كه اتفاقا سايپا هم بود) گله كرد و اين شيوه گزينشي سرمربي تيم ملي را با عدالت در منافات دانست.
دومين ايراد مردي كه ميخواست به منتقدانش پاسخ بدهد و هم در لباس مربي و هم در نقش بازيكن، اولين و آخرين قهرماني را در 2 مقام متفاوت كسب كند، به اردوهاي آمادهسازي تيم ملي برميگشت.
در حالي كه قلعه نويي هرگز با دعوت از بازيكنان تيمهاي باشگاهي، ليگ را به تعويق نينداخت و با تصميماتش موجب برهم خوردن فرصت بازيهاي تيمهاي مختلف نشد، اما دايي معترض شد كه چرا بايد در فاصله بين 2 نيم فصل، بازيكنان ليگ از تيمهاي خود جدا شوند و همراه تيم ملي به امارات بروند.
اعتراض دايي با موافقت ديگر مربيان ليگ همراه بود. او در حقيقت موجي به راهانداخت و خود كنار رفت و از دور نگريست كه چگونه امير قلعهنويي مورد هجوم و انتقاد ديگر منتقدان قرار ميگيرد.
دايي كه تا حدودي حافظه تاريخي خوبي هم دارد، در بدو ورودش به محدوده كادر فني تيم ملي ايران ادعا كرد حاضر به برهم زدن نظم ليگ نخواهد بود و با برپا كردن اردوهاي تيم ملي، نظم موجود در ليگ را بر هم نخواهد زد. او چقدر به حرف خودش و به تمامي اعتراضاتي كه بر مربيان وقت تيم ملي روا ميداشت، پايبند است؟
امروز علي دايي تا حدودي تمامي آنچه ماهيت اعتقادات شفاهياش را تشكيل ميداد، ميشكند و زيرپا ميگذارد تا به عبارتي رفتار مربي پيشين تيم ملي را به شكلي شديدتر تكرار كند.
امير قلعهنويي با وجود تمامي انتقادهايي كه به شكل و سبك مربيگرياش وارد بود، با دعوت از بازيكنان استقلال (كه همان زمان ميان ردههاي اول تا چهارم ليگ بود) اين تيم را به استراحت و البته هيچ گاه ليگ را با خودسري به تعطيلي نفرستاد.
امروز دقيقا اين اتفاق براي تيمهاي باشگاهي ايران ميافتد. استقلال مثل صباباتري از بابت نداشتن بهترينهاي خود به شكلي ملموس متضرر ميشود و دايي حاضر نيست به خاطر ديدار با تيمهاي نهچندان جدي و باارزشي مانند فلسطين و قطر ، مليپوشان خود را براي مدت 48 ساعت در اختيار باشگاهها قرار دهد.
آيا سفر 48 ساعته غلامرضا رضايي و محمد نوري با صبا به مشهد يا همراه شدن وحيد طالبلو و كاظمي با استقلال در رشت، ضربهاي به تيم دوم ايران ميزد؟ وقتي ميدانيم نه اين تيم، تيم اصلي علي دايي است و نه ارزش و سطح رقابتها چندان دلنشين است كه از دست دادن بازيكنان براي 48 ساعت هيچ لطمهاي به اين تيم بزند.
بايد در عين تاسف پذيرفت كه علي دايي دچار لجاجتي سخت شده است. وقتي ميشنويم سرمربي تيم ملي به دليل تمايلش براي لغو بازيهاي سايپا و سپاهان و به استراحت رفتن اين دو تيم مليپوشان را آزاد نكرده است، ميترسيم. آيا اين لجاجت سرانجام دامن فوتبال ملي ايران را نخواهد گرفت؟
پيام يونسيپور
عليرضا اگه يادت باشه عنايتي همون موقعي هم كه تو استقلال بود بازيش شبيه بقيه نبود (مثلا اكبرپور يا علي30 ثانيه)
كه نياز به دوندگي زياد داشته باشه او بيشتر گلهاش رو طوري ميزد كه اگه يك نفر اونا رو ميديد ميگفتش:اين كه كاري
نداشت منم بودم ميزدم.در صورتي كه واقعا اينگونه نبود ورضا كار اصلي رو قبل از زدن گل انجام ميداد(هنگام جاگيري)
كاري كه هيچ مهاجمي تو ايران حتي به اندازه ي نصف اون هم بلد نيست.و اين چيزي نيست كه با بالا رفتن سن
فراموش بشه
استقلال 1 - 0 مس کرمان
حق با شماست جاگیری ها عنایتی فوق العاده هست و شاید بیادش بتونه خیلی بهمون کمک کنه!
شنیدم احتمالا برای بازیهای اسیایی به عنوان یار قرضی به میدون بیاد!
خبر های کوتاه
تغيير تركيب استقلال براى بازى با مس
استقلال در بازى مقابل سپاهان و على الخصوص در نيمه دوم، انرژى زيادى صرف كرد، به همين خاطر قلعه نويى درصدد است تا براى بازى با مس كرمان، تركيب تيم را تغيير دهد. وى در چند بازى ابتدايى ليگ به همه بازيكنان تميش فرصت حضور در ميدان را مى دهد.
ناراحتى شديد قلعه نويى از مدافعان استقلال
مهدى جعفرپور مهاجم تيم سپاهان در بين ۴ مدافع استقلالى ، دروازه آبى پوشان را باز كرد كه اين مسأله باعث ناراحتى شديد امير قلعه نويى سرمربى تيم شده است. قلعه نويى ديروز مدافعان تيمش را بازخواست كرد و از آنها خواست از اين به بعد سر به هوا نباشند.
تقى پور به بازى با مس مى رسد
ابراهيم تقى پور مدافع تيم استقلال در بازى با پگاه در گيلان دچار كشيدگى پشت پا شد. به همين خاطر به دستور دكتر نوروزى تحت درمان قرار گرفت تا مصدوميتش تشديد نشود. طبق شنيده ها تقى پور به بازى با مس كرمان مى رسد.
منصوریان در گفتگو با مهر:
هیچ صحبتی علیه قلعه نویی نکرده ام/ می خواهند استقلال را به حاشیه ببرند
کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هیچ صبحتی علیه سرمربی تیم استقلال نداشته ام و مطالبی که از قول من در این خصوص نقل شده را تکذیب می کنم.
علیرضا منصوریان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: متاسفانه امروز از قول من در برخی مطبوعات ورزشی مطالبی عنوان شده بود که حقیقت ندارد. من به عنوان فردی که 14 سال سابقه بازی در استقلال را دارم حداقل این شجاعت را دارم که اگر در مورد فردی اظهارنظر کرده باشم آن را نفی نکنم اما این مطالب به هیچ عنوان واقعیت نداشته و آن را من به زبان نیاورده بودم.
وی بیان این مطالب از قول خود را اقدامی برای حاشیه سازی علیه تیم فوتبال استقلال عنوان کرد و گفت: من با هیچ کس گفتگو نکرده بودم و مطالبی که علیه امیر قلعه نویی از قول من بیان شده، نقل قول مستقیم من نبوده است. در حالی که من به هیچ عنوان علیه سرمربی استقلال اظهارنظری این چنینی نکرده بودم. اصلا دلیلی برای این کار وجود ندارد.
کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: در آخرین بازی استقلال در مسابقات جام حذفی باشگاه های کشور تاکید کردم که تیم استقلال در فصل آینده بسیار پرقدرت ظاهر خواهد شد، امروز چه دلیلی دارد که علیه تیم و باشگاه محبوبم موضع گیری کنم؟! هر انسان عاقلی که این مطالب را بخواند می داند افرادی که از زبان من علیه سرمربی تیم استقلال موضع گیری کرده اند چه هدفی را دنبال می کنند.
منصوریان درخاتمه تصریح کرد: من تا اندازه ای به تیم استقلال علاقه دارم که حاضر نیستم علیه مربی و بازیکنان این تیم حرفی را بر زبان بیاورم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)