سلام دوستان
باید چیا با خودمون ببریم پادگان
شنیدم همه چی میدن حتی لباس و لازم نیست کلا چیزی ببریم
ایا حقیقت داره؟
سلام دوستان
باید چیا با خودمون ببریم پادگان
شنیدم همه چی میدن حتی لباس و لازم نیست کلا چیزی ببریم
ایا حقیقت داره؟
منم وضعیتم همین بود بچه کجایی؟
سلام تو پست 1 تاپیک هست ولی من براتون میزارمش
محتوای مخفی: چیزهایی که باید با خودتون ببرید به دوره آموزشی
یکی از رفقا اول دی رفته اموزشی مرزن اباد بهم زنگ زده می گه مرزبانی تقسیمات و اموزشی 3ماه شدهدرصورتی که تا ی سال پیش اصن مرزبانی درکار نبود و یکی از اشناها اونجا افتاده بود و خیلی تعریف می کرد !!!!
کسی نمی دونم تقسیمات مرزبانی چطوریه اونجا؟
دوستان مدت زمان خدمت سربازی چند ماهه؟
180 روز اضاف خدمت دارم![]()
سلام
امریه ۲۴ ماه
خدمت معمولی ۲۱
بد اب و هوا ۱۹
عملیاتی ۱۸
برادر شما برگ سفید رو گرفتید؟بنده هم ۱۹ این ماه اعزامم
والله داداش من اسفند سال گذشته آموزشیش رو افتاد ثامن الائمه مشهد سه ماه فیکس آموزشیش طول کشید؛کلا اونایی که قراره برن لب مرز آموزشیشون سه ماهِ تو این چند سال جذب سرباز برای مرز خیلی زیاد شده بیشترشون هم مدرکشون لیسانسه [emoji20]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام داداش
تاریخ اعزامم 19 بهمن از شیراز
چند روز پیش از پلیس 10+ یه برگی گرفتم حالا نمیدونم برگ سفیده یا نه ، گفت کد مازاد خوردی معلوم نیست اموزشی کجا افتادی
با این تفاسیر 27 ماه خدمت میکنم![]()
پس منم باید برم برگه رو بگیرم ببینم کجا افتادم،،،،،،احتمالا اون ۶ماه خدمتو یا یه مقداریشو بت میبخشن یا کلشو،پاداش برا بخشش اضاف خدمت زیاد هست ،البته بستگی داره اضاف مال فرار از خدمت باشه یا غایبی،،غایبی رو راحتتر میبخشن،اونجوری که برادرم خدمت رفته بود میگفت،نگران نباش![]()
سلام دوستان
تقسیمات اموزشی برای کسایی که اول اسفند اعزام هستن دقیقا کی انجام میشه توی سازمان نظام وظیفه ؟
میخام دنبال آشنا بگردم که بتونه توی تقسیم کمکم کنه بهتره قبل از آموزشی پیگرش باشم یا بعد اینکه از آموزشی اومدم ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)