ممنون. من نمیدونستم این نکته رو.
حالا یه سوال دیگه. نمایندگی ها تو شهر های مختلف ماشینایی که برای فروش میذارن با هم فرق میکنن یا یه نوع کامیون میذارن ؟؟
مثلا بنز genev همون کامیونایی که تو نمایندگی بنز تو rotterdom هست یا نه ؟؟؟
ممنون. من نمیدونستم این نکته رو.
حالا یه سوال دیگه. نمایندگی ها تو شهر های مختلف ماشینایی که برای فروش میذارن با هم فرق میکنن یا یه نوع کامیون میذارن ؟؟
مثلا بنز genev همون کامیونایی که تو نمایندگی بنز تو rotterdom هست یا نه ؟؟؟
دوستان یه سوال این تمپلت ها به چه دردی میخون ؟ آموزش کار باهاشونو کسی بلده ؟؟
![]()
سلام
بچه از کسی مد جدید گیر بکس خبر داره که به من بگه
که یکی بچه ها گفته با دنده یک هم میشه سرعت 180 رفت
من دنبال این مدم که بشه با دنده یک باش 180 تا سرعت برم
با تشکر
چند پست قبل من ببین برای بنز گذاشتم
سلام
بچه ها یکی از دوستای من میگفت که مپ آسیا هم واسه این بازی هست و حتی جاده های ایران هم توش هست و اون بازی کرده. به من گفت موقع ساختن اکانت جدید باید انتخاب کنی. اما من رفتم دیدم که واسه من غیر فعاله.
شما شنیدین اینو ؟؟ اصلا به غیر اروپا مپ دیگه ای هم داره این بازی ؟؟؟
نه فک کنم غیر ممکن اصلا به نظر من
به خاطر عشق بی حد و وصف بعضی از دوستان به این اسکانیا,چند تا عکس دیگه از این سلطان را براتون اماده کردم
تقدیم به شما
![]()
سلام اقا امیر می توانی بگی از کدام صفحه هست بگیرم اگه برایتان زحمتی نیست دستان درد نکنه
با تشکر
فکر کنم سر به سرت گذاشته یا اینکه اون این بازی نبوده کلا چیز دیگه ای بوده . اگر هم به فرض محال بوده مد بوده . اسم بازی euro truck هست نه euro & asia truck کلا بازی تو اروپاست .
فقط نمیدونم اون گزینه ای که علامت زدی چیه ؟ شاید مربوط به فرمون باشه که سمت راست یا چپ باشه . مثلا اروپا رو انتخاب کنی فرمون سمت چپه و اگه انگلیس رو انخاب کنی سمت راست ، شاید واسه همین باشه بهر حال اون چیزی که شما شنیدی مطمئنا نیست .
این concept هست یا مدل واقعیش هم هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)