تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 421 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود دوستان.
    یک شخصی رو میشناسم شدیدا یک دنده هستن و متاسفانه به سختی حرف قبول میکنن. ولی مشکل اصلی این نیست.
    متاسفانه ایشون فکر میکنن تمام دنیا باهاش دشمن هستن. از همسایه و دوست و آشنا بگیر تا خواهر و برادر و ... . چه طور میتونم به این شخص کمک کنم که از این طرز فکر بیرون بیاد ؟

پیشنهاد مشاوره و ... هم ندید.
    اوه اوه گل گفتید منم دقیقا یه همچنین شخصی رو سراغ دارم . خدایا چقدر سخته باهاش حرف زدن . خودشم شدیدا باهوشه و برای هر چیزی طوری بهانه میاره و توجیه میکنه که آدم شستشوی مغزی میشه . البته تقصیری نداره بدیهایی دیده اما دیگه این جزو نگاهش شده شدیدا همه رو زیر نظر داره و هزاران خوبی با یه حرکت بد کوجولو اعتمادش رو سلب میکنه . خیلی کم اجتماعیه
    شدیدا و شدیدا و شدیدا کنجکاوه ببینه دیگران پشت سرش چی حرف میزنن ... اما به حر حال من بهش احترام میذارم و فقط میتونم بگم باهات موافق نیستم .بلد نیستم دیدگاهشو عوض کنم اقلا کاری هم باهاش نداشته باشم. اما شدیدا اعتقاد دارم که اینجور آدما باید یه مدت طولانی تنها زندگی کنن . مثلا از شهر محل زندگیشو کوچ کنن به جایی که کسی نمیشناستشون . اقلا اینطوری زندگی راحت تری خواهند داشت

2. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من به یه بنده خدایی (دختر) خودم رو با یه اسم الکی معرفی کردم، بعد سر یه قضیه و سوتی یکی از دوستان ایشون متوجه شدن و حالا بهونه میگیره که اعتماد نداشتی و حالا من بهت اعتماد ندارم و چرا اینکارو کردی و از این داستان ها ، فعلا نمیخوام کات کنم اونم بی میل نیست ولی این مساله در هر ملاقات داره مطرح میکنه حالا یا جدی یا تیکه میندازه ، چیکارش کنم دیوونم کرده؟!

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من به یه بنده خدایی (دختر) خودم رو با یه اسم الکی معرفی کردم، بعد سر یه قضیه و سوتی یکی از دوستان ایشون متوجه شدن و حالا بهونه میگیره که اعتماد نداشتی و حالا من بهت اعتماد ندارم و چرا اینکارو کردی و از این داستان ها ، فعلا نمیخوام کات کنم اونم بی میل نیست ولی این مساله در هر ملاقات داره مطرح میکنه حالا یا جدی یا تیکه میندازه ، چیکارش کنم دیوونم کرده؟!
    بازهم ببخشید که ناچار هستم منظور خودم را رک و واضح بگم:

شما واقعا مطمئن هستید که قصد ازدواج با نامزد خودتون را دارید؟

اینطوری که من طی این مدت از نوشته های شما متوجه شدم، بجز نامزدی که دارید، با چندین و چند خانم دیگه هم مراوده عاشقانه یا شبهه عاشقانه دارین که از نظر عرف اصلا منطقی نیست، نه در ایران و نه هیچ کجای دیگه، حتی آزادترین کشورهای دنیا هم هیچ زن یا مردی نمیتونه قبول بکنه که همسر یا نامزدش با یک نفر دیگه روابط عاشقانه داشته باشه یا حداقل از نظر عاطفی با بقیه ارتباط برقرار بکنه.

شما باید اول تکلیف خودتان را با خودتان روشن بکنید که ببینید واقعا از این ارتباطها چه منظوری دارید و جایگاه آن خانم که قراره همسر آینده شما باشه و الان با هم نامزد هستید و هیچ خبری هم از این ماجراهای پنهانی شما نداره، پیش شما چیه؟

وقتی به یک جواب قاطعانه و منطقی رسیدین، جواب موارد دیگه هم مشخص خواهد شد.

5. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بازهم ببخشید که ناچار هستم منظور خودم را رک و واضح بگم:

شما واقعا مطمئن هستید که قصد ازدواج با نامزد خودتون را دارید؟

اینطوری که من طی این مدت از نوشته های شما متوجه شدم، بجز نامزدی که دارید، با چندین و چند خانم دیگه هم مراوده عاشقانه یا شبهه عاشقانه دارین که از نظر عرف اصلا منطقی نیست، نه در ایران و نه هیچ کجای دیگه، حتی آزادترین کشورهای دنیا هم هیچ زن یا مردی نمیتونه قبول بکنه که همسر یا نامزدش با یک نفر دیگه روابط عاشقانه داشته باشه یا حداقل از نظر عاطفی با بقیه ارتباط برقرار بکنه.

شما باید اول تکلیف خودتان را با خودتان روشن بکنید که ببینید واقعا از این ارتباطها چه منظوری دارید و جایگاه آن خانم که قراره همسر آینده شما باشه و الان با هم نامزد هستید و هیچ خبری هم از این ماجراهای پنهانی شما نداره، پیش شما چیه؟

وقتی به یک جواب قاطعانه و منطقی رسیدین، جواب موارد دیگه هم مشخص خواهد شد.
    سلام و تشکر از وقتی که میزارید.
    حقیقت امر یکم پیچیده هست ماجرا ، نامزدم شهر دیگه ای ساکنه خودم شهر دیگه ای هستم بعد جایی که من ساکن هستم یکم فضاش بازتره چون مسافر و دانشجو و... زیاد داره واسه همین آزادی عمل هم بیشتره. بعد قصد ازدواج که دارم ولی امکان اینکه همسرم بعدا متوجه این قضایا بشه خیلی کمه. چون یه آزمون استخدامی هم قبول شدم کلا شاید بریم یه شهر سوم! بعد از اون من به آزادی گفتار و رفتار هم اعتقاد کلا زیاد به محدودیت اعتقاد ندارم مخصوصا وقتی هنوز وارد ازدواج نشده باشم و دوران نامزدی باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

من به نامزد شما هم تو این قضیه مشکوکم دلیلی نداشت از اول مساله رو برای شما بازگو کنه، مگه اینکه هدف خاصی رو دنبال کنه یا احساس کنه بین شما اعتماد کمه. من خودم تو شرایط شما هستم هم نامزد دارم هم در کنارش یه جی اف! ولی اصلا این دو موضوع رو با هم قاطی نمیکنم چون دو دنیای متفاوته.
    از نظر من خیانت اوج نامردیه کثیف ترین واژه نابخشودنیه خط قرمز هر رابطه ی سالمیه, تعهد یکی از پایه های مهم زندگیه البته باید دوطرفه باشه. منم وضعیتی مشابه شما دارم منو نامزدم ساکن دو شهر دور از هم هستیم اما از نظر اخلاق کاملا از اوضاع و احوال هم باخبریم. از نظرمن هیچکسی دوست نداره تمام رفتار و اعمالش زیرذره بین باشه بهترین راه پیداکردن حقیقت اینه به طرفمون اجازه بدیم صادقانه و صریح درباره هرچیزی ک ب رابطمون مربوطه حرف بزنه نه اینکه مثل یه کتاب نخونده ب تجزیه و تحلیلشون بشینیم ,وقتی ما قضاوت عجولانه کنیمو غلط ازآب دربیاد خودمون هم اذیت میشیم گاهی اوقات یه سوتفاهم هایی بوجود میاد ک زندگی رو ازهم میپاشونه و ممکنه آدم یه عمر مدیون دلش بمونه... نامزد من بارها حسن نیتشون روثابت کردن و برای اعتماد و امنیت در رابطمون خیلی تلاش کردن..همیناست که رابطه هارو میسازه علاقه امروز هست اما ممکنه فردا نباشه مهم اثبات وفاداریه

8. این کاربر از kh_fatemeh76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

از نظر من خیانت اوج نامردیه کثیف ترین واژه نابخشودنیه خط قرمز هر رابطه ی سالمیه, تعهد یکی از پایه های مهم زندگیه البته باید دوطرفه باشه. منم وضعیتی مشابه شما دارم منو نامزدم ساکن دو شهر دور از هم هستیم اما از نظر اخلاق کاملا از اوضاع و احوال هم باخبریم. از نظرمن هیچکسی دوست نداره تمام رفتار و اعمالش زیرذره بین باشه بهترین راه پیداکردن حقیقت اینه به طرفمون اجازه بدیم صادقانه و صریح درباره هرچیزی ک ب رابطمون مربوطه حرف بزنه نه اینکه مثل یه کتاب نخونده ب تجزیه و تحلیلشون بشینیم ,وقتی ما قضاوت عجولانه کنیمو غلط ازآب دربیاد خودمون هم اذیت میشیم گاهی اوقات یه سوتفاهم هایی بوجود میاد ک زندگی رو ازهم میپاشونه و ممکنه آدم یه عمر مدیون دلش بمونه... نامزد من بارها حسن نیتشون روثابت کردن و برای اعتماد و امنیت در رابطمون خیلی تلاش کردن..همیناست که رابطه هارو میسازه علاقه امروز هست اما ممکنه فردا نباشه مهم اثبات وفاداریه
    در خصوص مردها این قضیه کمی پیچیده است و فرق می کنه ، ما به عنوان جنس مذکر انسان جوری تکامل پیدا کردیم که میتونیم با چند نفر از جنس مونث باشیم. همین موضوع در کنار عرف جوامع تک همسر باعث شده مسائلی مثل خیانت بوجود بیاد. در حال حاضر به نظر من همون عرف تک همسری نرمال هست ولی در پاسخ به نیازهای بیولوژیکی یه مرد میتونه به شرط اینکه به رابطه اصلیش (ازدواج) خللی وارد نکنه موازد دیگه ای هم داشته باشه اما به شرطی که اونها رو به همسرش ترجیح نده و اولویت براش همسر و خانواده باشه. و یا اینکه به چند همسری کلاسیک با رعایت شرط عدالت بین همسران که در دین ما هم اجازه داده شده روی بیاره.

10. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

در خصوص مردها این قضیه کمی پیچیده است و فرق می کنه ، ما به عنوان جنس مذکر انسان جوری تکامل پیدا کردیم که میتونیم با چند نفر از جنس مونث باشیم. همین موضوع در کنار عرف جوامع تک همسر باعث شده مسائلی مثل خیانت بوجود بیاد. در حال حاضر به نظر من همون عرف تک همسری نرمال هست ولی در پاسخ به نیازهای بیولوژیکی یه مرد میتونه به شرط اینکه به رابطه اصلیش (ازدواج) خللی وارد نکنه موازد دیگه ای هم داشته باشه اما به شرطی که اونها رو به همسرش ترجیح نده و اولویت براش همسر و خانواده باشه. و یا اینکه به چند همسری کلاسیک با رعایت شرط عدالت بین همسران که در دین ما هم اجازه داده شده روی بیاره.
    به عنوان مثال اين فرهنگ در جامعه ما جا افتاده که خيانت مردان قابل قبول تر از خيانت زنان هست اگه مردي خيانت کنه گفته ميشه شيطنت کرده اما در مورد زن ميگن مشکل اخلاقي داره, بعضی از افراد تنوع گران در یک زمان چندرابطه مختلف دارن یا از روابط بلندمدت فرار میکنن چون احساس میکنن شوروحالشون از بین میره یا تعهد براشون دردسرسازه و زشتي اين مسئله از بين ميره و ما خيانت رو چ در دوران پيش از ازدواج يا بعد از ازدواج ميبينيم. معمولاً نارضایتی از مسائل مختلفی در یه رابطه باعث خیانت میشه اما به‌طور کلی هیچ دلیل و بهانه ای برای این عمل زشت و ناپسند نمی‌تواند قابل قبول باشد. شما آزادین هر جور دوست دارید زندگی کنید من هم اینجور میپسندم که متهعد بهیک نفر باشم وبس.
    نمیدونم حرفهای شما شاید هم درست باشه اما اگه افراد اونقدرآزاد باشن ک بتونن با هرکسی هرجایی ( طبق گفته شما در جواب یکی از دوستان) رابطهداشته باشن به نظرتون این نوعی هرج و مرج و بی بندو باری جنسی و اخلاقی نیست؟ مگه همهنیازهای ما همین یه نیازه؟
    نظر شخصی من اینه کسی که تنبه ارتباط با فرد دیگه ای میده ( چه به کسی تعهد داشته باشه و چه نداشته باشه) اصول اخلاقی رو زیر پا گذاشته .. از طرفی هیچ مردیازنی نمیتونه ادعا کنه ک در زندگیش حداقل ب لحاظ ظاهری با فردی زیباتر یا جذابتر از شریک زندگیش روبرو نخواهدشدبخاطرهمین باید بتونه برحس تنوع طلبی در این خصوص غلبه کنه و خودشو ب اصول خاصی مث اخلاق پایبند کنه حتی در کشورهای غربی ک استانداردهای رفتارجنسی متفاوتی باما دارن موضوع تعهد بین زوجین حتی وقتی ب شکل رسمی درنیومده برخلاف اونیکه تبلیغ میشه از اهمیت خاصی برخورداره... بیایم عاشق هم باشیم و حتی ب واژه "خیانت" فکر هم نکنیم

12. 2 کاربر از kh_fatemeh76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

Captain_America
    رک بگم عزیز شما رابطه با دختر برات عقده شده یا توی نوجوانی شکست زیاد خوردی و نتونستی دوس دختر پیدا کنی یا ... به هر حال الان که اومدی تو یه محیط باز و دختر دورت زیاده جو گیر شدی .
    هر چند من فکر میکنم تمام این داستانای عشقی شما دروغه چون کسایی رو میشناسم به دلیل همین عقده ای که در رابطه با دختر دارن مدام خیالبافی میکنن و به بقیه میگن فلان دختر چی شد و التماسم میکنه و ... و به خودشون افتخار میکنن !
    طبق حرفایی که میزنید من بعید میدونم حتی یه دوس دختر هم تو زندگیت داشته باشی و یه بار رابطه با دخترو تجربه کرده باشی . یعنی مطمئنم
    به هر حال پیشنهادم اینه تا وقتی که با یه دختر تو رابطه جدی قرار نگرفتی و این قضیه رو تجربه نکردی اصلا سمت ازدواج نرو که صد درصد شکست میخوری

14. 5 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

رک بگم عزیز شما رابطه با دختر برات عقده شده یا توی نوجوانی شکست زیاد خوردی و نتونستی دوس دختر پیدا کنی یا ... به هر حال الان که اومدی تو یه محیط باز و دختر دورت زیاده جو گیر شدی .
    هر چند من فکر میکنم تمام این داستانای عشقی شما دروغه چون کسایی رو میشناسم به دلیل همین عقده ای که در رابطه با دختر دارن مدام خیالبافی میکنن و به بقیه میگن فلان دختر چی شد و التماسم میکنه و ... و به خودشون افتخار میکنن !
    طبق حرفایی که میزنید من بعید میدونم حتی یه دوس دختر هم تو زندگیت داشته باشی و یه بار رابطه با دخترو تجربه کرده باشی . یعنی مطمئنم
    به هر حال پیشنهادم اینه تا وقتی که با یه دختر تو رابطه جدی قرار نگرفتی و این قضیه رو تجربه نکردی اصلا سمت ازدواج نرو که صد درصد شکست میخوری

این تاپیک جای اینجور قضاوت ها و تفسیرات نیست. منه نوعی لطف میکنم و به سوالات کابران پاسخ میدم
    تا شاید کمکی بهش کنه حالا اینکه فلانی عقده ای، ندیده، بی اخلاق و ... هست به من و شما ربطی نداره.

اگه هم قرار هست اشتباه رفتاری فرد بهش تذکر داده بشه خیلی محترمانه و بدون توهین به شخصیتیش.
    حالا ممکنه شخص بیاد بپرسه که " تمام دخترا ی عالم دیوانه ی منن چه راهکاری پیشنهاد میدید؟"

شما میای میبینی اگه تجربه ای از اینکه دخترای عالم براتون دیوانه باشن دارید جواب اگه ندارید جوابی نمیدید. فلانی عقده ای و خیالبافه!!!. اصن همینطور هم هست ولی اینجا محل اثبات خیالباف یا نباف بودن افراد نیست. بهتره مشاجره های شخصیمونم به اینجا نکشونیم.

و نکته ی آخر اینکه اگه قرار باشه با تیکه و متلک و توهین به کسی راهکاری پیشنهاد بدیم ندیم بهتره ....

16. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

تا وقتی آدم خودش نخواد کسی نمیتونه واسش کاری بکنه
    درگیر شدن در چنین روابطی پیامدهای خاص خودش رو داره. اینکه انتظار داشته باشیم این روابط برای زندگی خانوادگی ما مشکلی ایجاد نکنه مثل اینه که شیرجه بزنیم تو رودخونه ولی انتظار داشته باشیم که خیس نشیم!

نه ما و نه هیچ کدام از جامعه شریفه ی نسوان کامل نیستیم و به هر حال در برابر امتیازاتی که داریم شاید هزاران ویژگی منفی هم داشته باشیم
    شاید همسری که انتخاب میکنیم کمال داشته باشه ولی جمال نداشته باشه؛ حالا ما بخوایم این جمال رو جای دیگری جستوجو کنیم، شاید به فردی برسیم که جمال داره ولی کمال نداره!

اینکه شرایط رو سفره ای ببینیم که پهنه و حالا بخوایم از هر غذا یه ناخنکی بزنیم و از یکی مال و از دیگری کمال و از بعدی جمال طلب کنیم، شاید همسر یا نامزد محترم هیچ وقت متوجه نشن ولی مطمئناً ما دیگه اون آدم سابق نخواهیم بود و نوع روابط با همسر هم به طور طبیعی تغییر میکنه

از این گذشته مگه یه مرد چه توقعی از یه زن داره و از ارتباط با جنس مکمل دقیقا چی میخواد؟

18. 6 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •