بر اساس قوانین فروم نمیتونم تلفن وآدرس مغازه بزارم بهتون PM کردم.
بر اساس قوانین فروم نمیتونم تلفن وآدرس مغازه بزارم بهتون PM کردم.
سلام. یه هدفن برای کامپیوتر میخوام تا حداکثر 35 تومن
مهمترین چیز برای من راحتی هست و اینکه صدا خیلی بیرون درز نکنه
در مورد سبک موسیقی هم فرض کنید همه سبکها
(هدفن بزرگ منظورم هست.. حالا نمیدونم از اون پست راهنمای rezaomido کدوم میشه.. سوپرا آئورال یا فول سایز..)
Last edited by leopard7; 07-09-2011 at 06:46.
سلام گلم
با این بودجه بهترین هدفون بزرگ:
Creative HQ 1400
30.000تومان
Creative HN-605
36.000تومان
بهترین هدفون با رنج قیمت 90تا95هزار تومن. خودم دارم. دوسالی هستش. کیفیت صداش فوق العاده است.
Creative aurvana live
![]()
Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:17. دليل: پست متوالی
فکر نکنم.
ولی یه سرچی می زنم.
منظروم از earphone همونEarbud بود .دوست گلم من یک کمی گیج شدم میشه این پست رو بخونید یکی از این ها رو بگید؟
HTML کد:
فکر کنم منظور شما in-ear هستش درسته مثل ep-630 درسته؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدفون زیر 20 تومن برای موسیقی ترجیحا earphone میخوام بگیرم . چی پیشنهاد میکنین.
من ep630 رو زیاد دیدم که توصیه شده که فکر کنم یه کم قدیمی باشه ! ولی از توگوشی زیاد خوشم نمیاد !!
ممنون میشم
پس، فردا زنگ بزنم شاب ببینم اگه دارن برم بخرم. تو سایتش که هست.
شما کدوم را بیشتر توصیه میکنید؟ دومی؟
ضمنا یک سوالی: برای دومی که "نویز کنسلینگ" نوشته شده سخن از باتری AAA اومده و اینکه 29 ساعت باتریش دووم میاره..
یه توضیحی بدید که این یعنی چی. آخه من فکر میکردم نویز کنسلینگ همون به جنس فیزیکی هدفون بستگی داره
این باتری که نوشته شده چی کار میکنه؟ یعنی امواجی میفرسته که مثلا صداهای بیرون رو خنثی کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
هست..........
ضمنا یک سوال دیگه: تو مشخصات Creative HQ 1400 زده Cord length: 3m... برای چی سیمش 3 متره؟!
توی مشخصات Creative HN-605 هم زده 1.5m Oxygen-Free Copper cable که میخواستم بدونم این عبارتی که نوشته یعنی چی.
مرسی
Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:16. دليل: پست متوالی
بله, گام به گام شما در دو صفحه قبل یکی از دوستان درباره این نوع هدفونها سوال پرسیده بودند تنها برند خوش صدا موجود در بازار ایران AKG هست.
که مدلهای مختلفی داره دو مدلش تو لیست زیر موجود هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته خیلی با کیفت ترش خارج از ایران میشه تهیه کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون شما میگید noise isolation هست
نویز کسنسلینگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه همون نویز کنسلینگ رو گفتم. لینک دومی رو که متعلق به هدفن دومیه باز کنید می بینید.
با توضیحات مفیدی که در اون پست نوشتید پس نویز کنسلینگ بدرد من نمیخوره! و همون نویز ایزولیشن مناسبه.
چون مقصود من اینه که صدای موسیقی به بیرون درز نکنه. وگرنه محیطی که درش اهنگ گوش میدم سروصدا نداره.
ظاهرا همون هدفن اولی - Creative HQ 1400 - مناسبه. فقط چرا سیمش 3 متره؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)