ها ؟ ما اينكاره نيستيم ، واضحتر بگو ... D:حتما تا حالا بربری شده
یه یوزر دیگه بزن
ها ؟ ما اينكاره نيستيم ، واضحتر بگو ... D:حتما تا حالا بربری شده
یه یوزر دیگه بزن
یعنی اینکه بسته شده
چند وقته سر نزدی بهش ؟
از آخراي تابستون ، چند روز پيش يكي از بچه ها منو ديده بود ، بهم خبر داد ، جوگير شدم برم دوباره بازي كنم....یعنی اینکه بسته شده
چند وقته سر نزدی بهش ؟
یکی اینو واسم ترجمه کنه :
that player inactive I think so far not even good fight from him
I goin be rebuilding troops I lost and goin launch hard strike on broly if you wish to help Ill let you know when I am ready
چه فرقی می کنه تو کدوم world باشیم؟
کاربران هر world جداست؟
بعد یه چیز دیگه.این بازی مثل بعضی بازی ها نیست که هر کشور کاربراش جدا باشن؟جداست؟
اگرم یوزر یادت باشه قابلیت ریکوئست پسورد رو از سایت برداشتنيك سوال
من قديما يك يوزري ثبت نام كردم ولي الان نه يوزر يادمه ، نه پسورد ، چه كنم؟
اگه هردوش یادت باشه روستای قبلیت متروکه شده ولی میتونی باهاش تو یه ورلد جدید ثبت نام کنی![]()
يك چيزي تو اين مايه ها ، البته جمله بندي نداره ...
that player inactive I think so far not even good fight from him
I goin be rebuilding troops I lost and goin launch hard strike on broly if you wish to help Ill let you know when I am ready
آن غیرفعال بازیگر من تاکنون فکر حتی جنگ خوب از او من goin به مرمت کردن گروه ها باشم من گم کردم و goin اعتصاب سخت روی (در) broly شروع میکند اگر شما آرزو کنيد که کمک بکنید ناخوش اجازه میده را شما میدانيد وقتی که من آماده هستم
====== يا ===========
آن غيرفعال بازیگر من تاکنون فکر حتی جنگ خوب نات از او من goin به مرمت کردن گروه ها باشم من گم کردم و goin اعتصاب سخت روی (در) broly راه می اندازد فرمان if شما آرزو کنيد که کمک بکنید ناخوش اجازه میده را شما میدانيد وقتی که من آماده هستم
بچه ها یه بازی جدید مرور گر ایرانی
بیاین p30word ها یه طایفه تشکیل بدیم و پدر بقیه رو در بیاریم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب که توی فضا به سر می بری !!! این جا تاپیک تریبال وارزه !!! نه جنگ خون آشام و گرگنما ها !!!!!!
من تو w21 با یه روستا که لویالتیش 60ه دارم یه روستای دیگه رو نوبل می کنم![]()
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)