سلام
بابا روز دوم که سشنبه اس و به همین علت سوپر مارکت بسته
ولی من این دمو رو دیدم شاید باید روز سوم ببینیم الان خوابم میاد برای ساعت 10اگه دیدم میکس می کنم می زارم
سلام
بابا روز دوم که سشنبه اس و به همین علت سوپر مارکت بسته
ولی من این دمو رو دیدم شاید باید روز سوم ببینیم الان خوابم میاد برای ساعت 10اگه دیدم میکس می کنم می زارم
سلام.
اره سال دوم روز دوم سوپر مارکت بستس.روز سوم بری حله چون خودم روز سوم رفتم.
سلام
بچه ها فعلا با سایت اپ عکس مشکل دارم نمی تونم براتون عکس بزارم دمو رو دیدم ولی تو چند روز اینده می زارم
خوب داشتم تو سایت می گشتم سه تا سیو بچه های داهات خارج رو پیدا کردم چیز خواصی نداشتن ولی اون خوب خوبه فکرکنم رمز زده بود اخه سگش سه تا توپ داشت ولی همشون از توپی بود که خودمون داریم و87درصد رفته بود وبا کارن عروسی کرده بود و61غذا درس کرده بود
گفتم که از اولیه یادم رفت عکسی بردارم ولی دومی رو فردا پس فردا میزارم.
راستی! یه سوال:
من خونم 80 در صد بزرگ شده، زن دارم ولی هنوز بچه دار نشدم، هیچ غذایی هم نپختم، درصد مزرعم هم 68 در صده. به نظر شما اگر من خونم صد در صد بشه و بچه دار هم بشم ، همچنین اگه 63تا غذا رو بپزم ، درجه ام صد در صد میشه یا نه؟
Last edited by Moosivandm; 03-04-2009 at 16:58.
87درصد میشه البته من تو صفحات خیلی قبل حدود 50صفحه قبل لیست غذایی گذاشتم که 64 تا غذا داره ومی تونی ازاون لیست غذا استفاده کنی که درصد مزرعت بشه 88مثل خودم
کلا چند تا غذا میشه درست کرد من 58 تا درست کردم
تا حالا که 64 تا درس کردیم
برا بیشتر شدن این در صد باید چیکار کرد یعنی بیشتر از 88 در صد نمیشه!
من خودم شخصا خیلی زور زدم ولی نمی دونم چرا نمیشه
فکر کنم اصلا برای باز ی تو سه سال بیشتر از 88درصد تعریف نشوده
توی یه سایت دیگه یه نفر پیدا شده که میگه رفته شهر.
میگه که اگرم بریم شهر تنها یه سال اونجاییم و بعدش باز دوباره برمیگردیم به دهکده.
این حرف شما هم میتونه یه جوری اثبات وجود شهر توی این بازی باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)