شبانش از ساعت 1 تا 9 صبح هست سرويس 1مگ اون سرعت شبش تقريبا 70 هست البته ديشب شبيه قديم شده بود (دو ماه پيش ) و سرعت روي 100 و 120 بود ...اینو خوب اومدی
دوستان کسی میدونه ساعت رایگان آسیاتک از چند تا چنده
ما كه از شاتل رفتيم سمت آسياتك انصافا دو پارامتر خيلي فرق كرد شاتل پشتيباني خوبي داشت و همه چيز حساب كتاب داشت ... آسياتك همه اراذل و اوباش هستن تو بخش فني !! اما سرعت آسياتك تو شبا مخصوصا اوايل فوق العاده بود ...
سرعت روز جفتشون تقريبا يكي هست اما شاتل شب ها محدود ميكرد كه من رفتم ( آين آخري 3 روز دانلود ميكردم سرعتم ميشد 5 تا 7 كيلوبايت !!) اما آسياتك نه قديم شبي 3.3 گيگ با اكانت 1مگ دانلود ميشد الان سرعت كم شده آخه يوزر هاي لايزر رو هم به زور آوردن و ... !!! خلاصه شبي 1.5 تا 2 گيگ ميشه گرفت تقريبا ماهي 50 تا 60 گيگ دانلود ميشه كرد با اكانت 1 مگ كه سگش شرف داره به شاتل ...
اما ميخوام يه شركت خلوت تر رو پيدا كنم چون آسياتك جديدا خيلي قطعي هاش زياد شده (دو شب از ساعت 10 شب تا 6 و 7 صبح قطع بود!!) پينگ اش بالا رفته و سرعت هم كم شده شبانه هم نصف شده ( باز با اين تفاسير به شاتل سر هست !!!) اما به نظرم هميشه شركت هاي خلوت گزينه بهتري هستن تا شركت هايي كه ده برابر زير ساخت هاشون يوزر دارن مثل شاتل !! پشتيباني شاتل با من تو همين سايت تماس گرفت و شماره تماس خواست بنده هم دادم نيم ساعتي هم زنگ زدن و صحبت كرديم ( اين يكي از بهترين حسن هاي شاتل هست ) اما چيزي كه حل نشد صورت مسئله بود كه شاتل فقط پاكش ميكنه !! شاتل به جاي اينكه پهناي باند و زير ساخت ها رو بهتر كنه يوزر ها رو محدود ميكنه !!! به جاي اينكه شير آب بده به مردم آب رو بطري بطري ميكنه ميده دستشون ...