سلام ایا کسی تا حالا اینجا خدمت کرده؟میدونه چطوره راحته سخته؟
«مرکز آموزش شهید باهنر کرمان»
یه لحظه اول فکر کردم همون ۰۵معروفه ،اما دیدم مال نیرو انتظامیه،خطر از جفت گوشم رد شد![]()
سلام ایا کسی تا حالا اینجا خدمت کرده؟میدونه چطوره راحته سخته؟
«مرکز آموزش شهید باهنر کرمان»
یه لحظه اول فکر کردم همون ۰۵معروفه ،اما دیدم مال نیرو انتظامیه،خطر از جفت گوشم رد شد![]()
سلام کسی جواب نمیده ؟
اقا من رفتم میگن تمدید یه بار میزنیم ما ... جریان چیه که بعضی از دوستان تا سه بار هم حتی تونستن ولی من نمیتونم
الان تاريخ اعزام براي 96/04/01 هست اگه مي خواين توي اين تاريخ اعزام بشيد تا اعزام اين تاريخ به پايان نرسيده بايد دفترچه رو پست كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
قبلا از طريق سايت evazifeh.epolice.ir و با داشتن كد سخا امكان تميد و تعجيل براي بار دوم وجود داشت ولي متاسفانه حدود ٢٠ روزي هست كه ديگه امكان ثبت درخواست تمديد و تعجيل از طريق اين سايت حذف شده است.
ممنون حالا اومدیم فرستادیم تاریخ اعزام افتاد اول اسفند یا اردیبهشت یا هر تاریخی بجز اول تیر باید چکار کنم؟
اسفند كه خيلي وقته بسته شده و امكان نداره كه واسه اون تاريخ بيوفتيد ارديبهشت هم وضعيتش به همين شكله و حتي اگه هم قرار بود تاريخ شما ارديبهشت باشد به راحتي مي توانستيد يك دوره تمديد كنيد و براي تير اعزام شويد. مي توانيد قبل از پست كردن دفترچه از يكي از دفاتر پليس +١٠ سوال نماييد كه تاريخ اعزام در حال حاضر براي چه تاريخي است و بعد از مطمئن شدن در مورد تاريخ اعزام دفترچه را پست نماييد.
ممنون پس الان باید برا تمدید دوم چکار کنیم؟
فعلا درخواست تمديد و تعجيل فقط از طريق پليس +١٠ امكان پذير است. من دقيقا اطلاعي ندارم كه امكان تمديد مجدد از طريق پليس +١٠ امكان پذير است يا نه ولي به نظر من شما براي اطمينان بيشتر به چند پليس +١٠ مراجعه كنيد و ببينيد آنها چه مي گويند چون اطلاعات دفاتر پليس +١٠ خيلي كامل نيست و بعضا در مواردي در دفاتر مختلف حرفهاي متفاوتي درباره امكان تمديد مجدد زده شده است.
از اینجا سریال ثبت نام خریدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی لینک دانلود دفترچه برام نداد! دوستان لینک دانلود آخرین دفترچه رو دارن ؟ من هرچی پیدا کردم قدیمی بود !
درضمن برای پرکردن دفترچه ثبت نام اعزام بخدمت به کدام فرم ها نیازه تا پرینت کنم؟
ممنون
Last edited by 3D-Mohammadreza; 31-01-2017 at 15:11.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)