[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برید اینجا نظر بزارید و از مشرق بخواید بازم با معاون هماهنگکننده ستادکل نیروهای مسلح مصاحبه کنه و تکلیف بخشش رو مشخص کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برید اینجا نظر بزارید و از مشرق بخواید بازم با معاون هماهنگکننده ستادکل نیروهای مسلح مصاحبه کنه و تکلیف بخشش رو مشخص کنند.
سلام من اول اسفند اعزام هستم و از سپاه پذیرش نگرفتم و کارهای تعمیرات کامپیوتر و نرم افزاری و دوربین مداربسته هم که شغل اصلیم هست بلدم و یک آشنا پیدا کردم توی سپاه هست و بهم گفته یه نفر میخایم با تخصص خودت و برام نامه زده که خدمتم رو بتونم توی سپاه باشم و کارهای دوربین و کارهای کامپیوتری و یه خورده کاریهای دیگه که بلدم رو انجام بدم به عنوان سرباز به نظرتون با توجه به اینکه تا تاریخ اعزامم چیزی نمونده و بسیج فعالم که ندارم امکانش هست قبولم کنن که با تخصصم توی سپاه خدمتم رو بگذرونم ؟
سلام دوستان خوب هستید من لیسانس برق قدرت هستم و تاریخ اعزامم 1.12 هست که چند روز دیگه هم مشخص میشه کجا افتادم ... اول این که اگه بدونید ممکنه کدام ارگان بیفتم و این که کارای پذیرش سپاه هم کردم ولی چیزی که شنیدم سپاه برای پذیرش لیسانس زیاد تمایلی نداره ... حالا سوالام این جاست توی ناجا و ارتش درجمون چی مشه و عایا باید عین یه سرباز صفر خدمت کنیم ... خواستم تاخیر بزنم برج دو برم شاید که پذیرش سپاه بشم اخه یکی قولم داد اما شنیدم که می خوان خدمت بکنن 24 ماه و از طرفیم می گم انتخاباته اکثرا نیرو انتظامی می گیره بیشتر از طرفی هم می گن دوره طلایی هستم گویا ... دوستان کسری جبهه هنوز در کار هستش اخه پدر من 21 ماه جبهه داره ... اگه همه سوالات جواب بدید اساتید ممنون می شم
سلام دوستان
من میخوام برای سرباز معلمی 1396 ثبت نام کنم . شهریورماه سال 1395 از رشته کارشناسی نرم افزار فارغ التحصیل شدم هنوز دفترچه سربازی ارسال نکردم . بخشنامه سرباز معلمی 1395رو خوندم نوشته اعزامی های ماههای اول تیر و شهریور95 مورد قبوله حالا من سوالم اینه که من کی دفترچه رو ارسال کنم که اعزامم بییوفته اول تیر یا اول شهریور 96 ؟ ممکنه این ماههای درخواستی در بخشنامه سرباز معلمی 1396 تغییر کنه ؟ امیدم فقط به امریه سربازی 1396 هست اگر نتونم ثبت نام کنم میخوام ارشد ادامه بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
سلام ، 9 روز دیگه اعزام ام ،
سپاه شهید ثابت خواه گیلانغرب - کرمانشاه
کسی بوده اونجا ؟![]()
دوستان اعلام نکردن سایت نظام وظیفه برای چک کردن محل اعزام آموزشی کی درست میشه خرابه!!
احتمال ان وجود دارد
ممكنه كه سپاه به شما پذيرش را بده
اما در ارتش درجه شما گروهبان سه است اگر دوره كد برويد كه با توجه به رشته تحصيلى شما خيلى احتمال ان كم هست ممكنه افسر بشويد. خدمت در ارتش براى تحصيل كرده ها راحتر است شما با اين رشته تحصيلى كارهاى دفترى و اداراى انجام مى دهيد، نزديك انتخابات ربطى ندارد هر سازمان كه ظرفيت خالى بيشترى داشته باشد انجا خواهيد رفت، كسرى هم هنوز موجود است
تمدید نکن . دوره طلایی حیف هست، زودی هم می گذره
من خودم 1/10 بودم تمدید کردم برا 1/12
اون موقع کدم خورده بود ناجا کرمان
حالا نمی دونم عوض میشه یا همون ناجا هست
هر چی که نباشه شش هفت روز مرخضی عید داریم
سلام. دوستان سايت پليس +١٠ خراب شده؟؟ چطور ميشه غير از دفتر پليس تمديد بزنيم؟ يه ٢ ماه تمديد زدم قبلا ٢ ماه ديگه ميخوام
به نزدیک ترین مرگز پلیس +۱۰ بروید، البته احتمال دارد در بار دوم سختگیری بیشتری کنند.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)