این سرویسش فعلا تغییر ندادن میشه سرور خارجی هم استفاده کرد درسته ؟
آره ظاهرا سرویسشون به 2 قسمت ترافیک داخلی و خارجی تقسیم نشده چون تو پنل کاربری چیزی به نام ترافیک مصرفی داخلی و ترافیک مصرفی خارجی ندیدم
و به صورت کلی ترافیک باقی مانده و ترافیک مصرف شده زده بود تو پنل
سلام
دوستان من مدت ها حدود 3 سال و نیم سال از پارس انلاین سرویس میگرفتم .
واقعا دقیقا مثل ** پشیمونم که چرا از این شرکت دزد و لعنتی سرویس گرفتم .
این شرکت دزد انقدر حجم دزدی داره که بالاخره خونم به جوش اومد ! یعنی خیلی زود ترافیک حجمی تموم میشد و باورم نمیشد .
میزان وبگردی و دانلود با حجم مصرفی نمایش داده شده در مدیریت سرویس پارس انلاین اصلا منطقی و قابل باور نبود .
(تمام مسائل امنیتی مودم رو انجام داده بودم و مسلما هک در کار نبوده)
با این که نرم افزار مدیریت حجم نصب کرده بودم networx !
کاری کرده بودند که با کمترین وبگردی و .. کلی حجم مصرف میکرد ! سیستمشون رو طوری طراحی کردند حجم خیلی زود تموم میشه !
الان هم از شرکت دیگه ای سرویس گرفتم و همون وبگردی رو دارم و به صورت منطقی ترافیکم رو کم میکنه . و قابل باور هست . در صورتی که به همین مقدار وبگردی دو برابر و حتی
بیشتر حجم از ترافیکم در پارس آنلاین کم میشد .
و با خودم میگم چرا این همه سال از این دزد آنلاین اینترنت گرفته ام . افسوس
Last edited by mojt90; 13-10-2016 at 19:41.
با سلام به اين دوست عزيزمون
راستش من نميخوام شركت يا شخصي رو دادگاهي كنم و يا بگم خوبه كارش درسته يا بد كارش غلطه
كلا در ايران چون اينترنت هم مثل بقيه موارد دزدي داره خود دولت دزدي ميكنه و فشار مياره به شركتهاي ISP مثل پارس آنلاين شاتل يا غيره و غيره
فرض ايران روزانه براي مصرف ترافيك اينترنت داخليش 200ترابايت از كشور دبي اينترنت ميخره كه ميشه مثلا 100 دلار روزانه - بعدش مياد اين 200 ترابايت رو به شركتها و سازمانها به دلخواه خودش ميفروشه مثلا وزارت 00000 و غيره و غيره نامحدود با سرعت 16 مگ فيبر نوري - شهرداري و بقيه هم همينطور يعني كلا سازمانها و وزارتخونه ها و ادارات دولتي خيلي راحت با مبلغ 0 ريال ميفروشه
بعدش مياد از حلقوم شركتهاي خصوصي اون 100 دلار و كه هيچ روزانه 1 ميليون دلار ازشون پول درمياره - خوب شما باشي چيكار ميكني كلي تجهيزا ت وساختمون و اپراتور و خط مخابرات و غير ه وغيره و غيره روزانه براتون هزينه 10 ميليون تومني داره
از كجا درمياري از فروش حجم به مشتريان در حاليكه دولت خودش اينترنت رو بيشتر بصورت سرعت خريداري ميكنه نه حجم يعني توافق ميكنه با دولت تركيه يا كشورهاي روسي و يا امارات متحده عربي و اون سرعت رو خريداري ميكنه كه در طي طول روز بايد كشور تركيه سرعت 400 ميليون ترابايت رو فراهم كنه و فراهم ميكنه - خود كشور تركيه و امارات به همين صورت به مردمشون اينترنت ميفروشن چه از طريق خود دايال و يا از طريق خطوط وايرلس شما يك ماهه پول سرعت 8 مگ رو براي منزل 40 لير پرداخت ميكني ديگه كاري نداره روزي 100 مگ مصرف كني يا روزي 100 ترابايت بايد مقدار سرعت لازم رو فراهم كنه
اين يك توضيح كلي درخصوص اينترنت در ايران بودش - حالا از دوستاني كه اطلاعات بيشتر دارند خواهش ميكنم واضحتر بگن چون خودم از سال 82 به بعد ديگه توي اين امر نبودم و نخواهم بود ما سازماني داشتيم كه اينترنت روزانه جوابگو نبود همون موقع از روي يوتل ست با سرعت 64 مگ تغذيه ميشد - سازمان داريم صدا و سيما همينجوره و خيليهاي ديگه
چند تا پيشنهاد براي بهتر شدن سرويستون بگم خالي از لطف نيست و مطمئنا تأثير بهتري داره
1- تا اونجا كه ممكنه و براتون مقدوره برحسب نيازتون اينترنت بخريد مثلا اگر از صبح تا شب دانلود داريد حتما نامحدود بخريد
2- حتما از كابل و از گزينه LAN بجاي WLAN استفاده كنيد چون هم ضريب امنيت و هم سرعت و هم دقت بالاتري توي ارسال داده ها داره و ادوات جانبي مثل تلويزيون موبايل و بعضي از ادواتي كه داراي فركانس كاري مشابه باشند كمتر توي اين قضيه تداخل ايجاد ميكنند
3- اگر از گزينه WLAN مجبور به استفاده شدين حتما از گزينه مك -------- يا همون MAC Address Filtering استفاده كنيد كه فقط اون وسايلي رو كه شما ميخواهيد به مودمتون وصل بشن نه هر وسيله اي و بعدشم از برنامه هاي Password Generator براي ايجاد رمزهاي غيرقابل هك استفاده كنيد و يا از كاراكترهاي اسكي يا شيفت براي اينكار استفاده كنيد
4- كلا ايران توي تنظيمات DNS يا به عمد يا غير عمد مشكل داره شما يك Tracert google.com بگير متوجه ميشي كه تقريبا ما به بيش از 15 نود يا Node توكن ميفرستيم تا بتونيم جواب بگيريم هر چي اين مسير كوتاهتر بشه سرعت لود صفحات بالاتر ميره طبيعتا تنظيم DNS بهتر منوط به تنظيم اون توي مودم يا كارت شبكه خودتون داره
5- بهترين برنامه مديريت مصرف اينترنت برنامه Cofos Speed كه يك محصول آلمانيه و روي تمامي مادربردهاي گيگابايت بصورت رايگان ارائه ميشه (DVD) از اون ميتونيد براحتي استفاده كنيد و بفهميد كه چه مقدار حجم اينترنت داريد استفاده ميكنيد چون اينترنت فقط دانلود نيست - آپلود هم هستش و منظور همون آدرسي كه شما تايپ ميكنيد يا مطالبي كه مثل مينويسيد همشون دارند حجم كم ميكنند يك فايل 1 گيگي فيلم به نظر كاملا منطقي حجمش كم شده اونهم با 1.3 گيگ ترافيك چون شما كلي پكت و توكن به اون سرور ميفرستي كه الان داري كجاي فايل رو دانلود ميكني چه مقدارش دانلود شده و كجاي فايل هستي
6- بيشتر شركتها دزدي ندارند ولي نحوه روتينگ شما جوريه كه كلي پكت ارسال ميكني تا به اون مورد برسي و همين حجمتون رو ميخوره يا سرور مورد نظر مشغوله و پكتهاي شما رو بدون جواب ميذاره و عملا پكتهاي شما رو دور ميريزه چون ميدونه كه ترافيكش بالا رفته و بايد از حجم بارش كم كنه - يك سري قلقها و تنظيمات هست كه توي سيسكو روتر انجام ميدن تا بار سرور به اصطلاح Over Load نشه - عرض كردم من از سال 82 از اين امر كلا كناره گيري كردم ولي قوانين همون قوانين IEEE
افسوس كه در كشور ما (ايران) به اصطلاح به ما اينترنت رو ميچپونن نه ميفروشن - بيشتر كشورهاي اروپايي و آمريكايي و حتي بيشتر كشورهاي آسياي جنوب شرق و خاورميانه از اينترنت قابل قبولي استفاده ميكنند و همينطور به مردمشون ارائه ميدن اونهم با اشتياق كامل ولي توي كشور ما اينترنت بهت ميدن با سرعت 512 كيلوبايت و حجم روزانه 1 گيگ تازه كلي هم منت سرت ميذارن كه ما بهت اينترنت داديم تو لياقت نداشتي استفاده كني
موفق باشيد
اين دو تا لينك رو هم ببينيد ضرري نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نزدیک بود با این تبلیغ گیگی 800 تومن گول بخورم که با فرمایشات شما کاملا توجیه شدم.الانم شاتل دارم که میخام تخلیه کنم چون اونم گیگ می دزده.
فقط یک نکته را بگویم که همان اینترنت سازمان ها و ... هم مجانی نیست. خیال نکنید که دولت از همین درآمدها هم میگذره!
من در یک سازمان دولتی کار میکنم، زیرمجموعه یکی از وزارتخانه ها، سالانه مبلغ زیادی سازمان داره بابت هزینه ی اینترنت پرداخت میکند.
در همان وزارتخانه ش هم همینطوره.
خوبیش اینه که ما محدودیت حجم نداریم. ولی در همین شهرداری تهران هم دوستانم هستند که اکانت دارند و نمیتوانند بیش از مقدار اکانت خودشان که مقدار محدودی هم هست مصرف کنند.
یا در همین وزارت نفت، در ساختمان های اصلی ش که آشنا دارم، آنها هم اینترنتشان از نظر حجمی محدود است.
دوستان کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید ؟
جدیدا این پارس انلاین خیلی زود حجم اینترنتم تموم میشه . کلا مشکوکه
فقط های وب و پیشنهاد ندید چون واقعا سرعت و قیمت هاش بدرد نمیخوره
من پیشگامان پیشنهد میدم.
شاتــل رو مشاهده کردید؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)