تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3833 از 4751 اولاول ... 283333333733378338233829383038313832383338343835383638373843388339334333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,321 به 38,330 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینو خوب اومدی

دوستان کسی میدونه ساعت رایگان آسیاتک از چند تا چنده
    شبانش از ساعت
    1 تا 9 صبح هست سرويس 1مگ اون سرعت شبش تقريبا 70 هست البته ديشب شبيه قديم شده بود (دو ماه پيش ) و سرعت روي 100 و 120 بود ...
    ما كه از شاتل رفتيم سمت آسياتك انصافا دو پارامتر خيلي فرق كرد شاتل پشتيباني خوبي داشت و همه چيز حساب كتاب داشت ... آسياتك همه اراذل و اوباش هستن تو بخش فني !! اما سرعت آسياتك تو شبا مخصوصا اوايل فوق العاده بود ...
    سرعت روز جفتشون تقريبا يكي هست اما شاتل شب ها محدود ميكرد كه من رفتم ( آين آخري 3 روز دانلود ميكردم سرعتم ميشد
    5 تا 7 كيلوبايت !!)‌ اما آسياتك نه قديم شبي 3.3 گيگ با اكانت 1مگ دانلود ميشد الان سرعت كم شده آخه يوزر هاي لايزر رو هم به زور آوردن و ... !!!‌ خلاصه شبي 1.5 تا 2 گيگ ميشه گرفت تقريبا ماهي 50 تا 60 گيگ دانلود ميشه كرد با اكانت 1 مگ كه سگش شرف داره به شاتل ...
    اما ميخوام يه شركت خلوت تر رو پيدا كنم چون آسياتك جديدا خيلي قطعي هاش زياد شده (دو شب از ساعت 10 شب تا 6 و 7 صبح قطع بود!!) پينگ اش بالا رفته و سرعت هم كم شده شبانه هم نصف شده ( باز با اين تفاسير به شاتل سر هست !!!‌) اما به نظرم هميشه شركت هاي خلوت گزينه بهتري هستن تا
    شركت هايي كه ده برابر زير ساخت هاشون يوزر دارن مثل شاتل !! پشتيباني شاتل با من تو همين سايت تماس گرفت و شماره تماس خواست بنده هم دادم نيم ساعتي هم زنگ زدن و صحبت كرديم ( اين يكي از بهترين حسن هاي شاتل هست ) اما چيزي كه حل نشد صورت مسئله بود كه شاتل فقط پاكش ميكنه !! شاتل به جاي اينكه پهناي باند و زير ساخت ها رو بهتر كنه يوزر ها رو محدود ميكنه !!! به جاي اينكه شير آب بده به مردم آب رو بطري بطري ميكنه ميده دستشون ...

2. 3 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

الان که سر خط تلفن داداشم دارم شاتل استفاده میکنم، امروز بیش از 10 بار قطعی داشته. شبا هم از ساعت 1 تا 3 https رو میبندن، سرعت هم افتضاح میشه با اینکه نامحدوده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

می خواستم برم صبا نت دیدم ساعت رایگانش رو در سایتش زده از 3 تا 7 صبح که اصلآ به دردمن نمیخوره من یک شرکتی می خوام که ساعت رایگان دانلودش از 1 باشه تا حداقل 7 و بعد هم سرعتش خوب باشه و حدود نکنند چون من دانلود زیاد دارم لطفآ یکی به من کمک کنه چون 5 روز دیگه اکانتم تموم میشه

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

چرا باوجود این همه سال از فعالیت شرکت سایپا و این همه کشته
    هنوز همه ازش پراید میخرن؟هنوز کلی جایزه بهش میدن؟؟ مثل اینکه شما فراموش کردی شنونده باید عاقل باشه
    اینو خوب اومدی
    مرتضی جان ممنونم ولی منظورم اشتباه یا ناچاری مشتریان در استفاده از پراید بود . امیدوارم بحث رو سیاسی فرض نکرده باشید .
    البته شاید خودم دارم اشتباه میکنم و برداشتتون سیاسی نیست آخه حس کردم تاییدتون... در هر صورت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یکی دو روز پیش بابت اطلاعیه ش که بابت عید تخفیف داشت (برای یک گیگ شارژ یک گیگ رایگان میداد) سه گیگ تو یک مرحله شارژ کردم. اونا هم اکانت منو شارژ نکردن و جواب دادن که باید یک گیگ یک گیگ شارژ می کردی !! عجب مسخره بازی دارن اینا.

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

پشتيباني شاتل با من تو همين سايت تماس گرفت و شماره تماس خواست بنده هم دادم نيم ساعتي هم زنگ زدن و صحبت كرديم ( اين يكي از بهترين حسن هاي شاتل هست ) اما چيزي كه حل نشد صورت مسئله بود كه شاتل فقط پاكش ميكنه !! شاتل به جاي اينكه پهناي باند و زير ساخت ها رو بهتر كنه يوزر ها رو محدود ميكنه !!! به جاي اينكه شير آب بده به مردم آب رو بطري بطري ميكنه ميده دستشون ...
    چه جالب!.
    بعد این طرفدارهایی که هر چند وقت یه بار سروکله شون اینجا پیدا میشه میگند:مگر شاتل بیکاره که بیاد ایدی درست کنه و..

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جناب جكسون اين هم متني هستس كه دريافت كردم چند وقت پيش:

نقل قول نوشته شده توسط shatel-QM
    کاربر گرامی
    با سلام و احترام؛
    بر اساس اطلاعات نظرسنجی انجام شده در p30world متوجه شدیم که شما از کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل ناراضی هستید. لذا سپاسگزار خواهیم بود اگر با در اختیار گذاشتن شماره تماسی از خود، این فرصت را به ما بدهید که نقطه نظرات شما را درباره این نارضایتی از زبان خودتان بشنویم.
    با تشکر از شما

به نظرم همه شركت ها بايد يك نفر از شركتشون به عنوان نماينده در اين سايت كه مباحث اينترنت پرسرعت بصورت تخصصي بررسي ميشه حضور داشته باشند حالا بعضي شركت ها عين خيالشون نيست چون ...
    ميگم شاتل در اين زمينه ها واقعا خوب فعاليت ميكنه اما اصل كاري رو درست نميكنه ...

9. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه ما ازش چیزی می خواهیم که دست خودش نیست ...!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرتضی جان ممنونم ولی منظورم اشتباه یا ناچاری مشتریان در استفاده از پراید بود . امیدوارم بحث رو سیاسی فرض نکرده باشید .
    البته شاید خودم دارم اشتباه میکنم و برداشتتون سیاسی نیست آخه حس کردم تاییدتون... در هر صورت
    نه دوست عزیز من برداشت سیاسی نکردم بهترین مثالی بود که میشد زد خیلی نکته ای و قشنگ بود دست گلت درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدون ه چه شرکتی خوب هست من برم من 5 روز دیگه اکانتم تموم میشه سرویسی که شبانش محدود نکنه و سرعتشم خوب باشه مثلآ 512 بالای 100 باشه وقیمت و چیزهای دیگش خوب باشه

من 3 تا سرویس مد نظرم هست که هر کدووم یه اشکالی دارند

صبا نت: ساعت رایگانش از 3 تا 7 صبح هست

آسیاتک : شما دوستان میگید قطعیش زیاده

پارس آنلاین : سرعتش پایینه خونه یکی از دوستانم بودم اکانت 1 میگ داشت منتهاسرعتش 125 بود

الان نمیدونم باید چی کار کنم
    من دانلود شبانه برام خیلی مهمه اونهم رایگان بازی خیلی دانلود میکنم

13. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •