تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 503 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.من بین رانا و سمند ef7 بنزینی گیر کردم..از لحاظ راحتی ماشین،و کمتر تعمیرگاه بردن و سیستم تعلیق کدوم بهتره؟با خودم میگم تیبا هم بد ماشینی نیستا!!4_5 تومن ارزونتره..ولی اکثرا راضین..اگه کمتر هزینه کنم برام بهتره..یعنی تا 30 هم میشه هزینه کنم،اما یه کم فشار میاد بهم.شما باشین چیکار میکنین.اینم در نظر داشته باشین که تیبا فروش نقدی دیگه تا سال بعد نداره پ الان 23تا 24 تو بازاره.و رانا و سمند فروش نقدی تحویل 30 روزه دارن.لطفا راهنمایی کنین.

Sent from my LT15i using Tapatalk
    اگر سمند بخرید که ارزش 5 ملیون تومان بیشتر را بدون شک دارد ، بین رانا و سمند هم ، سمند راحتی و ایمنی بیشتری دارد و امتیازات بیشتری به خود اختصاص میدهد .
    تیبا خودروی بدی نیست اما با این بودجه انتخاب های بهتری هم میشود داشت ، به طور مثال با بودجه تیبا میتونید به 405 مدل 91 فکر کنید .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد بهبود ماشين رو با 4 ميليون تومن دارم ،‌ ماشينمو چند ميخرن ،‌ و با 4 تومن بيشتر چه ماشيني بم ميدن؟؟؟
    پرايد 83 سفيد رنگ انژكتوري صندوقدار دوگانه سوز دستي، محاسن: يك برگ سند ، 9 سال تخفيف بيمه (تا2/93) ،موتور تازه تعمير ، لاستيك جلو نو و باتري نو و تسمه تايم تازه تعويض . معايب: گلگير جلو و عقب سمت راننده رنگ ،‌ كاركرد ماشين بالا ، جلوبندي نياز به سرويس داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستي پرايد صفر خشك تيپهاي مختلفش (صندوقدار يا همون 131) چقدر قيمت دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.من بین رانا و سمند ef7 بنزینی گیر کردم..از لحاظ راحتی ماشین،و کمتر تعمیرگاه بردن و سیستم تعلیق کدوم بهتره؟با خودم میگم تیبا هم بد ماشینی نیستا!!4_5 تومن ارزونتره..ولی اکثرا راضین..اگه کمتر هزینه کنم برام بهتره..یعنی تا 30 هم میشه هزینه کنم،اما یه کم فشار میاد بهم.شما باشین چیکار میکنین.اینم در نظر داشته باشین که تیبا فروش نقدی دیگه تا سال بعد نداره پ الان 23تا 24 تو بازاره.و رانا و سمند فروش نقدی تحویل 30 روزه دارن.لطفا راهنمایی کنین.

Sent from my LT15i using Tapatalk
    سلام منم دقیقااااااااااااا تو شرایط توام داداش منم کلی تحقیق کردم
    اگه امنیت می خوای تو این رنج قیمت که اصلا سراغ تیبا نرو چون تو تست ضربه امتیازش کمتر از 2 شده پس میمونه سمند و رانا من بین این دو تا شدیییییییییییییییییید گیر کردم
    از قیافه رانا بیشتر خوشم میاد ولی راحتی سمند و داخل اتاقش بهتر از راناست
    منم خیلی دو دلم در صورتی که فقط 2 روز تا خرید اینترنتیش وقت است
    موندم چیکار کنم تصمیم گیریه سختیه
    البته دلم بیشتر با راناست ولی هنوز انتخاب نکردم
    راستی کسی میدونه هنوز ظرفیت واسه ثبت نام هست یا نه و اگه هست از طریق اینترنت خودم ثبت نام کنم یا برم نمایندگی؟
    دوستان این سوال خیلیاست لطفا راهنمایی کنید زمان اندکه! سمند یا رانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. این کاربر از se7enboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال
    من بخوام 405 glx مدل 90 دوگانه سوز با کارکرد 30 هزار که :
    2 در و 1 پای رکاپ و 1 گلگیر تعویض هست، ولی ماشین خداییش خیلی تمیزه ، اصلا خط و خش نداره
    اونام که تعویض کردم ، بخاطر یه تصادف تخیلی بود ، سعی کردم بهترین جنس رو بگیرم بذارم رو ماشین
    +
    بیمه بدنه و ثالث حدود 3 ماه + ضبط و باند و . . . ( که تاثیر آنچنانی رو قیمت نداره )
    رو بفروشم و یه سمند EF7 دوگانه همون مدل 89 تا 90 تمیز بگیرم چقدر برام در میاد؟؟؟
    یعنی من چقدر میتونم ماشینمو بفروشم ؟
    و سمند با اون شرایط که گفتم مدل 89 یا 90 چفدر برام در میاد ؟؟؟

ممنون

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان... من دنبال یک پراید صفر هستم که تو یکی دو موضوع خیلی درگیر شدم....

اول اینکه جدیدا یورو 4 هم اومده اونجور که من فهمیدم موتورش هم hp هست... قدرتشم ظاهرا بیشتره... من کلا تا حالا ماشین نداشتم... و این اولین ماشینی هست که میاد تو دستم... کلا شنیدم این موتور جدید جدا از اینکه شتابش بهتره قطعاتش تو بازار گیر نمیاد و تعمیرشم کار هر کسی نیست.... یکم هم ظارا صدای خشنی داره موتور... البته بنزین یورو 4 هم میخواد که اون هم در دسترس نیست... از اونجایی که من بعید میدونم حالا حالاها... حداقل 5 سال نتونم ماشین رو عوض کنم و عاشق ماشین صفر هم هستم میخوام بهم بگید این نوشت های بالا رو تایید میکنید؟ یعنی سراغ این موتور نرم؟ و موتور معمولی رو انتخاب کنم؟ یا اینکه قطعات این موتور ارتقا یافته بخوبی گیر میاد و خریدش رو توضیه میکنید....من برای خرید این موتور جدید مشکل مالی ندارم...ولی یکم ترس برم داشته یکی میگه عالیه... یکی میگه بدرد نمیخوره.. یکی میگه کلا صدای تراکتور میده... از 2 3 تا تعمیر کار تو نمایندگی هم پرسیدم جواب سر بالا میداد... این هم ماشین خونگی هست و فکر نمیکنم زیاد هم راه بره... ولی برام خیلی مهم هست که لنگم نزاره و نخوام براش حرص بخورم... چرا که یه رانا خالم خریده بود پشت دستمو داغ کردم قطعاتش نیست! میخوام اونجوری نشه.... از یه طرفم قدرت خود پراید وقتی کولر میگیرن رو دیدم که چجوری میشه اون حالت هم اذیتم میکنه.... کلا گیج شدم...
    Last edited by hasanoooooooo; 19-11-2013 at 22:51.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم هنوز مشکلات کلاج و صفحه کلاج تو رانا هست یا برطرف شده؟
    و یه سوال دیگه اینکه تو تایپیکها نوشتن کیفیت داخلی رانا داشبورد و صندلی و ... پایینه میخواستم بدونم با استفاده معمولی چقد طول میکشه تا داشبوردش به صدا بیوفته؟
    داداش تحویلی ابان رو خالم داره... من فکر میکردم مشکل از مال ایناست نگو کی هست این مشکل... پا رو که کامل میزاره رو کلاچ دنده جا نمیره باید نیم کلاچ دنده عوض کنه... کلاچ رو رگلاژ هم کرد فایده نداشت... گند زدن با این مونتاژاشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش تحویلی ابان رو خالم داره... من فکر میکردم مشکل از مال ایناست نگو کی هست این مشکل... پا رو که کامل میزاره رو کلاچ دنده جا نمیره باید نیم کلاچ دنده عوض کنه... کلاچ رو رگلاژ هم کرد فایده نداشت... گند زدن با این مونتاژاشون
    جدی جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من فکر کردم جدیدا مشکل ندارن!!!!!!!!!
    پس به نظرت سمند ef7 lx بهتره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جدی جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من فکر کردم جدیدا مشکل ندارن!!!!!!!!!
    پس به نظرت سمند ef7 lx بهتره؟
    اره والا ما شیرازیم حتی تو سفری که به تهران داشتیم رفتیم که تهران هم گفتن فعاا باهاش بسوزید و بسازید!!!! جالبه میگفتم صفحه و دیسک 206 به اینا نمیخوره!!! والا به نظر خودم که پرشیا کلا یه چیز دیگست... کلا نظر شخصی من اینه که سمند زیاد تعریفی نیست... ولی حس من بدون دلیل خاصی هست....

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان... من دنبال یک پراید صفر هستم که تو یکی دو موضوع خیلی درگیر شدم....

اول اینکه جدیدا یورو 4 هم اومده اونجور که من فهمیدم موتورش هم hp هست... قدرتشم ظاهرا بیشتره... من کلا تا حالا ماشین نداشتم... و این اولین ماشینی هست که میاد تو دستم... کلا شنیدم این موتور جدید جدا از اینکه شتابش بهتره قطعاتش تو بازار گیر نمیاد و تعمیرشم کار هر کسی نیست.... یکم هم ظارا صدای خشنی داره موتور... البته بنزین یورو 4 هم میخواد که اون هم در دسترس نیست... از اونجایی که من بعید میدونم حالا حالاها... حداقل 5 سال نتونم ماشین رو عوض کنم و عاشق ماشین صفر هم هستم میخوام بهم بگید این نوشت های بالا رو تایید میکنید؟ یعنی سراغ این موتور نرم؟ و موتور معمولی رو انتخاب کنم؟ یا اینکه قطعات این موتور ارتقا یافته بخوبی گیر میاد و خریدش رو توضیه میکنید....من برای خرید این موتور جدید مشکل مالی ندارم...ولی یکم ترس برم داشته یکی میگه عالیه... یکی میگه بدرد نمیخوره.. یکی میگه کلا صدای تراکتور میده... از 2 3 تا تعمیر کار تو نمایندگی هم پرسیدم جواب سر بالا میداد... این هم ماشین خونگی هست و فکر نمیکنم زیاد هم راه بره... ولی برام خیلی مهم هست که لنگم نزاره و نخوام براش حرص بخورم... چرا که یه رانا خالم خریده بود پشت دستمو داغ کردم قطعاتش نیست! میخوام اونجوری نشه.... از یه طرفم قدرت خود پراید وقتی کولر میگیرن رو دیدم که چجوری میشه اون حالت هم اذیتم میکنه.... کلا گیج شدم...
    دوست عزیز ، موتور پراید با HP هیچ تفاوتی نداره و موتور جدیدی در کار نیست ، HP همون موتور هست منتها کمی بهینه شده و حدود 3 اسب بخار به قدرتش اضافه شده که این فقط عددیست در کاغذ ! وگرنه هیچ تفاوتی نداره . مصرفش بهتر شده و صدای موتور هم کمی کمتر شده .
    کولر پراید های جدید بسیار عالی عمل میکنه و حتی با سمند و پارس قابل مقایسه نیست و خیلی پرتاب عالی و سوز خوبی دارد . در اتوبان تقریبا فشاری روی موتور حس نمیکنید اما در مسافت های شهری و ترافیکی کمی به موتور فشار میآید که طبیعیست .
    مدل SE HP را خرید کنید ، امیدوارم خوب از آب دربیاید .
    موفق باشید .

13. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •