تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3835 از 4751 اولاول ... 283533353735378538253831383238333834383538363837383838393845388539354335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,341 به 38,350 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

بلخره کسی نگفت چه شرکتی بهتره از ساعت 1 تا 7 یا 8 صبح با سرعت خوب و بدون محدودیت هست من 4 روز دیگه تمومه آکانتم
    مرتضی جان هر جا یه شرکت خوبه منطقه با منطقه فرق میکنه . شما باید تو منطقه خودتون ببینی کدوم شرکت داره خوب سرویس میده . حتی اگر مخابرات باشه .

من سرویس محدود دارم.کی از fup در میام؟الان سه روز شده.
    بر اساس تجربه اگر شب هایی که محدود هستید هیچی دانلود نکنید (بعضی میگن کانکت هم نشید) حدودا بعد از یک هفته
    اگر دانلود کنید ممکنه به 10 روز یا حتی بیشتر برسه
    اما تایم دقیقش رو حتی نویسنده برنامه fub هم نمیدونه
    فاکتور های دیگه ای مثل مدت سرویس هم دخیله
    تایمی که بالا گفتم بیشتر روی سرویس های یک ماهه پیاده میشه .

2. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

مخابرات هم فکر کنم از 2 شروع میشه تا 6 یا 7 (بپرس)
    سلام جکسون مگه مخابرات نامحدود نیست داستان چیه؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

سلام جکسون مگه مخابرات نامحدود نیست داستان چیه؟
    سلام
    بله درسته. منظورم سرویسهای محدودشون بود چون این دوستمون دنبال شبانه ی رایگان میگشت نه سرویس نامحدود

درضمن بعضی ها توی تایپکهای دیگه نوشته بودند که مثلا مخابرات منطقشون سرویس محدود داره یا نامحدودش گرونه !
    یادم نیست
    Last edited by jackson2010; 20-06-2012 at 11:15.

5. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز سرعت دانلود در روز اومده پایین تا دیروز بهم 200 تا 150 میداد الان داره 20 تا 35 میده سرویسم 512 است :( بقیه اینطور شدن ؟فکر کنم به خاطر تابستون و اومدن نونهالان عزیز در نت است یا مشکل دیگه ای است مثل کشتی یا ناو .....

7. این کاربر از HOPE666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من صبانت فکر کنم خوب باشه منتها از ساعت 3 شروع میشه که اصلآ خوب نیست حالا اگه از 2 شروع میشد و تا 8 بود خوب بود میمونه آسیا تک من شنیدم که قطعی زیاد داره وگرنه سرعتش از شاتل هم بیشتر ه البته من شنیدم حاۀ شما دوستان نظرتون چیه در مورد اینکه برم آسیا تک و یا پارس آنلاین

کدومشون بهتره حداقل از بابت قطعی کم در ضمن بیشتر شبانش به دردم می خوره اونهم رایگان چون روزها معمولآ نمیام نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام من 512 eco_ گرفتم ،6 گیگ 3 ماهه الانم به خاطر مبعث 1 گیگ خریدم 1 گیگ رایگان داده سرعتم توی ساعات غیر رایگان برای دانلود کم بوده 30 40 برای ساعات دانلود که... حالا می خوام بدونم از کجا باید بدونم شرکت سرعت رو چند بهم میده منظورم دانلود نه کلا وب گردی و اینا رو میگم توی status نوشته 100 ولی اونی که اومد نصب کنه گفت این نیست ولی نمی دونست از کجا باید بفهمم!!! یه سوال دیگه هم داشتم بهترین برنامه واسه دانلود سریال و... چیه؟ من از Dap استفاده میکنم. ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام من 512 شاتل 6 گیگ 3 ماهه گرفتم (اکو اقتصادی) توی طول روز سرعت دانلودم پائینه ( زمانی که رایگان نیست) مثلاً 30،40 ولی در شب دیگه خیلی کمه. می خواستم بدونم چطوری میشه تست سرعت گرفت؟ منظورم برای وب گردی و ایناست؟ و کدوم نرم افزار ها برای دانلود سریال و فیلم خوب هستند/ ممنون

داره خودمونی میشه MahdiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    برای دانلود حتما از نرم افزار IDM استفاده کنید .
    برای دیدن سرعتتون و خیلی امکانات دیگه از جمله حجم دانلود و آپلود در زمانهای مختلف و.. . از نرم افزار Du meter استفاده کنید.
    برای تست سرعت از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .

12. این کاربر از MahdiX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من صبانت فکر کنم خوب باشه منتها از ساعت 3 شروع میشه که اصلآ خوب نیست حالا اگه از 2 شروع میشد و تا 8 بود خوب بود میمونه آسیا تک من شنیدم که قطعی زیاد داره وگرنه سرعتش از شاتل هم بیشتر ه البته من شنیدم حاۀ شما دوستان نظرتون چیه در مورد اینکه برم آسیا تک و یا پارس آنلاین

کدومشون بهتره حداقل از بابت قطعی کم در ضمن بیشتر شبانش به دردم می خوره اونهم رایگان چون روزها معمولآ نمیام نت
    اگه برای دانلود میخوای از 1 شروع شه، خوب IDM رو تنظیم کن هر موقعی که میخوای دانلود رو شروع کنه! حتماً که خودت نباید start رو بزنی!
    " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو هم ببین.
    Last edited by |Arman|; 21-06-2012 at 21:54.

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان واسه اصفهان اگه کسی دانلود شبانه نداشته باشه. شاتل بگیره بهتره یا صبا !؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 326 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 326 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •