معلومه تربیت معلم
معلومه تربیت معلم
سلام به همه ی بچه های p30world
موندم که عباسپور رو چندمین اولویت بزنم !!!!!
رشته ی مورد علاقم مکانیکه(اولویت گرایششم سیالاته) اگه نشدم عمران
خواهش میکنم راهنماییم کنید که عباسپورو بعد از بابل بزنم یا قبلش(بابل تو ناحیه ی منه)یا شاهرود بزنم؟
مشخصات منم اینه:
منطقه 3
رتبه:654
محل سکونت(واسه شناسایی ناحیه):گلستان(مازندران و گیلان تو ناحیه ی منن)
دانشگاه رشت چی؟مکانیکش خوبه؟
شاهرود
آها قزوین چی؟ چون قزوین ناحیش با تهران یکیه میگن واسه ارشد راحت میشه دانشگاههای تهران قبول شد.
صنعتی اصفهان و مشهدم توصیح بدبد ممنون میشم.
راستی اگه برم صنایع دانشگاههای بالای تهران میتونم ارشد مکانیک بخونم؟
اگه نه کدوم رشته؟هوا فضا؟
یه دنیا ممنون
کلا سطح دانشگاه هنر چطوره؟
از عباسپور بالاتره؟
تو که شیرازی چرا میخوای بیای تهران،شیرازم دانشگاه توپی داره که؟؟///به نظر من همونجا تو شیراز بخون،موفق باشی.![]()
من خودم از یه مشاور پرسیدم گفت قبلا تو مدرکشون می نوشتن ولی حالا دیگه نمی نویسن فقط تفاوتشون با روزانه اینه که شهریه میدن و تو دادن خوابگاه اولویت با روزانه هاست.
من تا بحال نشنیدم که در مدرکی قید بشه شبانه چه رسد به نوبت دوم!همون شرایط روزانه هست و با روزانه ها میخونید ولی تنها فرقش تنها و تنها در شهریه هست خوابگاه هم احتمالش کمه که تعلق بگیره.
اگه بوم تهران باشین . شاید ساخت و تولید بیارین. ولی احتمالش کمه .
سطح دانشگاه هنر تهران چطوره؟
مثلا مهندسی شهرسازی دانشگاه هنر بالاتره یا برق و مکانیک و عمران شهید رجایی؟
نه داداش اینجوریا هم دیگه نیست . نسبت شانس قبولی نسبت به رتبه توی مناطق به تعداد شرکت کننده ی اون منطقه بستگی داره . یعنی منطقه ی 2 که بیشترین شرکت کننده رو داره بیشترین سهمیه رو هم توی دانشگاه ها داره و طبعا با رتبه ی بالاتری میشه جای بهتری قبول شد . بعدش منطقه ی 1 هست و در آخر منطقه ی 3 چون کمترین شرکت کننده رو داره خوب سهمیش هم توی دانشگاه ها کمتر هست . البته اینطور نیست که اونیکه مثلا شده 1000 منطقه ی 1 در مقابل اونی که شده 2000 منطقه ی 2 بهش ظلم میشه چون یکسانه شانس قبولیشون ! ایطنور نیست چون در واقع سطح این 2 تا یکسان بوده و منطقه ی 2 ایه بین جامعه ی آماری 2 برابر بزرگتری سنجش شده و برای همین رتبش 2 برابر شده . این 2 نفر رتبه ی کشوریشون در یه سطح میشه .ببین مثلا اگه 1 منطقه ی یکی بیاره 1000 بین منطقه ی خودش مقایسه میشه نه با منطقه های دیگه... همینطور منطقه ی2 با منطقه ی دویی.
مثلا منطقه ی 1 میاره 1000 ولی منطقه ی 2 میاره 2000 که باید بین منطقه ی خودش مقایسه بشه... که2000 رو اگه بخوای با اون 1000 منطقه ی 1 مقایسه کنی میشه در همون حد ولی هرچی منطقه کمتر بشه یعنی به محدود بودن نزدیک میشی یعنی شانس قبلی به ترتیب اول با 1
بعد 2 بعدش 3 و بعدش الی آخر هست.
پس نگران نباش
البته همه ی اینه نسبیه .
بین مهندسی صنایع تربیت معلم-مهندسی شبانه رجایی و مدیریت دانشگاه تهران کدوم رو اول بزنم؟؟
مهندسی صنایع بیشتر دوس دارم اما پیش 2تا مشاور رفتم جفتشون گفتن تربیت معلم اصلن نزن
الان کاملا گیجم یکی یه راهنمایی کنه میدونم همش به علاقه بستگی داره اما واقعا نمیدونم مدیریت تهران رو بیشتر دوس دارم یا...!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)