دوستان برای اعزام که 19 هست ایا مستقیم مارو میبرن اموزشی یا اول لباس میدن بعد میگن که بعدا فلان ترمینال بیان فلان تاریخ؟نیام الکی چیز با خودم ببرم نوزدهم.لطفا جواب بدید
دوستان برای اعزام که 19 هست ایا مستقیم مارو میبرن اموزشی یا اول لباس میدن بعد میگن که بعدا فلان ترمینال بیان فلان تاریخ؟نیام الکی چیز با خودم ببرم نوزدهم.لطفا جواب بدید
دوستان کی مشخص میشه اعزامیای یک اسفند آموزشیشون کجا افتادند؟ مُردیم از بلاتکلیفی بخدا
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام دوستان
راسته که میگن حداکثر کسری بسیج فعال 4ماه شده؟
در صورت داشتن دوره تکمیلی همون سقف 6 ماه هستش
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
دوستان هنوز منتظر جوابما چرا کسی جواب نمیده؟
کسی که واکسن و معاینه پزشکی رفته و تایید شده اگر از دانشگاه قبول بشه و بره دانشگاه بعدا که میخواد دوباره اعزام بشه این برگ معاینه پزشکی و واکسن رو دوباره باید طی کنه؟
سلام اره،واکسن اثرش میره ،تا بعد دانشگاه هم معلوم نیست وضعیت جسمانیتون چطوره،یدفه دیدی چشمات ضعیف شد عینکی شدی
سلام
مشخص نیست دقیقا... بعضیا میگن یه هفته مرخصی میدن برای اندازه کردن لباس، بعضیا هم میگن هیچ مرخصی نمیدن و کسایی که لباس اندازشون نیست عوض میکنن با بقیه. به نظر من با وسایل کامل برید بهتره حداقل خیالتون راحته از این لحاظ
سلام
15-20 بهمن اعلام میکنن شما رفتین پلیس+10 سوال کنید؟!
از بچه های همین انجمن شنیدم قانون مشخصی وجود نداره اما تک فرزند ذکور اولویت داره که در شهر خودش خدمت کنه منم تقریبا شرایطم مثل شماست
ممنون داداش
دلیل غیبت منم مشکلات زندگی بود![]()
طبق گفته بچه ها ی انجمن اول با اتوبوس میبرنت پادگان و اونجا لباس میدن اگه اموزشی تو شهر خودت باشی بهت مرخصی میدن اما به این فکر کن اموزشی بیفتی یه شهر خیلی دور پس یه سری وسایل لازمه با خودت ببری پست اول همین تاپیک ببین وسایل مورد نیاز معرفی شده برو پلیس +10 ببین اموزشی کدوم شهر افتادی
Last edited by kases; 02-02-2017 at 12:10.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)