آب هویج .......
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آب هویج .......
سلام;
توی سیدیای که همراه مودم هستش یه یوزر گاید هستش توی صفحات اول معمولا یوزرنیم پسورد رو مینویسه.
موفق باشید.
بین این سه تا انتخاب و براساس مرکز مخابراتیتون مقایسه کن:
مخابرات
پارس آنلاین
آسیاتک
سلام دوستان
جدیدا یه مشکلی با شاتل برام پیش اومده. من سرویس آرت 1 دارم (128)
مدتی میشه (1 ماه) که شاتل تحت قوانین (مسخره ی) قوانین استفاده ی عادلانه ی خودش سرعت دانلود من رو از حداقل (16) به (8) کاهش داده که یکی دو روزه به (2-4) هم میرسه!
متاسفانه سرویس های اختصاصی هم که بطور سرسام آوری گرون هستند ( حدود 8 برابر قیمت سرویس فعلی با همین سرعت 128)
میخام ISP خودم رو عوض کنم. مشکلم اینجاست که تو منطقه ی ما یه جورایی سخت خط خالی پیدا میشه ( اون موقعی که میخواستم برای اولین بار ADSL بگیرم فقط شاتل خط خالی داشت) میخواستم با شما مشورت کنم ببینم پیشنهادتون برای منطقه ی عباس باد (4 رقم اول تلفن :8853) چه ISP هست؟
شرایط: فقط این رو مدِّ نظر داشته باشید ، یک کلام ، در نظر بگیرید من شب تا صبح دارم دانلود میکنم
ADSL از این قوانین (بی مزه) استفاده عادلانه نداشته باشه و ترافیک (ترجیحا) نامحدود و یا بالا (مثلا ماهی 20 گیگ یا بیشتر) باشه.
ممنون میشم پیشنهادات خودتون رو مطرح کنید![]()
![]()
جکسون داداش سلام
پشت مودم یه سوراخ ریز داره...وقتی که روشنه داخل اون سوراخ رو با یک میله 10 ثانیه نگه داری..مودم به تنظیمات کارخونه ریست میشه
وقتی هم که ریست بشه..انگار تازه از جعبه درش آوردی...پسوردش هم میشه همون admin
من eco 128 دارم تا دیروز سرعت 250 بود . الان سرعت روز شده 20 !! سرعت رو واقعی کردن گذاشتن رو 160![]()
سلام
تشکر از همه ی دوستان
بعد از 6 شب محدودیت دیشب دوباره 3 به بعد آزادش کردند روی 200 به بالا ولی نه حوصله داشتم و.... یه 500 مگ گرفتم![]()
تازه عضو شاتل شدم ميخوام بدونم حقيقتهكه روز تولد3گيگ ترافيك ميدن؟(از رشت)
آقا یکی جواب ما رو بده
بجز این شاتل خراب شده از کجا اینترنت بگیرم که برای دانلود مناسب باشه؟
سرعت دانلود رو با این قوانین fair use پایین نیاره ، ترافیک ماهیانش هم مناسب
از دوستانی که ECO دارن . سرعتشون واقعی نشده ؟!! من تا دیروز سرعتم روی 250 بود امروز شده 20 !!!
هم اکنون 333 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 333 مهمان)