شما درست متوجه نشدید کد مازاد خوردن با غیبت و اضافه خوردت تفاوت داره مازاد یعنی برای شما در این تاریخ جا نداشتن و مکان انتخاب نکردن و همان روز باید نظام وظیفه براتون تعیین کنه کجا برید، 27 ماه خدمت کجا بود خدمت شما همون 21 ماه هست.
شما درست متوجه نشدید کد مازاد خوردن با غیبت و اضافه خوردت تفاوت داره مازاد یعنی برای شما در این تاریخ جا نداشتن و مکان انتخاب نکردن و همان روز باید نظام وظیفه براتون تعیین کنه کجا برید، 27 ماه خدمت کجا بود خدمت شما همون 21 ماه هست.
سلام. من دوبار در تاریخ 1 تبرم 95 و 1 آبان 95 به خدمت اعزام شدم ولی مراجعه نکردم.
الان چقدر غیبت میخورم؟ و برای اعزام باید دوباره دفترچه پست کنم؟
و اینکه محل زندگی به یه استان دیگه تغییر کرده . میتونم از محل زندگی جدیدم دفترچه ارسال کنم و این امکان وجود داره محل آموزشیم که قبلا نیروی دریایی سیرجان بوده تغییر کنه؟
عزیزان هیشکی برای کفالت تا حالا اقدام به تهیه دادخواست کفالت کرده میخوام ببینم مراحلش چجوریه؟
سلام داداششما درست متوجه نشدید کد مازاد خوردن با غیبت و اضافه خوردت تفاوت داره مازاد یعنی برای شما در این تاریخ جا نداشتن و مکان انتخاب نکردن و همان روز باید نظام وظیفه براتون تعیین کنه کجا برید، 27 ماه خدمت کجا بود خدمت شما همون 21 ماه هست.
میدونم کد مازاد با غیبت فرق میکنه تو صفحات قبل دوستان راهنمایی کردن
من غیبت داشتم و تو برگی که از پلیس +10 گرفتم 180 روز اضاف خدمت داشتم و خدمت هم 21 ماه هست با 180 روز میشه 27 ماه
حالا نمیدونم اضاف خدمت میبخشن یا نه به نظر میاد بخششی در کار نیست![]()
Last edited by kases; 31-01-2017 at 20:54.
اگه اشتباه نکنم6ماه اضاف خدمت میخوری بهتره از پلیس +10 بپرسی
برای اعزام باید دوباره دفترچه پست کنی از هر استانی که فعلا سکونت داری دفترچه پست کن و تا جایی که میدونم محل اموزشی تغییر میکنه
از اینجا سریال ثبت نام خریدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی لینک دانلود دفترچه برام نداد! دوستان لینک دانلود آخرین دفترچه رو دارن ؟ من هرچی پیدا کردم قدیمی بود !
درضمن برای پرکردن دفترچه ثبت نام اعزام بخدمت به کدام فرم ها نیازه تا پرینت کنم؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال اگه کسی پیش از ورود به غیبت شرایطی برای کفالت داشته باشه میتونه زمان غیبتش درخواست کفالت بده؟
برادر شما چرا اینطوری کردی،میرفتی پلیس +۱۰اونا خودشون برگه هارو دارن،فقط کافی بود همون موقه با کارت ۸۰۰تومن همونجا برات بکشه و تموم بشه بره،
برای فرم ها هم فرم واکسیناسیون ،فرم پزشکی که خوده پلیس +۱۰پرینت میکنه، و برگ وضعیت ،،،،،البته اگه دنبال معافیت کفالت رهبری یا هرچی دیگه غیر معافیت پزشکی میگردی اونا هم فرم دارن
سلام دوستان، یک سوال دارم درمورد تقسیم نیرو بعد از دوره ی آموزشی، من تک فرزند ذکور هستم و پدرم 63 سالشه، با این وضعیت احتمالش هست که سربازی رو شهر خودم بیفتم؟ فکر کنم قبلا همچین قانونی بود الان هنوز برقراره؟
اول از همه امیدتون به خدا باشه، بعدش الآن 22 بهمن نزدیکه ظاهرا 2 یا 3 سال هست که اضافه ها رو نبخشیدن احتمال اینکه امسال بخشیده بشه وجود داره پس حواستون باشه و گوش به زنگ باشید، ثانیا شما علاوه بر این 22 بهمن میتونید 2 تا 22 بهمن دیگه رو هم ببینید که اونجا هم احتمال وجود داره، در هر صورت دو سوم از 6 ماه میتونه توسط فرمانده پادگان بخشیده بشه
امیدوارم اضافه ها امسال بخشیده بشه
راستی غیبت شما بابت چه بود؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)