خبر جدید اینکه N95 ها حدود 70 تا 90 افت قیمت داشتند !
خبر جدید اینکه N95 ها حدود 70 تا 90 افت قیمت داشتند !
آقا ی مشکلی هست من دیشم بازی های ان گیج رو بازی می کردم (آسفالت 3 ) و بعد زدم آهنگ گوش کنم خلاصه ی 20 دقیقه ای بازی کردم از بازی بیرون انداخت و ارور یوزر 44 داد بعد دوباره وارد بازی شدم رفت داخل بعد وقتی که وارد بازی شدم دیگه آهنگ رو قشنگ اجرا نمی کرد و هی قط و وصل می کرد جوری که نمی شد اصلا بازی کرد هر کاری کردم دیگه نشد حتی گوشی رو یک بار خاموش کردم بعد روشن کردم رفتم توی بازی ولی دیگه نمی شه هنگامی که بازی می کنی آهنگ گوش بدی مشکل از چی؟؟؟برا شما هم اینجوری؟ (مال من اول که 20 دقیقه بازی می کردم آهنگ گوش می دادم هیچ مشکلی نداشت بعد از بیرون انداختن بازی اینجور شد و بیش از 10 بار امتحان کردم ولی دیگه نمی شه وقتی بازی می کنی قشنگ آهنگ گوش بدی)
یعنی چند شده بدون گارانتی؟
جالب اینکه منم میخواستم همینو بپرسم(قیمت رو)...
آهنگ رو هم همین الآن امتحان کردم.اگه خودت آهنگ بذاری مثل خر(!) لگ میزنه.ارور 44 فکر میکنم مال پر شدن رم باشه،ولی الآن 5 مگ رم هم خالی دارم.تو منو های بازی صداش خوبه،فقط موقع بازی کردن گند میزنه.البته فکر کنم طبیعی باشه.بالآخره هر چی نباشه آسفالت خیلی سنگینه!
نکته ی دیگه ای که یادم رفته بود بگم اینکه تو بخش N-Gage یه برنامه هست به اسم Magic Key که میشه ازش برای بازی با کلید های مدیا(نه فقط 2 تا،هر چهار تا) و هر کلید دیگه ای(مثل دوربین،سبز و مداد) استفاده کرد.اگه خواستی برو توش(اینو معلم دینیمون روزی 20 بار میگه!).
Last edited by Arshia001; 04-11-2008 at 17:50.
بدون گارانتی 345 شده
جداً؟!!!!
اینکه معرکست؟
مطمئنی؟؟؟
کجا قیمت گرفتی؟؟؟
نههههههههههههههههههه؟بگو جان اشی؟ایییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییول!
(آدم به این جو گیری به عمرتون دیده بودین؟)
خداییش نه.
ولی عجب قیمتی.
کسی تایید می کنه؟
ما سال پیش از دبی 600 گرفتیم. اینجا 670 بود.حالا......
متاسفانه یا خوشبختانه درسته.
منم داشتم شاخ در میاوردم.
قیمت گوشی ها یک دفعه زمین خورد.
ان 95 معمولی حدود 350
8 گیگ حدود 450
ان 82 320
ان 78 290
ان 96 680
و............
باید منتظر خزیت هر چه بیشتر باشیم .
نا گفته نماند که این 95 که من دیدم میدین چینا بود.سری جدید گوشیای نوکیا تو چین اسمبل میشن و به همین خاطر ارزون ترند. و بی کیفیت تر!!!!!!!!!!!!!
من 2 هفته پیش خریدم 400 تمن الان یهو قیمت کشید پایین (باید کاسه ای زیر نیم کاسه باشه)
-----
سینا جان ان 82 من اینقدر ارزون ندیدم 380 آخرین قیمتمه
------
راستی ی چیز دیگه که امروز رفتیم برای یکی از بچه ها ان 95 بخریم از پاساژ اعلائدین فکز می کنید چند خریدیم
335 تمن (باورتون نمی شه نه!!!!!!!!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)