سلام من میخواستم یه گلکسی نوت بخرم موبایل فروشیه گفت یه چند روزی صبر کن قیمتا میاد پایین منم منصرف شدم از خریدش گوشیو میداد 1 تومن
حالا می خوام بدونم باید تاکی صبر کنم که قیمتا بشکنه و نهایتا چقدر میخواد ارزون بشه؟
سلام من میخواستم یه گلکسی نوت بخرم موبایل فروشیه گفت یه چند روزی صبر کن قیمتا میاد پایین منم منصرف شدم از خریدش گوشیو میداد 1 تومن
حالا می خوام بدونم باید تاکی صبر کنم که قیمتا بشکنه و نهایتا چقدر میخواد ارزون بشه؟
اون که فیلمبرداری نمیکنه رام با نسخه ی اندروید 4 هست اولین ورژنی که دوربین عکاسیش درست شده لینکشو هم که بهتون دادم یه چند روز دیگه وایسید یه رام اندروید 4 کامل بدون هیچ نقصی تو وبلاک ایکس 8 منتشر میشه به همین خاطر بهتون پیشنهاد میکنم یه چند روز وایسید و دوباره رام 2.3 رو گوشیتون نصب نکنید و از این به بعد 4 رو تجربه کنید
اسم بازیش هم modern combat sandstorm 1 و درباره ی رام هم به اقا ی xtreme forces گفتم رام شما رو که میدونستم ginger xperia 25 هست![]()
اینم لینک رام 4 که فیلمبرداریش کار نمیکنه اما عکس برداریش سالمه(اولین نسخه ی اندروید 4 که دوربینش تعمیر شده)
در ضمن رام نریمان و رام morsin رام های خوبی هستند البته برای 2.3 اما من با اومدن رام های 4 خوب دیگه 2.3 رو پیشنهاد نمیکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من قیمت ها ارزون میشه اما فکر نکنم به قیمت قبلیش برگرده طی چند هفته اینده ارزونتر میشه
ولی اصلا معلوم نیست وضعیت بازار چجوری میشه
من که جینجر اکسپریا و عوض کردم خیلی سنگین بود فعلا تا اندروید 4 بدون مشکل بیاد gingerdx 25 و استفاده میکنم واقعا باهاش راحتم.فقط یه مشکل با چندتا رام که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم برنامه کیبوردم و تیکش برداشته میشه باید برم تو تنظیمات دوباره تیکش و بزنم مشکل از چیه به نظرتون؟
سلام.
رام كه همشون رو امتحان كردم. رام اقا نريمان. رام اقا اسماعيل ، رام اقا سينا. prime hd
البته يه بازي گرفتم به اسم NBA-JAM كه خيلي قشنگ گرافيك خوبي هم داره . 260 مگ ديتا داره با 3 مگ apk .
gangster هم دارم مياد . modern combat هم فكر كنم نياز به مولتي تاچ داشته باشه ، كه متاسفانه براي من نيست. همينطور nova كه خيلي بازي باحاليه ولي بدون مولتي تاچ نميشه بازي كرد.
تو سري بازي هاي need for speed جديداش چيزي هست كه اجرا بشه ؟ كلا بازي هايي كه تست كردين و ميشه بازي كرد بگيد بريم پيدا كنيم دانلود كنيم ( البته جديدا رو)![]()
سلام خانوم lilitopoli مشکل شما رو نمیدونم از چی هست
و xreme forces خب رامی رو گوشیتون نصب کنید که قابلیت مولتی تاچ هم به گوشیتون اضافه کنه یکی از فواید باز کردن بوت لودر مولتی تاچ کردن سیستم های synaptics هست که خودشون اول مولتی تاچ نیستند تو رام ها بگردید رامی پیدا میشه که مولتی تاچ برای هر دو نوع سیستم داشته باشه.
و در مورد بازی هم من بخاطر اینکه سرعت اینترنتم پایینه زیاد بازی اچ دی ندارم و بازی های که من رو گوشیم اجرا کردم
modern combat 1 و brothers in arm 2 و gangster west coal و pes 2012 و چند بازی دیگه مثل انگری بردز و...
مولتي تاچ مجازي كه فعاله ولي كارايي نداره تو بازي . اولا بايد دو نقطه اي كه همزمان لمس ميكني نسبت به هم دور باشن كه بازم قاطي ميكنه و فقط يه مختصات رو ميگيره. ثانيا بايد اينقدر محكم فشار بدي تا شايد كار كنه. براي من كه اينجوريه. حالا نميدونم اونايي كه سنسور synaptic دارن به راحتي ميتونن از تاچ 2 انگشت همزمان بهره ببرن يا نه !
brothers in arms رو هم من نسخه اولش رو دارم كه تو بازي كلي لگ داره و بدون مولتي تاچ هم سخته از خيرش گذشتم![]()
سلام به دوستان
آقا من به همین زودی مشکل نصب نرم افزار روی رم رو پیدا کردم
یه نرم افزار تقریبا 40 مگابایتی هست میخام نصبش کنم میگه رو گوشی جا نیست در حالی که 90 مگابایت جا داره
نمیدونم چطور باید رو رم نصب کنم
راحت ترین راه بدون درد و خونریزی چیه؟
عادل خان فهمیدم مشکل اینکه چرا کیبوردم میپرید چی بود.من موقع نصب کیبورد و چند تا از برنامه های دیگه جای نصب و داخل رم دادم واسه همین وقتی رم با کامپیوتر بالا میومد اونا میپریدن.الان که انتقال دادم به حافظه داخلی درست شدن
Last edited by lilitopoli; 07-05-2012 at 11:05.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی رام اصلی برنامه و نمیتونین تو رم نصب کنین باید رام گوشی و عوض کنین که اونم احتیاج به روت کردن گوشی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)