با سلام.يك سوال فني دارم!! چه طوري ميشه با فيليپ بسته ي p990 پيامك نوشت؟!!!
چون در حالت معمولي فقط عدد ميزنه و حرف تايپ نميكنه!! مربع رو هم امتحان كردم نشد. لطفا من را راهنمايي كنيد.
با سلام.يك سوال فني دارم!! چه طوري ميشه با فيليپ بسته ي p990 پيامك نوشت؟!!!
چون در حالت معمولي فقط عدد ميزنه و حرف تايپ نميكنه!! مربع رو هم امتحان كردم نشد. لطفا من را راهنمايي كنيد.
سلام من ساتيو دارم ولي مشكلي دارم .مي خوام نرم افزارهاي s60v5 نصب كنم ولي نميشه يعني نرم افزار
با پسوند sis نمي شه نصب كرد در صورتي كه سيستم عامل اين گوشي Symbian S60 5th edition.
لتفا راهنمايي كنيد.![]()
سلام.گوشي من ساتيوست و با اينكه سيستم عاملش Symbian S60 5th edition .نمي تونم نرم افزارهاي با پسوند sis نصب كنم.لتفا راهنمايي كنيد.![]()
سلام دوســت من
شما بايد برنامه ها رو ساين يا گوشــي رو هــك كنـــي تا بتوني فايل هاي sis رو نصـب كنــي
موفق باشيد!![]()
سلام دوستان
خوبی هادی جان ؟
هادی جان ، من این تی 715 رو می ذارم کنار 78 خودم ، کنار کا 550 قدیم ام ( که الآن دسته برادرمه ) کنار 6720 اون یکی برادرم ، می بینم که نوکیا ها خیلی بهتر آنتن می دن ، حتی اون 550 هم خوب و قابل قبول آنتن می ده ، آما این 715 نمی دونم چرا این قدر افتضاحه ، خونه ما از نظر آنتن دادن خیلی خوب نیست ، بد آنتن می ده ، اما با این حال همه گوشی ها یه جاهایی آنتن می دن ، اما این 715 همون جا ها هم آنتن درست حسابی نمی ده ، نمی دونم چی کارش کنم ، راهی هست یا نه ؟
تنکس
یا حق
سلام معين جــان ...
چند وقتـــه كه خريديش از همون اول اينجوري بــود ؟ دستكاري قسمت Network نشــده ؟
گوشي هاي سوني اريكسون اگه فريمورشون قديمي باشه مشكل آنتن دهي رو به گوشي وارد ميكنن !
اگه فريمور قديمي هستش ميشه گفـــت 30 درصدي بخاطر همين باشـــه ؟
يه ريســت تنظيمات بــزن ! نبايد مشكلي داشته باشه چون از نظر آنتن دهي اين گوشي همه راضي هستن
موفق باشيد!![]()
سلام دوباره به هادی عزیز .
همین دیشب گرفتم ، خودم حس خوبی نسبت به خریدم ندارم ( نه نسبت به گوشی ، به خریدم ، باتری اش از این پلاستیکی هاست ، که حدس می زنم گوشی از این چینی های بی کیفیت باشه ، سیم یو اس بی تو جعبه نبود ، و ... خلاصه ، تنها بودم ، موقع خرید هم عجله کردم ، احساس می کنم که ...)
ببین دیشب خوب آنتن می داد ، در واقع باید بگم که خونه ما بد آنتن می ده ، یه جا ثابت بذاری گوشی رو آنتن خوب می شه ، اس ام اس سند و ریسیو می شه ، ولی نمی شه حرف زد ، در این شرایط گوشی های دیگه خوب آنتن می دن ( ثابت ) ولی نمی دونم این چرا این جوریه ...
امروز هم بیرون تست کردم ، آنتن دهی اش خوب بود ، اما تو خونه نمی دونم چرا این جوریه ...
فرم ویر رو چجوری تشخیص بدم که مال کی هست ؟
راه دیگه ای به ذهنت نمی رسه با توجه به این سید 53 ساپورت نمی شه ؟
تنکس
یا حق
دوستان نمی دونم این پرسش مطرح شده یا نه...می خواستم بدونم معلوم نیست Xperia X10 mini کی میاد و اگه بیاد قیمتش حدودا چنده؟!
هادی جان ، من هم چنان منتظر پاسخت هستم
تنکس
سلام معين جان شرمنده چند روزي اينترنت خراب بــود
بيشتر سوني ها اينجوري هستــن آنتن دهي كمي دارن همچين جاهايي !
از دستگاه هاي تقويــت آنتن هم ميتوني استفاده كنـــي
فريمور رو هم ميتوني *راست*چپ چپ * چپ * بدونـــي چيــه ؟
بعد از زدن هر چي اومد اينجا بنويس ببينم فريمورش جديده يا نـــه
آنتن دهي ضعيف گوشي هاي سوني هم دردسر داره يه مدت عاليه يه مدت نــه !
جاي نگراني نيســت برا K750 منم همينجوريه خيلي ضعيفتر از N78 هستش
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)