من الان یه چیزی میگم خودم باور نکردم فکر کردم یه عددش اضافی ولی بعد از 3 با تست فهمیدم که واقعی یه مرکز بالاتر از مرکز مخابراتی ما رفیقم مخابرات داشت باورتون نمیشه روی 20 مگ بود![]()
من الان یه چیزی میگم خودم باور نکردم فکر کردم یه عددش اضافی ولی بعد از 3 با تست فهمیدم که واقعی یه مرکز بالاتر از مرکز مخابراتی ما رفیقم مخابرات داشت باورتون نمیشه روی 20 مگ بود![]()
قیله اینکه مخابرات رو 3296 فیکس کنه برا خیلی ها 20 مگ بوده
اپلودباز سرعت دانلودش تا 280 میرهتعجب کردم تا حالا از 60 بیشتر نشد
مثل اینکه واقعا درست شد سرعت
Last edited by sae6569; 23-01-2013 at 19:06.
الان دوستان میخوام سیم کشی خونه رو عوض کنم.اگه میشه دوستان بگن که از چه سیمی و چطوری سیم کشی کنم.دیگه خسته شدم.
امروز وقتی که سیمی که از مخابرات میاد ورودی خونه سیمی که برای تلفن میره رو برداشتم و فقط سیم مودم رو گذاشتم خطم روی 4مگ بسته شد و سرعتم روی 350 به بالا بود وقتی سیم تلفن رو دوباره اتصال دادم سرعت به شدت اومد پایین.البته بگم سیمی که برای تلفن میره با مودم فرق داره.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
Last edited by hossein019940; 23-01-2013 at 21:28.
برو یه جا الکتریکی بگو سیم تلفن برا سیم کشی داخل خونه می خوام طرف بهت میده نوع سیم اونقدر مهم نیست فقط سیم تلفن باشه کفایت می کنه دقت کن سیم تلفن رو از کنار سیم برق رد نکنی
دوستان کسی نیست به من کمک کنه
الان دوستان میخوام سیم کشی خونه رو عوض کنم.اگه میشه دوستان بگن که از چه سیمی و چطوری سیم کشی کنم.دیگه خسته شدم.
امروز وقتی که سیمی که از مخابرات میاد ورودی خونه سیمی که برای تلفن میره رو برداشتم و فقط سیم مودم رو گذاشتم خطم روی 4مگ بسته شد و سرعتم روی 350 به بالا بود وقتی سیم تلفن رو دوباره اتصال دادم سرعت به شدت اومد پایین.البته بگم سیمی که برای تلفن میره با مودم فرق داره.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
خب حسین آقا خودت جواب خودت رو دادی
مشکل ازسیم کشی خونتونه
اگر هم میخوای یه سیم جدا ار دم در بکشی دیگه نباید از سیم کشی اصلی ساختمان که خرابه استفاده کنی چون دوباره نویز میندازه روی خطت
اما به نظر من قبل ازسیم کشی دوباره چک کن ببین که شاید سیم کشی خونتون جایی اتصال کوتاه داره و یا ازکنار کابل یرق رد شده
نت قطعه دانلود رایگان پرید اینجا نوشهر من هم با موبایل آمدم تو سایت I Love U Mokhaberat
برا من هم دیشب قطع بود اما چراغ اینترنت مودم روشن بود ولی هیچ سایتی باز نمیشد
فکر کنم باز کشتی تو خلیج فارس زده بود سیم رو ناکار کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)