تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 456 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

سویا - بارسلونا: آمار بازی

رکورد شکنی لئو مسی و ژاوی هرناندز با به ثمر رساندن گلهای زیبا و سومین برد پیاپی خارج از خانه برای بارسا، تنها بخشی از آمار بازی شنبه شب می باشند.

در اینجا خلاصه ای از آمار بسیار جالب پس از پیروزی بارسا بر سویا (2-0) را مشاهده خواهیم کرد.

• لئو مسی صد و پنجاهمین گل خود را برای بارسا به ثمر رساند و رکورد رائول، مهاجم اسبق رئال مادرید را به عنوان جوانترین بازیکن لالیگا که توانسته بود 150 گل به ثمر برساند، شکست.

• این پنجمین برد پیاپی برای شاگردان گواردیولا محسوب می شود: 5 برد در لالیگا و 2 برد در لیگ قهرمانان.

• ژاوی هرناندز با ضربات آزاد استادانه خود، به روند گلزنی فوق العاده اش در این فصل ادامه می دهد. او در حال حاضر 9 گل به ثمر رسانده است از نظر تعداد گل با سسک برابر است؛ وی در فصل 2007/08 هفت گل به ثمر رسانده بود و با این 9 گل رکورد خود را شکسته است.

• بهترین بازیکن جهان به تلاش خود ادامه می دهد و درصدد کسب رکوردهای جدید است. گل زیبای لیونل مسی در سانچر پیزخوان، او را با 4 گل اختلاف، پشت سر گلزنترین بازیکن تاریخ باشگاه یعنی سزار رودریگوئز افسانه ای (235 گل) قرار داد..

• مسی در سه بازی گذشته خود هشت گل به ثمر رسانده است و تعداد گلهای او در 27 بازی اخیر، با تعداد 31 گل او در فصل پیش برابری می کند.

• پیکه و ماسکرانو حملات تیم سویا را با موفقیت خنثی کردند و هرکدام 9 بار و بیشتر از بقیه بازیکنان توپ را از تیم حریف پس گرفتند.

• بارسا برای اولین بار در این فصل در سه بازی متوالی خارج از خانه پیروز شده است؛ این بازیها در ورزشگاه های سانچز پیزخوان، ساردینرو و ویسنته کالدرون بوده است.

• آندرس اینیستا پنجاهمین بازی متوالی بدون شکست – 42 برد و 8 مساوی – در لیگ را تجربه کرد. او با این تعداد بازی با رکورد امیلیو بوتراگوئنو، بازیکن اسبق رئال مادرید، برابری کرد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: پریماه کریمی / FCBarcelona.ir

2. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مسی تمام نشدنی و دیگر هیچ واقعا نمیدونم چی بگم راجبش خیلی حرکت زیبایی بود من چندین بار گلش رو نگاه کردم مخصوصا لایی که به بازیکن سویا زد،و اما گل ژاوی چه ضربه استادانه ای بود کادی که توپ داشت به بهترین نقطه دروازه رفت به نظر من هر کس دیگه ای هم بود نمیتونست توپ رو بگیره
    به عنوان یه بارسایی از حرکت زیبای تیم رىال هم جا داره تشکر و قدر دانی کنیم این کار به مستحکم کردن رابطه دو تیم که چند وقتیه یکم خراب شده کمک خواهد کرد

4. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 18 مارس 2012

دو گل برای آبی و باسورا

سویا 0-2 بارسا

ژاوی و مسی یک پیروزی بزرگ را بدست آوردند و آن را به هم تیمی خود و بازیکن افسانه ای که درگذشت تقدیم کردند

بارسا یک بازی عالی به نمایش گذاشت و به مادرید فشار آورد

رئال مادرید - مالاگا _ آنها اعلام کردند که یک حرکتی نمادین برای آبیدال وجود خواهد داشت

---------- پست اضافه شده در 03:58 PM ---------- زمان پست قبلی در 03:47 PM ----------

==========================

آنها همچنان ادامه میدهند

بارسا 2-0 سویا

پنچمین برد پیاپی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در لالیگا

دو گل برای بارسا، یکی از ضربه ایستگاهی به وسیله ی ژاوی و دیگری به وسیله ی دیگر بازیکن نابغه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مسی ، یک پیروزی بزرگ را رقم زد

"آبی ، تو دوباره پیروز میشوی " از خود گذشتگی تیم برای آبیدال

مادرید با فشار بیشتری مقابل پلگیرینی بازی خواهد کرد

6. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مسي: هنوز به اوج نرسيدم

ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسا، اعلام کرد هنوز به اوج دوران آمادگي نرسيده و معتقد است هنوز راه زيادي در پيش دارد.

این ستاره آرژانتینی برای سه سال پیاپی قهرمان توپ طلا شده و با گلزنی در دیدار شب گذشته مقابل سویا، تعداد گل های این فصلش برای آبی و اناری ها را به 51 رساند.

با این وجود، او اعلام کرد می تواند در چند سال آینده حتی بهتر از این کار کند.

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" من سال به سال پیشرفت می کنم و بهتر می شوم. خوش شانس بودم که از سن بسیار پایین فوتبال را آغاز کردم و همیشه هم تیمی های خوبی در کنارم بودند. من با آنها رشد کردم و این به من کمک کرد تا سبک بازی ام را پیدا کنم.

هنوز فکر می کنم چیزهای زیادی وجود دارد که باید یاد بگیرم. در حال حاضر حتی به اوجم نزدیک هم نشده ام. من هنوز جوان هستم و هنوز به عنوان یک بازیکن می توانم پیشرفت کنم. من هرگز یاد گرفتن را کنار نمی گذارم. حتی زمانی که از فوتبال خداحافظی کنم. هرگز نخواهم گفت که من بازیکن کاملی هستم زیرا وقتی سن تان بالاتر می رود، باتجربه تر می شوید. هر چقدر با تجربه تر شوید، بهتر می شوید.

تحت نظر گواردیولا، فوتبال تاکتیکی را بیشتر یاد گرفتم؛ این چیزی بود که برای بهتر شدن بازی ام به آن نیاز داشتم. از نظر تاکتیکی، بسیار مهم است که بدانید وقتی صاحب توپ نیستید چه کاری باید انجام دهید. "

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلوس: تا آخرين هفته براي قهرماني مي‌جنگيم

آبي و اناري ها با پيروزي شب گذشته مقابل سويا، اختلاف در صدر جدول با رئال را به 7 امتياز کاهش دادند.

دنی آلوس، مدافع بارسا، تاکید کرد تیمش تا هفته پایانی برای قهرمانی در لالیگا خواهد جنگید.

آبی و اناری ها با پیروزی شب گذشته مقابل سویا، اختلاف در صدر جدول با رئال را به 7 امتیاز کاهش دادند، اما شاگردان مورینیو این فرصت را خواهند داشت که با پیروزی در دیدار امشب مقابل مالاگا، بار دیگر اختلاف در صدر را به 10 امتیاز برسانند.

گواردیولا بعد از پیروزی شب گذشته تاکید کرد شانس تیمش برای قهرمانی بسیار اندک خواهد بود اما آلوس با سرمربی تیمش موافق نیست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این نظر اوست و همه به آن توجه می کنند اما ما تا هفته پایانی به تلاش مان ادامه می دهیم. همیشه در حرف هایی که سرمربی می زند، نکته ای وجود دارد. در این مورد از خودش سوال کنید اما تا هفته پایانی تلاش خواهیم کرد.

فاصله دو تیم قابل توجه است اما رئال هم مانند ما بازی های دشواری در پیش دارد و می خواهیم تا پایان تلاش کنیم."

علی رغم اینکه بارسا در سال 2012 هفت امتیاز از دست داد اما آلوس با این مسئله که سطح بازی بارسا کاهش پیدا کرده، موافق نیست.

" ما بهترین تیم دنیا هستیم و باید در هر دیدار نشان دهیم که به این پیراهن احترام می گذاریم."

او همچنین در مورد رویارویی احتمالی با رئال در فینال چمپیونزلیگ گفت:" برایم مهم نیست که در فینال با چه تیمی روبرو می شویم. ما در حال حاضر باید تنها به عبور از میلان فکر کنیم.

باید تمرکزمان را حفظ کنیم و کاملا آماده باشیم زیرا میلان حریف خطرناکی است."

فابرگاس: آبيدال را تنها نمي گذاريم

هافبک بارسلونا گفت: اريک آبيدال بازيکن متعهد ، قابل احترام و بي شيله پيله اي است و از اينکه او در چنين شرايطي قرار دارد ، خيلي ناراحت هستم.

سسک فابرگاس هم پس از دیدار با سویا اظهار داشت: ما در نیمه اول تسلط کاملی بر بازی داشتیم. به راحتی می توانستیم نیمه اول را با نتیجه 4 بر صفر به پایان برسانیم ولی همیشه بازی در ورزشگاه سویا مقابل این تیم کار دشواری است. این تیم بازیکنان سرعتی و خوبی را در اختیار دارد.

وی گفت: می خواهیم تمام بازی های پیش رو را ببریم تا همچنان در کورس قهرمانی قرار داشته باشیم.

وی در خصوص آبیدال گفت: او بازیکن متعهد ، قابل احترام و بی شیله پیله ای است. از اینکه او در چنین شرایطی قرار دارد ، خیلی ناراحت هستم. ما صددرصد همراه او خواهیم بود و تنهایش نمی گذاریم.

8. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

واقعا برام سوال برانگیزه چطور یک بازیکن با چشم میتونه اینقدر دقیق فاصله رو تشخیص بده از اون فاصله چنان ضربه ای به توپ بزنه که دوازه بان خودش رو کش بده باز هم نتونه توپ رو بگیره و با توپ بره تو دروازه!
    کاشته ای که ژاوی زد رو میگم.

10. 7 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال 1-1 کرد. کم شدن فاصله ال کلاسیکو رو حساس تر میکنه ولی حسرت بازی هایی رو می خوریم که فشار نیووردیم. این سال چهارمی تست بزرگی شده و خیلی مزه داره. بعد از قرعه مادرید پیشرفت قابل توجهی داشت ولی هنوز شرط اول قهرمانی هستیم.

Team Pre-Draw Post-Draw
    Barcelona 11/10 6/5
    Real Madrid 5/2 2/1
    Bayern Munich 11/2 6/1
    Chelsea 8/1 8/1
    AC Milan 11/1 14/1
    Benfica 40/1 40/1
    Marseille 60/1 66/1
    APOEL 100/1 200/1

Last edited by nw_nk; 19-03-2012 at 10:30.

12. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

"مسی بدون شک یک فوتبالیست با استعداد است ، مثل مارادونا و پله ، و در بهترین تیم باشگاهی حال حاضر دنیا بازی میکند .او موفق است و افتخارات بسیاری دارد.بنابراین این منطقی است که او به عنوان بهترین بازیکن جهان رای می آورد "

الیور کان ، دروازه بان سابق تیم ملی آلمان و باشگاه بایرن مونیخ ، در مصاحبه با سایت فیفا توضیح داد که چرا مهاجم باشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، لیونل مسی ، برای سومین بار پیاپی توپ طلا را از آن خود کرد.

اخبار کوتاه

دنی آلوز در توییتر : امروز روز خاصی برای من بود ، چون ابی (آفلای) به تمرینات بازگشت
    * آفلای بعد از مدت ها امروز همراه با تیم تمرین کرد*

بهترین گلزنان تاریخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (در بازی های رسمی ) : سزار 235 - مسی 231 - کوبالا 194 - سامیتیر 178

جوانترین بازیکنانی که توانسته اند در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به رکورد 150 گل برسند : مسی با بیست چهار سال و 267 روز - رائول با 25 سال و 247 - زارا با بیست و هفت سال و 306 روز - اتوو با بیست و هفت سال و 313 روز - پاهینیو با بیست و هشت سال و 328 روز

ویدیچ (مدافع منچستر یونایتد ) سخت ترین تیمی که با آن روبرو شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده ، بدون شک آن ها یکی از بهترین تیم های تاریخ هستند .
    چیزی که کار مدافعان را سخت میکند این است که آن ها بدون مهاجم بازی میکنند و دائما در حال جابجایی هستند

گالیانی : مسی بهترین بازیکن تاریخ است ، شما این را از زبان کسی میشنوید که بازی های مارادونا و پله را نیز دیده است

14. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زیدان:آبیدال با قدرت بازخواهد گشت

فوتبالیست های دنیا و به ویژه فرانسوی ها آبیدال را تنها نمی گذارند

Zinedine Zidane, World Cup 1998 - Getty

سایت گل- زین الدین زیدان، اسطوره فرانسوی دنیای فوتبال و مدیر تیم اصلی رئال مادرید پیغام روحیه بخشی برای هموطنش اریک ابیدال فرستاده.
    این درحالی است که اخیرا مشخص شده که آبیدال باید برای انجام پیوند کبد زیر تیغ جراحی برود و اکنون زی زو با ارسال پیغامی برای آبیدال اعلام کرده که او با قدرت بیشتری بازخواهد گشت
    ستاره سابق رئال مادرید در صحبتهایی به رادیو آر.ام.سی گفت:« من آبیدال را خوب می شناسم و خیلی با او و درکنار او بازی کرده ام. این مبارزه سختی است ولی می دانم که او با قدرت از پس آن برخواهد آمد. می خواهم به او بگویم که شجاع باشد. این مهمترین نکته برای خود او و خانواده اش است.»
    علاوه بر زیدان، لوران بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه هم برای ستاره تیمش پیغامی روحیه بخش ارسال کرده تا او را به آرامش دعوت کند. بلان در این پیغام گفته:« من مثل یک مربی فکر نمی کنم. امروز از دید یک بازیکن و یک انسان به قضیه نگاه می کنم. این خبر ناراحت کننده ای برای آبیدال و اعضای کادر فنی تیم ماست که از دیدی فراتر از فوتبال به موضوع نگاه می کنند. ما درمورد موضوع مهمی صحبت می کنیم .امیدواریم که آبیدال نشان دهد که با ذهنیتی قدرتمند می تواند بر این بحران غلبه کند.»
    بلان از سوی تمام اعضای کادر فنی تیم ملی فرانسه برای آبیدال و اعضای خانواده اش این پیغام روحیه بخش را منتشر کرده.
    ستاره فرانسوی بارسلونا هر روز تعداد فراوانی از این پیغامها را دریافت می کند. بعد از پویول و ساها ، زیدان و بلان او پیغامهای فراوانی را از سایر هم تیمی هایش در دنیای فوتبال دریافت کرده. سمیر نصری دراین باره نوشته:« به دوستم اریک ابیدال،می گویم که شجاع باش برادر امیدوارم همه چیز خوب پیش برود.»

16. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بهترین گلزنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این فصل ( به ترتیب تعداد گل ها تو هر رقابت رو جلوشون نوشته ) :

بهترین پاس گل دهنده های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این فصل:

بیشترین دقایق بازی :

میانگین گل ها در هر بازی:

تعداد بازی ها :

تعداد کارت های زرد:

تعداد کارت های قرمز:

منبع:

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

Training session 19/03/2011

20. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •