با فشفشه 8 مگ یه فایل 1 گیگابایتی رو دارم دانلود میکنم
سرعت باید 800 kb باشه اما فعلا 80 kb
با فشفشه 8 مگ یه فایل 1 گیگابایتی رو دارم دانلود میکنم
سرعت باید 800 kb باشه اما فعلا 80 kb
برای من پریشب 800 و خورده مگ گرفته بود!! (البته احتمال میدم مشکل از جای دیگهای بوده باشه چون دیگه این خیلی کمه.)
دیشب هم که اصلا بنا به دلایل نامعلومی کامپیوترم روشن نشده بود.
منم دیشب کمتر از 2 گیگ تونستم بگیرم
مثل اینکه سیاست بای وب هم محدود کننده شد!![]()
مخابرات چون براش فرقی نمیکنه چه گت وی ای باشه فقط وصل باشه بسه ! من خودم مخابرات دارم , اینو میگم قرار بوده تا 1 ماه دیگه وضعیت نت درست بشه اینو پشتیبانی مخابرات میگفت
در مورد گت وی های وب زمانی که گت وی ها میترکه وی پی اس ها داخلی هم باهاش میترکن پس از زیرساخته مشکلی از طرف های وب نیستش !
اونها فقط به یوزر سوییچ و روت میکنن ! مثلا من میرم یه شهرستان که اونجا عصر تلکام دارم خطم 1 مگابایت بیشتر نمیکشه ! طرف میاد 8 مگ میگیره 200 سرعت دانلود بیشتر نمیده , خوب مومن برو اول snr خطت رو ببین rate مسافت مرکز مخابراتی تو ببین بد بیا انجمنشون فحش ناموس بده , واقعا جای تاسف داشت رفته بودن توی انجمن خود سایتش انواع فحش و ... داده بودند
حالا دولت روحانی قول داده تو 100 روز سرعت نت رو برای یوزر داخلی 2 برابر کنه , ایشاالله وضعیت بهتر میشه
1-گت وی چیه (توضیح حرفه ای)
2-وی پی اس چیه (توضیح خیلی جامع)
Snr
Rate
زحمت توضیح اینارو هم بکشین
ببخشید اگه سوالمو توی این تاپیک پرسیدم
خوش بختانه انواع جواب ها در گوگل است :
1. گت وی :
ببینید...هر شبکه ای که با شبکه های خارجی یا شبکه ی remote در ارتباط هست....باید یک پل رابط بین این شبکه ها باشد.توضیح دوم : گیت وی در واقع یک روتر است که دسترسی شبکه شما را با شبکه های دیگر میسر می سازد.
مثال:
میخواهیم از شبکه ی یک شرکت ایرانی به شبکه ی یک شرکت موجود در آمریکا متصل شویم.آیا بین ما کابلی هست!!!!!!؟؟؟؟؟
امکان نداره که از کابل بتونیم استفاده کنیم.
پس چیکار میکنیم....از gateway استفاده میکنیم.اما باید gateway شبکه ی ما با gateway شبکه ی خارجی هم رنج باشد.gateway شماره ی هست که توسط DNS (مثل server های شرکت sun) و به صورت Unique (یکتا) در اختیار این نوع سازمانها قرار میگیرد.
خلاصه:
gateway همان کاری را بین شبکه های remote انجام میدهد که ip در شبکه های داخلی انجام میدهد.
دیفالت گیت وی یک روتر است که تمام درخواست هایی که برای آن مسیر دیگر تعیین نشده به آن ارسال می شود.
به این مثال توجه کنید
شما یک اشتراک ADSL از یک شرکت تهیه می کنید و آن شرکت به شما یک مودم روتر می دهد. این مودم روتر در واقع گیت وی شما جهت دسترسی به اینترنت می باشد. رایانه شما زمانی که می خواهد درخواستی ارسال نمایید بررسی می کند که آیا توی شبکه داخلی (LAN) شما وجود دارد یا نه اگر وجود نداشت آن را به Default Gateway (مودم ADSL) ارسال می کند تا از آن طریق به مقصد مورد نظر روی اینترنت برسد. ( منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و cloob )
2. وی پی اس ( سرور مجازی ) یا همان کامپیوتری که در هر جای از دنیا قرار دارد و با استفاده از ریموت دسکتاپ میتونید بهش وصل بشید ( پس خودش یک کامپیوتر هستش که میشه روش انواع برنامه ها رو نصب کرد ) قند شکنی که شما استفاده میکنید روی همین سرور ها اجرا میشه
3.شما وقتی به جزییات مودم خودتون میرید در قسمت معمولا status xadsl snr زده حالا snr رو توضیح میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل مذکور رو دانلود کنید در یک pdf توضیح کامل داده شده
واسه من هم 2 شب هست همینطویه داداشدوستان یه اعلام وضعیت از ساعات رایگان دیشب بکنید....
برای دومین شب متوالی 2.5 گیگ بیشتر نداد سرویس 1 مگ!!!!![]()
واقعا محدود کردن...
اگر شب های بعد هم اینطوری بمونه باید زنگ بزنیم اعلام نارضایتی کنیم....
طبق سیاست شرکت سرعت باید باز باشه و هر چقدر که بتونی میشه گرفت.
اما دوشبه سرعت ثابت رو 2مگ بسته شده!!
عصر انتقال![]()
برای منم 2 شبه که زیر 700 مگ داره دان میکنه. (تهران)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)