تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3836 از 4428 اولاول ... 283633363736378638263832383338343835383638373838383938403846388639364336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,351 به 38,360 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بستگی به مرکز مخابراتی داره

Sent from my GT-I9300
    اقا من غرب تهران مرکز مخابراطی زارعی هستم.... خوبه اونجا ؟؟ کسی خبری داره ؟؟؟

این نقل قول یکی از دوستان راجع به سرویس نا محدود پارس انلاینه ... دوستان حرفاشو تایید میکنن ؟؟؟؟

بنده خط دیگه ام رو پارس انلاین دارم در جای دیگری اما در سرویس های نامحدودش اینطوری هست که شما وقتی هر ماه 100 گیگ حق تبادل داری میتونی اون 100 گیگ رو با سرعت بالای 250 هر موقع خواستی دانلود کنی مثل آسیاتک نیست که هر روز یه مقدار دانلود کنی و بعدش افت سرعت داشته باشی شما این حقو در پارس آنلاین داری کل 100 گیگت رو توی دو روز تمام کنی و بعدش هم سرعت دانلودت میاد روی همون سرویسی که گرفتی مثلا 512 باشه میاد روی 60
    اما آسیاتک توی یک روز 300 مگ دانلود کردی سرعتت میاد روی 10 کیلو بایت یا حتی زیر این

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

میشه یه عکس از وضعیت خطت بذاری دوست گرامی منظورم نویز خط و روی چند مگ بسته شده
    بفرما..وضعیت خطم خوبه ؟ 12 مگ و میکشه ؟ 16 مگو چی؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سر کوچمون مرکز مخابراتی هستش با این حساب دیگه باید یه سرعت خوبی به من بده دیگه

دوستان وضعیت خط چطوره؟
    وضعیت خطت خوبه ولی خطت روی 576 ست شده یعنی باید سرعت دانلودت 60 باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوستان وضعیت خط چطوره؟
    با این وجو نبایدم سرعتت از 50 60 بیشتر بشه چون خططو رو 512 بستن زنگ بزن برات رو 9 مگ ببندن خطت راحت 9 مگو میکشه

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

خظت روی 9 بسته شده.اون سمت چپ تصویر یه statics هست روی اون کلیک کن بعد از اونجا هم یه عکس بزار تا وضعیت خطتو بگم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دو مدل هست. یه سری پولین که باید پول بدی ماهیانه بخری اکانتش رو. اینا یوزر پسورد دارن. اینا معمولاً اگه خود فروشنده پراکسی محدودیت نذاشته باشه، سرویس خوبی می‌دن. هم خارجیش هست و هم داخلیش.

یه مدل هم هست که مجانیه. باید بگردی تو سایت‌هایی که پراکسی رو بر حسب کشور فهرست می‌کنن ببینی واسه ایران چی می‌دن. بعد اونا رو ست کنی. امتحان کنی ببینی کدوم بهتر جواب می‌دن. این پراکسی‌های رایگان معمولاً دوام چندانی هم ندارن. به ویژه اگه دست خوره‌های دانلود بیافتن به دو روز نمی‌کشه که خودشون محدود می‌کنن یا کلاً از کار می‌افتن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا من غرب تهران مرکز مخابراطی زارعی هستم.... خوبه اونجا ؟؟ کسی خبری داره ؟؟؟

این نقل قول یکی از دوستان راجع به سرویس نا محدود پارس انلاینه ... دوستان حرفاشو تایید میکنن ؟؟؟؟

بنده خط دیگه ام رو پارس انلاین دارم در جای دیگری اما در سرویس های نامحدودش اینطوری هست که شما وقتی هر ماه 100 گیگ حق تبادل داری میتونی اون 100 گیگ رو با سرعت بالای 250 هر موقع خواستی دانلود کنی مثل آسیاتک نیست که هر روز یه مقدار دانلود کنی و بعدش افت سرعت داشته باشی شما این حقو در پارس آنلاین داری کل 100 گیگت رو توی دو روز تمام کنی و بعدش هم سرعت دانلودت میاد روی همون سرویسی که گرفتی مثلا 512 باشه میاد روی 60
    اما آسیاتک توی یک روز 300 مگ دانلود کردی سرعتت میاد روی 10 کیلو بایت یا حتی زیر این
    آره. همین جوریه.

ما تو محل کارمون سرویس 1مگ نامحدود داریم. تا 80 گیگ سرعتمون روی 5مگابیته (نزدیک 600 کیلوبایت در ثانیه)، بعد از اون تا 40 گیگ می‌آد روی 3مگابیت. بعدش تا آخر دوره 31روزه سرعت اسمی رو می‌ده. اما میزان این سقف‌ها واسه سرعت‌های مختلف فرق داره. باید از سایت خود پارس‌آنلاین ببینی. سر 31 روز دوباره محدودیت‌ها ریست می‌شن.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان وضعیت خط چطوره؟
    این دیگه چه دیتا ریتی هست که دارید؟؟؟؟ زنگ بزنید تا براتون روی 9 مگ ببندن

Sent from my GT-I9300

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

وضعیت خطت خوبه ولی خطت روی 576 ست شده یعنی باید سرعت دانلودت 60 باشه
    دوستان من هنوز مخابراتم دیگه خخخخخخ ایشالا پارس انلاین وصل شه اون نوقع رو 9مگ بسته میشه الان فرض کن به مخابرات بگم اقا ببند رو 9مگ نامحدود که هستم با 1مگ هم دانلود کنم چه شود فاصلم با مخابرات چقدره ؟! 15 بر چه مبناییه؟ اگر رو 16مگ بگم ببنده پارس آنلاین قطعی زیاد میشه یا نه و تو سرعت شبانه تاثیر داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفقا یه سوال میدونم جاش نیست.ولی کسی میدونه پشتیبانی مخابراتم میتون دان استریم رو بالا ببره یانه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •