تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3830 از 4428 اولاول ... 283033303730378038203826382738283829383038313832383338343840388039304330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,291 به 38,300 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان این فیسبوک پارس آنلاین مال خودشونه یا تقلبیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آی پی های عجیب غریب استفاده میشه در پارس
    قبلا 91 بود الان 188 و 46 هم شروع میشه و دیگه خبری از 91 نیست پینگ تا 470 هم برای
    من بالاست
    خودشون میگن اینا نقشی تو این که کاربر از چه مسیری به اینترنت وصل میشه ندارن و مسئولیت با شرکت زیر ساخته. منم چند وقته ( از همون وقتی که کیفیت سرویس های پارس آنلاین یه دفعه از این رو به اون رو شد) از این آی پی های عجیب و غریب خیلی میاد واسم. چند روزه تو اسپید تست محلمو تو نقشه به جز سلیمانیه عراق که همیشه بود اصفهان یا کهکیلویه و بویر احمد میزنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه بخوای یه پورت رو روی کامپیوترت باز کنی باید بری تو مودمت اون پورت رو اصطلاحا فوروارد کنی و الا نمیشه چونکه مودم NAT داره .... بیشتر برای کسایی هست که میخوان تو گیم آنلاین هاست بشن(یعنی سرور گیم درست کنن)....
    پورت تریگر هم مثله همون فوروارده منتها داینامیکه به درد یه سری پروتکل های خاص میخوره(حالشو ندارم توضیح بدم دقیق یعنی چی )
    مرسی از توضیجاتت. حالا ما اگه بخوایم پینگمون بهتر بشه (نه تو بازی) این کارهارو بکنیم تاثیری داره؟

4. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا یکی این سوال منو جواب بده دیگه

دوستان کسی میدونه از نظر Stability و نویز خط مودم Zyxel بهتره یا Linksys؟

راستش جریان از این قراره که امروز سرویس های وبی که سفارش داده بودم روی یک خط دیگه به جز این خط که پارس آنلاین روشه وصل شد. یه مودم Symphony درب و داغون خودم داشتم (از اینایی که خیلی وقت پیش پارس 100 تومن میفروخت) ولی مودمی که روی خط پارس استفاده می کنم Zyxel هست که خیلی ازش راضی هستم. چون Symphony وای فای درست و حسابی نداشت تصمیم گرفتم مودم ها رو جا به جا کنم و Zyxel رو بذارم روی خط های وب و Symphony رو بذارم روی پارس آنلاین. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که خط پارس آنلاینم که قبلا حوالی ظهر SNR DOWNSTREAM روی 14 بود حالا با مودم SYMPHONY اومده روی 7 که احتمالا شب با روش شدن روشنایی خیابون و بالا رفتن نویز با مشکل مواجه بشم.

حالا تصمیم گرفتم یه مودم نو بخرم واسه این خط پارس آنلاینم ولی بین Zyxel و Linksys موندم. Zyxel رو که خودم داشتم و خیلی خوبه از خیلی جهات (مثلا همین نویز) ولی Linksys تا حالا نداشتم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم. میخوام بدونم به نظر شما برای اینکه نویز کمتر اثر بذاره رو خطم به نظرتون ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم Linksys بگیرم و وضعیت نویز بهتری حتی در مقایسه با Zyxel داشته باشم یا اینکه فرق زیادی ندارن و همون Zyxel رو بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مخابرات اصلا خوب نيست من از مخابرات اومدم پارس آفلاين. چند روز همش قطع ميشه. سرعت هم مثل گذشته بالا نيست و پينگم همينطور. شكايت هم كردم اتفاقي نيافتاد.
    دوستان بالاترين سرعتي كه ميبندن چنده ؟
    لطفا يك عكس ازش بزارين.ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من سرویسم 2 مگی هست که روی 9 مگ بسته شده. بالاترین سرعت روز در بهترین حالت حدود 6 مگابیت بر ثانیه هست. ولی بیشتر رو حول و حوش 3 مگابیت بر ثانیه میچرخه. اینم تست الانم:

سرعت شب هم بین 0 مگابیت بر ثانیه تا 80 مگابیت بر ثانیه متغیره. شب اگه بیدار بودم عکسشو میذارم واست.

7. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم ٢ مگ دارم روي ٩مگ بسته شده ولي ديدم بعضي دوستان گفتن روي ١٧ بسته شده ميخواستم بدونم بالاترين سرعتي كه ميبندن چنده + عكس.

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مرسی از توضیجاتت. حالا ما اگه بخوایم پینگمون بهتر بشه (نه تو بازی) این کارهارو بکنیم تاثیری داره؟
    به نظر من که تاثیری نداره.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سرعت شبانه با وی پی ان داخلی خوب میشه؟

Sent from my GT-I9300

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

از دوستان کسی تا حالا پهنای باند اختصاصی از پارس گرفته؟ قیمت هاش رو کسی میدونه؟! من 4 شنبه 5 شنبه هر چقدر تماس گرفتم کسی برنداشت! یعنی خیلی جالب بود بعد 45 دقیقه که صبر کرده بودم میگفت شما نفر اول هستید ولی کسی ورنمی داشت!

بعد یه سوال دیگه الان من پهنای باند اختصاصی بگیرم مثلا 512 یا 1 مگ
    سرعت 512 همون 512 باید باشه 1 مگ هم 1mb درست میگم؟!
    برای خانگی هم میخوام که اینم نمیدونم به خانگی میدن یا فقط شرکت و سازمان ها...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا رو شکر وضعیت خوبه ولی شبانه آشغاله. نهایت سرعت شبانه 100 با دانلود منیجر.

بچه ها اگه میشه از این DNS ها پینگ بگیرید و بزارید ببینم چطوره واسه شما:
    209.244.0.3
    209.244.0.4
    Last edited by bigbang0661; 12-09-2014 at 21:44.

13. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •