سلام
من وارد کانفیگ مودمم نمی تونم بشم با شماره 192.168.1.1
مشکل کار از کجاست ؟
با مرورگرهای مختلف هم انجام دادم ولی بی فایدس ! مودم رو هم ریست سخت افزاری و نرم افزاری کردم ولی بازم جواب نداد ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من وارد کانفیگ مودمم نمی تونم بشم با شماره 192.168.1.1
مشکل کار از کجاست ؟
با مرورگرهای مختلف هم انجام دادم ولی بی فایدس ! مودم رو هم ریست سخت افزاری و نرم افزاری کردم ولی بازم جواب نداد ...
اگه وارد کنسول نشدی چه جوری مودم رو ریست نرم افزاری کردی؟
-------------------
پینگ مودم جواب میده یا نه
بعضی مودم ها دکمه ریست دارن با زدن اون مودم ریست نرم افزاری میشه نمونش مال خودم
دلایلش زیاده اما معمولا موقعی که چیز پی ان یا ساkس در حال استفادست این مدلی میشه
سلام.
دوستان سرعت دانلود شبانه چطوری محدود میشه از طرف شاتل؟
منظورم اینه که مثلا اونجا مشخص کردن که در فلان روز فلان منطقه سرعتش زیاد بشه، فلان منطقه کم بشه؟
یا مثلا بر اساسِ حجم مصرفیه کاربره؟ (حجمی که دانلود شبانه میکنه)
من اکو 512 دارم روز ها که سرعت عالیه و معمولا روی 350 - 400 هستش و حدود 10 روز هم در ماه سرعت شبانه اینطوری میمونه که 4-5 گیگ هم رایگان دانلود میکنم توی اون شبا
میخوام بدونم من اگه هر شب 1 گیگ دانلود کنم ممکنه که توی کل ماه سرعت شبانم بالا بمونه؟ برای اینترنت گردی میخوام. چون وقتی محدود میشه رسما از ساعت 1 دیگه اینترنت گردی تعطیل میشه.
ممنون.
همه چی به 1.زمان آنلاین بودن شبانه 2. زمان دانلود 3.حجم دانلود 4.سرعت دانلود 5.مدت سرویس 6.و...داره و تا حالا قانونی برای استفاده نیومده .اما
اگر شبی یک گیگ دان کنید قطعا در یک ماه به عدد 30 گیگ خواهید رسید که غیر ممکنه چون تا الان بیشترین دانلود 24-25-28گیگ بوده که 28 گیگ رو با یک سرویس جدید (اولین سرویس) میشه انجام داد اونم به نظرم برای یک بار .
برای دانلود باید شیوه یکی از دوستان رو انجام بدید که دانلود زیادی دارند البته اگر بگن
اما من توصیه نمیکنم هرشب و به یک مقدار دان کنید خودم باشبی 1 تا 1.300 به 15گیگ نرسیده محدود شدم .
با پشتیبانی که صحبت کردم فرمودند برای ابنکه محدود نشید تا الان هرچی دان میکردید از الان کمتر از اون دان کنید . گفتم چقدر فرمودند شبی 400 مگ
راستی دوستان من هنوز منتظرم ببینم کسی تونسته به 30 گیگ برسه یا نه نبود؟؟؟؟یعنی این شرکت به یک کاربر هم هر شب یک گیگ نمیده دوستان زیر 20 پست کجان پس؟
Last edited by Meysam Raz; 22-06-2012 at 14:15. دليل: اضافه کردن مطلب
سلام من میخوام سرویسم رو از شاتل لعنتی عوض کنم و برم یه سرویس دیگه
خیلی نامرده
یه شب سرعتم 70 80 هه یه شب 4 5 اعصاب نزاشته واسه من بی پدراااا
یه زحمت بکشید بگین من چی کار کنم
شبا خفن دانلود میکنم
روزا اصلا کاری ندارم
فقط شب و سرعتش واسم مهمه
تهران میشینم مرکز محلاتی (شمال)
اون ریست سخت افزاری برادر
آی پی مودم و کارت شبکه باید توی کلاس c باشن تا بتونی وارد تنظیمات بشی.
این مسیر رو برو:
Control Panel > Network & Internet > Network and Sharing > Local Area Connection > Properties > TCP/IPV4 > Properties > Use The Following IP Address
192.168.1.13
رقم آخر یعنی 13 میتونی بین 2 تا 255 باشه.
255.255.255.0
اوکی کنید و توی آدرس بار 192.168.1.1 رو بزنید، الان اینترنت قطع میشه چون آی پی شما یونیک نیست. بعد از انجام کاراتون دوباره برگردونید به حالت اولش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام داداش
یه مودم داشتم که قبلا کانفیگ شده بود برای شاتل ولی دیگه نمیتونم وارد تنظیماتش بشم
اگر یوزر و پسوورد admin جواب نداد چی؟
bayad modemo reset konid
VCI 35
VPI 0
Last edited by mehdi_np; 23-06-2012 at 17:43.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)