با سلام . بنده نخواستم شما منو قانع کنید . سوالی پرسیدم و شما جواب مناسبی ندادید .شما میگید خودم باید تحقیق کنم ، و بنده قصد تحقیق دارم و دارم از شما می پرسم . پس بنده به دنبال تحقیق هستم و شما به دنبال تفره رفتن در جواب
بله معنای خروج یک شرکت واضح هستش البته زمانی که خود شرکت توضیح بده . symantec هم در اینباره توضیح کامل دادند و گفتند که ترجیه ما بر این هستش که در تست های کلی تر شرکت کنیم تا تست هایی که به جزییات توجه می کنند .
پاراگراف بنده رو هرکس بخونه متوجه میشه مثال زدم : آقا من مدیر شرکت دارو سازی اول . یه داروی خاص دارم که شرکت رقیبم هم همونو تولید می کنه . از یک آزمایشگاه تخصصی می خوام که هم داروی بنده و هم داروی شرکت رقیبمو تست کنه و آمار بگیره که داروی تولیدی بنده در بازار بیشتر روی بیماران تاثیر داره یا داروی تولیدی شرکت مقابل و سهم هرکدوممون و میزان رضایت مشتری چقدر هستش تا در نهایت با توجه به این گزارش ها بیام سیاست های شرکتمو تنظیم کنم . آیا این عمل خلاف قوانینه ؟
آیا اینکه مجله ای هزینه ی تست های Symantec رو پرداخت کرده خلاف قوانینه ؟
لطفا در صورتی که قسمتی از مطالب واضح نیستند درخواست توضیح بدین ، به کار بردن برخی جملات ، مانند جمله ی بالا ، صورت خوشی ندارند و ممکن است باعث دلخوری شوند ...
در پست های اخیر شما هیچگونه گزارش و یا منبعی برای گزارش هاتون مشاهده نشد
----------------------------------------------------------
متاسفانه بار علمی تاپیک داره میاد پایین برخی کاربران مباحث کاملا بی سر و تهی مطرح می کنند تا ازشون پاسخ مناسب می خوایم می پیچونن و میگن خودتون تحقیق کنید !
امیدوارم با نزدیک شدن سال نو شاهد فعالیت کاربران متخصص در این انجمن باشیم تا بتونیم این انجمن رو در سطحی که هست نگه داریم .
موفق باشید