یه خورده گرونه به نظرم
شما یه 8800GT معمولی با قیمت پایین تر بگیری بهتره
حالا یا همین XFX یا یه برند دیگه
یه خورده گرونه به نظرم
شما یه 8800GT معمولی با قیمت پایین تر بگیری بهتره
حالا یا همین XFX یا یه برند دیگه
چرا اختلاف قیمت 8800GTS 512mb با برند کلاب نسبت به سایر برندها اینقدر زیاده؟!!!قیمتش با این برند 310 تومنه در صورتی که برندهای دیگه حداقل 100 تومن گرونتر از اینه!!!!مثلآ ایسوز 440 تومنه!!
لام دوستان به نظر شما با اين كارت ميشه بازيهايي نظير call of duty 4 رو بازي كرد؟
biostar geforce 6800
آره بابا Cod4 گرافيك خيلي بالائي نميخواد من خودم با radeon 9600 بازي كردم
سلام
بله البته که اجرا میکنه
سلام به همه دوستان.
من تازه عضو اين فروم شدم. به نظرم خيلي فروم خوبيه. مطالب مفيدي داره . تقزيبا از صفحه اول تا آخر همين بحث رو خوندم.
حالا يه سوال داشتم.
من ميخام يه vga بگيرم 8600 يا GT يا GTS كه ظاهرا مدل GTS ميزان core و memory clock بالاتري نسبت به GT داره. اما سوال اينجاس كه بين برند هاي مختلفي كه تو بازار موجوده . كدوم رو شما پيشنهاد ميكنيد؟ مثلا asus يا xfx يا ...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. اگه قيمت هم ميدونيد بگيد. باز هم تشكر.![]()
با برند ایسوز 260 تومنه..همین ایسوز خوبه...با برند اسپارکل هم از همه ارزونتره یعنی 250 تومن![]()
دوست عزیز الان دیگه خرید 8600GTS ارزشی نداره ..اگه 190 داری بهتره 20-30 تومن بزاری روش و ATI HD 3870 بگیری![]()
قیمت 8600 جی تی هم 120 تومنه و اینهم دیگه فایده ای نداره!!چون میتونی 20 تومن بزاری روش و 9600GSO بگیری که تازه اومده و قدرتش هم خیلی بیشتره....![]()
1-آقا ما که آخر نفهمیدیم این 9600gso چیه؟ خوب یه مقایسه ای بزارید ما هم تفاوت ببینید
2-در ضمن میگید هر برندی بگیرید از 8600 قویتره یعنی چی ؟ خوب یعنی برند ASUS با club یکیه ؟ یعنی برند هیچ تاثیری تو سرعت کارت نداره ؟
3-بازهم میگید بهترین کارت گرافیک تا سقف 150تومن همین 9600gso هست؟
دوستان خواهش میکنم به تک تک سوالها جواب بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)