تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3831 از 4105 اولاول ... 28313331373137813821382738283829383038313832383338343835384138813931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,301 به 38,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان برید اینجا نظر بزارید و از مشرق بخواید بازم با معاون هماهنگ‌کننده ستادکل نیروهای مسلح مصاحبه کنه و تکلیف بخشش رو مشخص کنند.

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام من اول اسفند اعزام هستم و از سپاه پذیرش نگرفتم و کارهای تعمیرات کامپیوتر و نرم افزاری و دوربین مداربسته هم که شغل اصلیم هست بلدم و یک آشنا پیدا کردم توی سپاه هست و بهم گفته یه نفر میخایم با تخصص خودت و برام نامه زده که خدمتم رو بتونم توی سپاه باشم و کارهای دوربین و کارهای کامپیوتری و یه خورده کاریهای دیگه که بلدم رو انجام بدم به عنوان سرباز به نظرتون با توجه به اینکه تا تاریخ اعزامم چیزی نمونده و بسیج فعالم که ندارم امکانش هست قبولم کنن که با تخصصم توی سپاه خدمتم رو بگذرونم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید من لیسانس برق قدرت هستم و تاریخ اعزامم 1.12 هست که چند روز دیگه هم مشخص میشه کجا افتادم ... اول این که اگه بدونید ممکنه کدام ارگان بیفتم و این که کارای پذیرش سپاه هم کردم ولی چیزی که شنیدم سپاه برای پذیرش لیسانس زیاد تمایلی نداره ... حالا سوالام این جاست توی ناجا و ارتش درجمون چی مشه و عایا باید عین یه سرباز صفر خدمت کنیم ... خواستم تاخیر بزنم برج دو برم شاید که پذیرش سپاه بشم اخه یکی قولم داد اما شنیدم که می خوان خدمت بکنن 24 ماه و از طرفیم می گم انتخاباته اکثرا نیرو انتظامی می گیره بیشتر از طرفی هم می گن دوره طلایی هستم گویا ... دوستان کسری جبهه هنوز در کار هستش اخه پدر من 21 ماه جبهه داره ... اگه همه سوالات جواب بدید اساتید ممنون می شم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام برای سرباز معلمی 1396 ثبت نام کنم . شهریورماه سال 1395 از رشته کارشناسی نرم افزار فارغ التحصیل شدم هنوز دفترچه سربازی ارسال نکردم . بخشنامه سرباز معلمی 1395رو خوندم نوشته اعزامی های ماههای اول تیر و شهریور95 مورد قبوله حالا من سوالم اینه که من کی دفترچه رو ارسال کنم که اعزامم بییوفته اول تیر یا اول شهریور 96 ؟ ممکنه این ماههای درخواستی در بخشنامه سرباز معلمی 1396 تغییر کنه ؟ امیدم فقط به امریه سربازی 1396 هست اگر نتونم ثبت نام کنم میخوام ارشد ادامه بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام ، 9 روز دیگه اعزام ام ،

سپاه شهید ثابت خواه گیلانغرب - کرمانشاه

کسی بوده اونجا ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان اعلام نکردن سایت نظام وظیفه برای چک کردن محل اعزام آموزشی کی درست میشه خرابه!!

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من اول اسفند اعزام هستم و از سپاه پذیرش نگرفتم و کارهای تعمیرات کامپیوتر و نرم افزاری و دوربین مداربسته هم که شغل اصلیم هست بلدم و یک آشنا پیدا کردم توی سپاه هست و بهم گفته یه نفر میخایم با تخصص خودت و برام نامه زده که خدمتم رو بتونم توی سپاه باشم و کارهای دوربین و کارهای کامپیوتری و یه خورده کاریهای دیگه که بلدم رو انجام بدم به عنوان سرباز به نظرتون با توجه به اینکه تا تاریخ اعزامم چیزی نمونده و بسیج فعالم که ندارم امکانش هست قبولم کنن که با تخصصم توی سپاه خدمتم رو بگذرونم ؟
    احتمال ان وجود دارد
    سلام دوستان خوب هستید من لیسانس برق قدرت هستم و تاریخ اعزامم 1.12 هست که چند روز دیگه هم مشخص میشه کجا افتادم ... اول این که اگه بدونید ممکنه کدام ارگان بیفتم و این که کارای پذیرش سپاه هم کردم ولی چیزی که شنیدم سپاه برای پذیرش لیسانس زیاد تمایلی نداره ... حالا سوالام این جاست توی ناجا و ارتش درجمون چی مشه و عایا باید عین یه سرباز صفر خدمت کنیم ... خواستم تاخیر بزنم برج دو برم شاید که پذیرش سپاه بشم اخه یکی قولم داد اما شنیدم که می خوان خدمت بکنن 24 ماه و از طرفیم می گم انتخاباته اکثرا نیرو انتظامی می گیره بیشتر از طرفی هم می گن دوره طلایی هستم گویا ... دوستان کسری جبهه هنوز در کار هستش اخه پدر من 21 ماه جبهه داره ... اگه همه سوالات جواب بدید اساتید ممنون می شم
    ممكنه كه سپاه به شما پذيرش را بده
    اما در ارتش درجه شما گروهبان سه است اگر دوره كد برويد كه با توجه به رشته تحصيلى شما خيلى احتمال ان كم هست ممكنه افسر بشويد. خدمت در ارتش براى تحصيل كرده ها راحتر است شما با اين رشته تحصيلى كارهاى دفترى و اداراى انجام مى دهيد، نزديك انتخابات ربطى ندارد هر سازمان كه ظرفيت خالى بيشترى داشته باشد انجا خواهيد رفت، كسرى هم هنوز موجود است

8. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

تمدید نکن . دوره طلایی حیف هست، زودی هم می گذره

من خودم 1/10 بودم تمدید کردم برا 1/12
    اون موقع کدم خورده بود ناجا کرمان
    حالا نمی دونم عوض میشه یا همون ناجا هست
    هر چی که نباشه شش هفت روز مرخضی عید داریم

10. این کاربر از سهیل243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام. دوستان سايت پليس +١٠ خراب شده؟؟ چطور ميشه غير از دفتر پليس تمديد بزنيم؟ يه ٢ ماه تمديد زدم قبلا ٢ ماه ديگه ميخوام

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام. دوستان سايت پليس +١٠ خراب شده؟؟ چطور ميشه غير از دفتر پليس تمديد بزنيم؟ يه ٢ ماه تمديد زدم قبلا ٢ ماه ديگه ميخوام
    به نزدیک ترین مرگز پلیس +۱۰ بروید، البته احتمال دارد در بار دوم سختگیری بیشتری کنند.

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •