گزینه antena power در دستگاه بلوسنس t+14 کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
گزینه antena power در دستگاه بلوسنس t+14 کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
سلام دوستان
کسی میدونه برای دستگاه فراسو مدل Farasoo ----T Vandad FDR-212 آپدیت اومده تاحالا یا نه ؟
شبکه فيلم و سريال پاييز 90 افتتاح ميشود
ايسنا - معاون سيما از افتتاح شبکه فيلم و سريال در پاييز امسال خبر داد.
دکتر علي دارابي که در مراسم نقد، بررسي و تجليل از مجموعههاي تلويزيوني ماه مبارک رمضان سخن ميگفت، افزود: شبکه هاي ورزش و پويانمايي سيما نيز تا پايان سال جاري راهاندازي ميشود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یکی از این گیرنده دیجیتال های xvision که برای کامپیوتره دارم که آکبنده!
میخوام بدونم اینا با همین آنتن کوچیک هایی که تو جعبه اش هست میگیره یا نه؟
جایی که هستیم نزدیک مرکز تهرانه و روبرو خونمون (که میشه سمت شمال تهران) هم بازه و ساختمونی نیست!
اگه با آنتن خودش نمیگیره که بفروشمش!
مرسی
اگر طبقه سوم به بعد هستی و از سمت شمال پنجره داری و کنار پنجره بزاری احتمال زیاد می گیره
دستگاه رو یک کانال که باهاش عوض میکنم هنگ میکنه و فقط کانال قبلی رو نمایش میده و کار دیگه ای نمیکنه ! نه از ریموت کنترل و نه از کلید های روی دستگاه ! باید یکبار از پشت دستگاه خاموش و روشن کنم تا بتونم یک کانال دیگه انتخاب کنم !!!ولی وقتی آنتن رو جدا میکنم واز مدیا پلیر استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره و هنگ نمیکنه ! داستان چیه ؟
سلام!
من چند روز پیش از این مدل پرویژن DH-10 که کمبو هستش خریدم!
خیلی خوبه!
رفتم تو سایت خوده پروویژن تو مدل دستگاه زده فایل آپدیت برای درست کردن زبان شبکه آی فیلم!
الان زبانش درسته و فارسی صحبت میکنن ، میخواستم بدونم اون فایل آپدیت زبان زیر نویس ها و نوشته ها که عربی هست رو فارسی میکنه یا چیزه دیگه!!!
اصلا میشه کاری کرد که آی فیلم همه چیزش فارسی شه!؟؟
نه نميشه ديگه!
فقط صدا رو ميشه عوض كرد
سلام
دوستان گيرنده ديجيتالي من مارشال هست كه اصلش براي آمريكاست اما تو ايران چينيش موجوده. فايلهايي كه ريكورد مي كنه با پسوند dvr. هست. اولا كه هيچكدوم از انواع رايج پسوندهاي تصويري كامپيوتري رو نمي شناسه. ثانيا تا حالا نتونستم نرم افزاري پيدا كنم كه بتونه اين نوع فايلها رو به انواع رايج تبديل كنه و بلعكس.
كسي مي تونه كمك كنه؟
سلام
من گیرنده دیجیتال فراسو گرفتم.تا اونجایی که می دونم چون جدید اومده هنوز آپدیتی براش نیست.تو 2 تا منطقه مختلف امتحانش کردم، آنتن هوایی نداشتم یه آنتن شاخه ای خیلی کوچیک گرفتم گذاشتم کنارش بدون مشکل 15 تا کانالو گرفت.فرمت mkv,avi و چندتا دیگه رو هم پخش میکنه ولی زیرنویس فارسی رو برعکس نشون میده
در کل به نسبت قیمتش بد نیست به شرطی که دوامش خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)