تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 2608 اولاول ... 2833333733793803813823833843853863873934334838831383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه StarsfurY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    adsl مخابرات برای گیم آنلاین مناسب هست؟
    مثلا میشه cod:modern warfare 3 باهاش بازی کرد؟
    اگر نه برم سراغ کدوم شرکت؟
    128یا 256؟
    ممنون
    در مورد MW2 نمیدونم ولی اگه بخوای gw2 یا Rift بازی کنی اصلا" سمت مخابرات نرو ... LoL و Dota2 هم فقط ساعت 3-9 صبح میتونم بدون لگ بازی کنم ... همه این مشکلات هم بعد از قضیه نوسان $ و ... شروع شد تا قبلش عالی بود ولی الآن ... البته اون موقع 256 داشتم عالی بود ولی بعدا" کردم 512 (مرکز مخابرات پاسداران البته )
    دیگه هر روز بدتر از دیروز ...
    مثلا" gw2 توی recource monitor دیدم از پورت 443 استفاده می کنه مخابرات هم انگار پورت رو محدود کرده برا همین عملا" دیگه نمیشه بدون لگ و DC بازی کرد ... اگه از بین دوستان کسی میتونه gw2 بدون مشکل بازی کنه لطفا" ISPشو بگه چون با این اوضاع باید یه ISP جدید پیدا کنم :(

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

دوستان شنیدم میخان نامحدود مخابرات رو بردان حجمی بزارن ولی نصف قیمت حقیقت داره ؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان شنیدم میخان نامحدود مخابرات رو بردان حجمی بزارن ولی نصف قیمت حقیقت داره ؟
    متاسفانه باید خبر بدی بدم همین امروز اینترنت نامحدود ما که از مخابرت داشتیم و حدودا دو سالی میشد رو حجمی کردن و با همون قیمت قبلی 21 تومن (512 ماهی 4 گیگ). البته ما تو لرستان هستیم ولی این برنامه ریزی که کردن احتمالا به شهرهای دیگه هم میرسه مخابرات هم شد عین شرکت های دیگه. البته سرعت برای ما همیشه رو 200 - 250 بوده تو دانلود و هنوز هم هست ولی وقتی حجمی بشه دیگه حتی یک درصد هم ارزش نداره، من تعداد زیادی فایل برای دانلود رزرو کرده بودم از مدت ها پیش ولی آرزوی دانلودشون رو دیگه باید به گور برد تا اونجایی که میدونم ساعت رایگان هم نداریم اینجا.

تو مملکت ما روز به روز به جای اینکه خدمات بیشتر و شرایط بهتر بشه برعکس حرکت میکنیم فقط به اینترنت تا حالا رحم کرده بودن که اینم دیگه فاتحش خونده شد.

4. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

دوستان سلام .... من از isp صبا نت استفاده میکنم میخواستم به خاطر این محدود بودن و حجمی بودن و حجم بالای دانلودی که دارم برم isp مخابرات بگیرم اما اینطور که دوستان میگن حجمی شده و یا داره میشه .... لطفا راهنمایی کنید برم isp عوض کنم و صحت این خبر که داره مخابرات حجمی میشه و از کدوم منبع فابل اطمینان بیان کردن و از کی میخواد اجرایی بشه ؟؟؟؟؟؟؟
    من ساکن تهرانم لطفا راهنماییم کنید ....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان سلام .... من از isp صبا نت استفاده میکنم میخواستم به خاطر این محدود بودن و حجمی بودن و حجم بالای دانلودی که دارم برم isp مخابرات بگیرم اما اینطور که دوستان میگن حجمی شده و یا داره میشه .... لطفا راهنمایی کنید برم isp عوض کنم و صحت این خبر که داره مخابرات حجمی میشه و از کدوم منبع فابل اطمینان بیان کردن و از کی میخواد اجرایی بشه ؟؟؟؟؟؟؟
    من ساکن تهرانم لطفا راهنماییم کنید ....
    تهران خبری از حجمی شدن نیست . سرویس ها ی نامحدود مخابرات چون منطبق بر سرویس خریداری شده هست حداقل سعی کنید 256 رو بگیرید که حجم دانلودتون در 24 حدود 2400 مگ میشود.

7. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان شرایط گرفتن سرویس 256 و 512 (یا 1 مگ) در تهران به چه صورته و چه مدارکی احتیاج دار ن ؟

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من صبا نت دارم که سرعتش خوبه ولی شبا که رایگانه دانلود به 10 کیلو بایت میرسه که اصلا نمی تونم باهاش دانلود کنم.حالا می خواستم سرویس از مخابرات بگیرم .بچه ها اه راهنمایی کنن ببینم چیکار باید کنم!؟میگن که باید اول زنگ بزنم صبا نت خطمو جمع کنه !؟ بعد اینکه مخابرات چجوری 512 میده ؟کارت دانشجویی قبول می کنن؟

داره خودمونی میشه DECENT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    نمیدونم

پيش فرض

سلام دوستان اینجا کسی تو منطقه گیشا سرویس مخابرات داره ؟ 512 سرعت دانش چقدره؟ قطع ارتباط یا مشکل خاصی داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

20 روزه اقدام کردم هنوز وصل نشده تازه زنگ زدم میگه 10 روز دیگه

= ))

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

با سلام
    دوستان شرایط گرفتن سرویس 256 و 512 (یا 1 مگ) در تهران به چه صورته و چه مدارکی احتیاج دار ن ؟
    سلام
    من صبا نت دارم که سرعتش خوبه ولی شبا که رایگانه دانلود به 10 کیلو بایت میرسه که اصلا نمی تونم باهاش دانلود کنم.حالا می خواستم سرویس از مخابرات بگیرم .بچه ها اه راهنمایی کنن ببینم چیکار باید کنم!؟میگن که باید اول زنگ بزنم صبا نت خطمو جمع کنه !؟ بعد اینکه مخابرات چجوری 512 میده ؟کارت دانشجویی قبول می کنن؟
    1mb که به خانگی نمیدن.
    ولی 512 رو با کارت دانشجویی میدن.
    اول ببینید مخابرات پورت خالی داره یا نه بعد برید صبانت رو کنسل کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •