rasti age momkene etelaati dar bare UIQ va inke barname SETOOL2LITE chie va che karbordi dare ham etelaati be man bedid mamnun misham ast....
rasti age momkene etelaati dar bare UIQ va inke barname SETOOL2LITE chie va che karbordi dare ham etelaati be man bedid mamnun misham ast....
سلام دوستان
من گوشيمو وصل كردم به كامپيوتر بعد وقتي خواستم درش بيارم سلف ريموو نكردم و همينطوري درش آوردم( البته وصلش كرده بودم به usb كيبورد) بعد وقتي رياستارت شد كه بياد بالا ديگه بعد از لوگوي سوني اريكسون فقط يك صفحه ي سفيد كه هي چشمك ميزنه مياد
بايد چيكار كنم
اشكال نرم افزاري هست يا سخت افزاري؟
كسي نيست كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوستان
من وقتي تو گالري يك پوشه جديد درست ميكنم نميتونم چيزي داخلش كپي كنم ؟؟؟
بايد چكار كنم؟؟؟
راستي يك برنامه ميخوام كه بتونم روي عكس ،فيلم و ... پسورد بدم (در واقع قفلش كنم)
ميتونيد كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مستر ریست کنی به نظرم درست میشه. معمولا همه مشکلات جاوا حل میشه و میره تنظیمات کارخونه . اگر نشد مشکل یه کم جدی تره.
در ضمن اگر توی قسمت گالری بخوای چیزی کپی کنی ( کپی و پیست از داخل گوشی) فقط فایل های عکس کپی میشه . اما از طریق کامپیوتر اینجور نیست.
برنامه فقل گذاری به درد بخوری برای این گوشی نیست. دیدم بعضیا یه فایل منیجر هایی دارن فایل ها رو هیدن میکنن ولی درد سره.
مگه گوشيهاي w810 نبايد 20 مگابايت حافظه داخلي داشته باشند؟
پس چرا مال من 32 مگ داره؟
الانم 23 مگابايتش خاليه!
برای اینکه بتونی فایلها را توی پوشه مورد نظرت کپی کنی باید با خود گوشی نه با کامپیوتر فایلهائی را که میخوای منتقل کنی انتخاب کنی و بعد مسیر مورد نظرت را توی گوشی انتخاب کنی و با گزینه پوشه جدید از همون جا یه فولدر بسازی و فایلها را کپی کنی.
فقط با این کار میشه فولدر را به گوشی شناسوند تا برای کپی فایلها اون پوشه را نشون بده.
یه کار دیگه هم میشه کرد، توی کامپیوتر فولدر را بساز بعد مموری کارت گوشیت را در بیار و دوباره جا بزن تا شناسائیش کنه.
سلام به همگی
بچه ها یه سوال داشتم کسی میدونه از کجا میشه وسایل جانبی و810 گرفت ؟
مثل mps75 , mds 60 این بلند گو ها ؟
راستی منم گوشیمو هک کرده بودم و هم صداشششش تووووووپ شد هم تمهای بسیااارر زیبایی براش ریختم !
این طور نیست مهدی جان...الان دیگه واسه گوشیمون پچ امده خیلی هم عالیه...منم ازش خیلی راحت استفاده میکنم...یک کد میدی و قفل میشه...به همین راحتی...به تاپیک پچ مراجعه کنید
میشه کمی بهتر بگی...یعنی چی نمی تونی؟یعنی گزینه ی paste که میزنی کپی نمیشه؟
من متوجه نمیشم مشکلت کجاست...ریز توضیح بده...ببینیم چی میشه
قربون همگی دوستان....
شاد باشید![]()
با سلام
من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائید
رفتیم ابروشو درست کنیم چشمش رو هم کور کردیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)