بله کاملا حرف دوستمون درسته همون طور که میبینی چند صفحه قبل یکی از دوستان تست شبانه گذاشته بود که 1.2 مگ بود.خودمم گفتم اگه مرکز مخابرتیتون خلوت باشه و مشل پهنای باند نداشته باشه.بازم امیدوارم که حداقل شما از این اینرنت لعنتی لذت ببری
بله کاملا حرف دوستمون درسته همون طور که میبینی چند صفحه قبل یکی از دوستان تست شبانه گذاشته بود که 1.2 مگ بود.خودمم گفتم اگه مرکز مخابرتیتون خلوت باشه و مشل پهنای باند نداشته باشه.بازم امیدوارم که حداقل شما از این اینرنت لعنتی لذت ببری
یعنی واقعا متاسفم... بعد از 40 روز بلاخره جایزه مارو فرستادن ولی با چه وضعی؟!!! اولا اینکه انگار تو جنگ بوده باشه.... در هر صورت ما گرفتیمش..
نه دوست عزیز هیچ یک از مشکلات ISP ها اصلا گردن کاربرا نیست و بنده هم گردن کسی نمیندازم.فقط دیگه از مخابرات خسته شده بودم واقعا سرعت 70 چه روز چه شب رو مخه...![]()
دمت گرم داداش. قربون آدم چیزفهم.
میبخشی. چون سابقه داشته این موضوع یادآوری کردم.
ایشالا سرویست رو بگیری و حالشو ببری.
اینم نظر یه اسکول زیر متن
گران کردن همه چیز اگر بد باشد گران کردن اینترنت مفید است، چون فیلترینگ ما ضعیف است بهتر است برای اعمال محدودیت قیمت اینترنت را گران کرد تا فقط افرادی که واقعا به آن احتیاج دارند حاضر باشند پول آن را بپردازند.
با کیا شدیم 80 میلیون
فیلترینگ ضعیفه؟؟؟ ما اصن نتمون اول فیلتر بوده بعدا دست و پا در اوردهو به قول یه جمله معروف که میگه : ما از فیلترینگی استفاده میکنیم که توش یکم اینترنت قاطی شده
گرون تر از این بشه ولی سرعتش افزایش نداشته باشه چه فایده داره....تازه میگن بچه بیشترم بیارین بچه های دهه 80-90 هم که همه موبایل و پی سی بازن
پهنای باند اون موقع دیگه شبیه لوله خودکار میشه
![]()
سلام
شما میتونید با پارس آنلاین توی وایبر ویدیو ارسال کنید؟ یا سرورشو بستند ؟![]()
بابا این نظر دهنده "محمد جعفر " سایت تابناک همون نطر دهنده " حاج حسین" تو سایت فرارو هست.
زیاد بهش توجه نکن.![]()
بنده خدا دوست داره بره تو کانون توجه با منفی هایی که میگیره
الن خودم میرم نظر میدم نهایت سرعت اینرنتی که در دسترس عموم قرار میگیره باید 64 باشه اونم بین 9999999999999999 نفر تقسیم بشه با محدودیت حجمی 2 کیلوبایت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)