ممنون دوست عزیز از زحماتی که میکشید..ولی اگه سعی کنید تمامی عکس ها رو تو یک پست جا بدید تاپیک بهتر و جامع تر میشه...بازم ممنون![]()
ممنون دوست عزیز از زحماتی که میکشید..ولی اگه سعی کنید تمامی عکس ها رو تو یک پست جا بدید تاپیک بهتر و جامع تر میشه...بازم ممنون![]()
سلام
اگه میشه چند تا اسکرین شات از بازی wow wrath of the lich king بذارید
عذر می خوام دنبال والپیپر prototype هستم...اگه زحمتی نیست برام بذارین
اینم دوتا screenshot
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شما »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا هیچجا عکسی از prince جدید نیست ؟
کسی عکسایی که تو قسمت art بازی هست رو نداره ؟
خیلی خوبن اونا
اینجا چندتاشو گذاشتن »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم عکس هایی از شخصیت های Metal Gear solid 4 .... برای آشنایی بد نیست!!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سری لینک برای وال های سایت گیم والپیپرز پیدا کردم خودم تست تکردم ببینم کار میکنه یا نه اگه کار کرد که بهتر اگه نه ببخشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی جون همشون فیلترن اما سایتش ----- نیستا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)