تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3833 از 4105 اولاول ... 28333333373337833823382938303831383238333834383538363837384338833933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,321 به 38,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام ایا کسی تا حالا اینجا خدمت کرده؟میدونه چطوره راحته سخته؟
    «مرکز آموزش شهید باهنر کرمان»
    یه لحظه اول فکر کردم همون ۰۵معروفه ،اما دیدم مال نیرو انتظامیه،خطر از جفت گوشم رد شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام برای سرباز معلمی 1396 ثبت نام کنم . شهریورماه سال 1395 از رشته کارشناسی نرم افزار فارغ التحصیل شدم هنوز دفترچه سربازی ارسال نکردم . بخشنامه سرباز معلمی 1395رو خوندم نوشته اعزامی های ماههای اول تیر و شهریور95 مورد قبوله حالا من سوالم اینه که من کی دفترچه رو ارسال کنم که اعزامم بییوفته اول تیر یا اول شهریور 96 ؟ ممکنه این ماههای درخواستی در بخشنامه سرباز معلمی 1396 تغییر کنه ؟ امیدم فقط به امریه سربازی 1396 هست اگر نتونم ثبت نام کنم میخوام ارشد ادامه بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
    سلام کسی جواب نمیده ؟

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

به نزدیک ترین مرگز پلیس +۱۰ بروید، البته احتمال دارد در بار دوم سختگیری بیشتری کنند.
    اقا من رفتم میگن تمدید یه بار میزنیم ما ... جریان چیه که بعضی از دوستان تا سه بار هم حتی تونستن ولی من نمیتونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام کسی جواب نمیده ؟
    الان تاريخ اعزام براي 96/04/01 هست اگه مي خواين توي اين تاريخ اعزام بشيد تا اعزام اين تاريخ به پايان نرسيده بايد دفترچه رو پست كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از soroushmohri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

اقا من رفتم میگن تمدید یه بار میزنیم ما ... جریان چیه که بعضی از دوستان تا سه بار هم حتی تونستن ولی من نمیتونم
    قبلا از طريق سايت evazifeh.epolice.ir و با داشتن كد سخا امكان تميد و تعجيل براي بار دوم وجود داشت ولي متاسفانه حدود ٢٠ روزي هست كه ديگه امكان ثبت درخواست تمديد و تعجيل از طريق اين سايت حذف شده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان تاريخ اعزام براي 96/04/01 هست اگه مي خواين توي اين تاريخ اعزام بشيد تا اعزام اين تاريخ به پايان نرسيده بايد دفترچه رو پست كنيد

ممنون حالا اومدیم فرستادیم تاریخ اعزام افتاد اول اسفند یا اردیبهشت یا هر تاریخی بجز اول تیر باید چکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

ممنون حالا اومدیم فرستادیم تاریخ اعزام افتاد اول اسفند یا اردیبهشت یا هر تاریخی بجز اول تیر باید چکار کنم؟
    اسفند كه خيلي وقته بسته شده و امكان نداره كه واسه اون تاريخ بيوفتيد ارديبهشت هم وضعيتش به همين شكله و حتي اگه هم قرار بود تاريخ شما ارديبهشت باشد به راحتي مي توانستيد يك دوره تمديد كنيد و براي تير اعزام شويد. مي توانيد قبل از پست كردن دفترچه از يكي از دفاتر پليس +١٠ سوال نماييد كه تاريخ اعزام در حال حاضر براي چه تاريخي است و بعد از مطمئن شدن در مورد تاريخ اعزام دفترچه را پست نماييد.

9. این کاربر از soroushmohri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

قبلا از طريق سايت evazifeh.epolice.ir و با داشتن كد سخا امكان تميد و تعجيل براي بار دوم وجود داشت ولي متاسفانه حدود ٢٠ روزي هست كه ديگه امكان ثبت درخواست تمديد و تعجيل از طريق اين سايت حذف شده است.

ممنون پس الان باید برا تمدید دوم چکار کنیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

ممنون پس الان باید برا تمدید دوم چکار کنیم؟
    فعلا درخواست تمديد و تعجيل فقط از طريق پليس +١٠ امكان پذير است. من دقيقا اطلاعي ندارم كه امكان تمديد مجدد از طريق پليس +١٠ امكان پذير است يا نه ولي به نظر من شما براي اطمينان بيشتر به چند پليس +١٠ مراجعه كنيد و ببينيد آنها چه مي گويند چون اطلاعات دفاتر پليس +١٠ خيلي كامل نيست و بعضا در مواردي در دفاتر مختلف حرفهاي متفاوتي درباره امكان تمديد مجدد زده شده است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اسفند كه خيلي وقته بسته شده و امكان نداره كه واسه اون تاريخ بيوفتيد ارديبهشت هم وضعيتش به همين شكله و حتي اگه هم قرار بود تاريخ شما ارديبهشت باشد به راحتي مي توانستيد يك دوره تمديد كنيد و براي تير اعزام شويد. مي توانيد قبل از پست كردن دفترچه از يكي از دفاتر پليس +١٠ سوال نماييد كه تاريخ اعزام در حال حاضر براي چه تاريخي است و بعد از مطمئن شدن در مورد تاريخ اعزام دفترچه را پست نماييد.

از اینجا سریال ثبت نام خریدم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی لینک دانلود دفترچه برام نداد! دوستان لینک دانلود آخرین دفترچه رو دارن ؟ من هرچی پیدا کردم قدیمی بود !
    درضمن برای پرکردن دفترچه ثبت نام اعزام بخدمت به کدام فرم ها نیازه تا پرینت کنم؟
    ممنون
    Last edited by 3D-Mohammadreza; 31-01-2017 at 15:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •