داداش من 20 سالشه معاف شد.مدرک دیپلم
دلیل : نمره آستیگمات چشم راستش 6.25 بود . قانون : نمره آستیگماتیسم یک چشم بالای 6 معاف. مدرک دیپلم.
اما مدرک لیسانس و بالاتر نمره چشم هم بالاتر باید باشه.
داداش من 20 سالشه معاف شد.مدرک دیپلم
دلیل : نمره آستیگمات چشم راستش 6.25 بود . قانون : نمره آستیگماتیسم یک چشم بالای 6 معاف. مدرک دیپلم.
اما مدرک لیسانس و بالاتر نمره چشم هم بالاتر باید باشه.
سلام کل کسری بسیج تا 6 ماه هست که سقفش تو هر استان بستگی به مسئول نیروی انسانی سپاه کربلا داره استان های شمالی مخصوصا مازندران بسیجی های بیشتری به نسبت جاهای دیگه داره کسری 6 ما رو به هرکسین میدن باید عضو شورا طی چندسال باشید وامیتاز فعالیت تون به حد خاصی برسه.
یه خبرخوش برای دوستانی که تاسال بعد اعزام هستن: طی صحبت هایی که شده احتمال اینکه برای تابستون سال بعد مجددا دوره تکمیلی بزگزار بشه هست امسال هم بخاطر مسائل مالی تشکیل نشد
Last edited by worldm; 02-02-2017 at 14:11.
سلام
دوستانی که می خواستند تمدید کنن، جهت اطلاع ، سایت پلیس +۱۰ بخش تمدید و تعجیل رو اضاف کرده، ولی من که وارد میشم تاریخ ۱۹ بهمن و ۱ اسفند فقط هست، برای شما هم اینجوریه!؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام خسته نباشید اقا من اعزامی 1/12 هستم من کارامو درست کرده بودم ک بیفتم سپاه تیپ 45 جعفر اباد دیروز رفتم نظام وظیفه اسممو زد تو سیستم گفت افتادی ارتش نیرو هوایی سمنان کد خوردی الان من چیکار میتونم کنم تا اونجا نرم بیفتم سپاه لطفا هر راه حلی داره بگید انجام بدم تو نظام وظیفه اشنا هم دارم ولی میگه کد خوردی تو رو خدا هر کی راهنمایی بلده بگه بهم ؟؟؟؟؟
پدر من نامه کسری جبهه از یگان خدمتیش گرفته توش زده 2 ماه کسر خدمت برای فرزند، حالا این نامه رو باید برد پلیس +10 ثبت سیستم کنه؟ یا مستقیم من ببرم یگانم تحویل بدم
کسی از مراحلش خبر داره؟
دو سه هفته بعد کسر خدمت توی سیستم پلیس +10 ثبت میشه. لازم نیست ببرید پلیس +10 .
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
اهان ممنون ازت
عزیزان در مورد کفالت دو پسر بالای ۱۸ سال باشه و بزرگی بابت کم توانی ذهنیش معاف شده باشه و پدر هم بالای هفتاد سال باشه اون یکی میتونه کفالت پدرشو بگیره؟
سلام
دوستان كدهاي اول اسفند اومده!؟ كسي مراجعه كرده تا امروز؟؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان بنده نیروی انتظامی خدمتم شده،اموزشی که هیچ ،اما خدمت اصلی رو سختیش چقده؟بیشتر سروکله زدن با مردمه یا بقیه درجه دارا هم هست؟یکی میگه بعد سپاه اسونترینه،یکی میگه از همه سختتره
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)