تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 403 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام من میخواستم یه گلکسی نوت بخرم موبایل فروشیه گفت یه چند روزی صبر کن قیمتا میاد پایین منم منصرف شدم از خریدش گوشیو میداد 1 تومن
    حالا می خوام بدونم باید تاکی صبر کنم که قیمتا بشکنه و نهایتا چقدر میخواد ارزون بشه؟

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

اون که فیلمبرداری نمیکنه رام با نسخه ی اندروید 4 هست اولین ورژنی که دوربین عکاسیش درست شده لینکشو هم که بهتون دادم یه چند روز دیگه وایسید یه رام اندروید 4 کامل بدون هیچ نقصی تو وبلاک ایکس 8 منتشر میشه به همین خاطر بهتون پیشنهاد میکنم یه چند روز وایسید و دوباره رام 2.3 رو گوشیتون نصب نکنید و از این به بعد 4 رو تجربه کنید
    اسم بازیش هم modern combat sandstorm 1 و درباره ی رام هم به اقا ی xtreme forces گفتم رام شما رو که میدونستم ginger xperia 25 هست

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

اینم لینک رام 4 که فیلمبرداریش کار نمیکنه اما عکس برداریش سالمه(اولین نسخه ی اندروید 4 که دوربینش تعمیر شده)
    در ضمن رام نریمان و رام morsin رام های خوبی هستند البته برای 2.3 اما من با اومدن رام های 4 خوب دیگه 2.3 رو پیشنهاد نمیکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر من قیمت ها ارزون میشه اما فکر نکنم به قیمت قبلیش برگرده طی چند هفته اینده ارزونتر میشه
    ولی اصلا معلوم نیست وضعیت بازار چجوری میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

من که جینجر اکسپریا و عوض کردم خیلی سنگین بود فعلا تا اندروید 4 بدون مشکل بیاد gingerdx 25 و استفاده میکنم واقعا باهاش راحتم.فقط یه مشکل با چندتا رام که وقتی به کامپیوتر وصل میکنم برنامه کیبوردم و تیکش برداشته میشه باید برم تو تنظیمات دوباره تیکش و بزنم مشکل از چیه به نظرتون؟

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام lilitopoli مشکل دوربین تو اندروید 4 حل شده در ضمن رام 4 خوب هم تو سایت های خارجی برای ایکس 8 موجوده این رام 4 هم که لینکشو بهتون دادم مشکلش فقط تو فیلمبردای هست و هنگام عکس گرفتن باهاش کاملا سالمه.
    و فقط کافیه با برنامه ی فلش تول کرنلتون رو عوض کنید کرنل جدید جایگذین قبلی میشه.
    خب رامت چیه؟
    من از رام مینی سی ام 2.1.9 که استفاده میکردم بیشتر بازی های گرافیکی و اچ دی مثل modern combat 1 و gangestar west coal که تو قسمت بازی های اندرویدی همین فروم هست دانلود کردم و همشون رو اام بدون مشکل اجرا شد تازه روی رام نریمان هم که امتحان کردم همه بازی های اچ دی به راحتی اجرا شد منم یه بازی که از وبلاگ ایکس 8 گرفتم رو گوشیم نیومد برو تو قسمت فروم بازی های اندرویدی همین سایت و تو قسمت بازی های اچ دی برای ایکس 8 یه همینطور تایپیکی تو صفحه ی اول هست اون بازی رو دانلود کن ببین میاد یا نه البته اگه لینکاشون تا حالا سالم باشه در ضمن دیتاهاشون هم همه سالم هست بازی modern combat sandstorm رو دانلود کن محشره من تا اخرش رفتم عالیه
    سلام.
    رام كه همشون رو امتحان كردم. رام اقا نريمان. رام اقا اسماعيل ، رام اقا سينا. prime hd
    البته يه بازي گرفتم به اسم NBA-JAM كه خيلي قشنگ گرافيك خوبي هم داره . 260 مگ ديتا داره با 3 مگ apk .
    gangster هم دارم مياد . modern combat هم فكر كنم نياز به مولتي تاچ داشته باشه ، كه متاسفانه براي من نيست. همينطور nova كه خيلي بازي باحاليه ولي بدون مولتي تاچ نميشه بازي كرد.
    تو سري بازي هاي need for speed جديداش چيزي هست كه اجرا بشه ؟ كلا بازي هايي كه تست كردين و ميشه بازي كرد بگيد بريم پيدا كنيم دانلود كنيم ( البته جديدا رو)

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام خانوم lilitopoli مشکل شما رو نمیدونم از چی هست
    و xreme forces خب رامی رو گوشیتون نصب کنید که قابلیت مولتی تاچ هم به گوشیتون اضافه کنه یکی از فواید باز کردن بوت لودر مولتی تاچ کردن سیستم های synaptics هست که خودشون اول مولتی تاچ نیستند تو رام ها بگردید رامی پیدا میشه که مولتی تاچ برای هر دو نوع سیستم داشته باشه.
    و در مورد بازی هم من بخاطر اینکه سرعت اینترنتم پایینه زیاد بازی اچ دی ندارم و بازی های که من رو گوشیم اجرا کردم
    modern combat 1 و brothers in arm 2 و gangster west coal و pes 2012 و چند بازی دیگه مثل انگری بردز و...

7. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خانوم lilitopoli مشکل شما رو نمیدونم از چی هست
    و xreme forces خب رامی رو گوشیتون نصب کنید که قابلیت مولتی تاچ هم به گوشیتون اضافه کنه یکی از فواید باز کردن بوت لودر مولتی تاچ کردن سیستم های synaptics هست که خودشون اول مولتی تاچ نیستند تو رام ها بگردید رامی پیدا میشه که مولتی تاچ برای هر دو نوع سیستم داشته باشه.
    و در مورد بازی هم من بخاطر اینکه سرعت اینترنتم پایینه زیاد بازی اچ دی ندارم و بازی های که من رو گوشیم اجرا کردم
    modern combat 1 و brothers in arm 2 و gangster west coal و pes 2012 و چند بازی دیگه مثل انگری بردز و...
    مولتي تاچ مجازي كه فعاله ولي كارايي نداره تو بازي . اولا بايد دو نقطه اي كه همزمان لمس ميكني نسبت به هم دور باشن كه بازم قاطي ميكنه و فقط يه مختصات رو ميگيره. ثانيا بايد اينقدر محكم فشار بدي تا شايد كار كنه. براي من كه اينجوريه. حالا نميدونم اونايي كه سنسور synaptic دارن به راحتي ميتونن از تاچ 2 انگشت همزمان بهره ببرن يا نه !
    brothers in arms رو هم من نسخه اولش رو دارم كه تو بازي كلي لگ داره و بدون مولتي تاچ هم سخته از خيرش گذشتم

9. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه axilbam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کلاله

پيش فرض

سلام به دوستان
    آقا من به همین زودی مشکل نصب نرم افزار روی رم رو پیدا کردم
    یه نرم افزار تقریبا 40 مگابایتی هست میخام نصبش کنم میگه رو گوشی جا نیست در حالی که 90 مگابایت جا داره
    نمیدونم چطور باید رو رم نصب کنم
    راحت ترین راه بدون درد و خونریزی چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

عادل خان فهمیدم مشکل اینکه چرا کیبوردم میپرید چی بود.من موقع نصب کیبورد و چند تا از برنامه های دیگه جای نصب و داخل رم دادم واسه همین وقتی رم با کامپیوتر بالا میومد اونا میپریدن.الان که انتقال دادم به حافظه داخلی درست شدن
    Last edited by lilitopoli; 07-05-2012 at 11:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی رام اصلی برنامه و نمیتونین تو رم نصب کنین باید رام گوشی و عوض کنین که اونم احتیاج به روت کردن گوشی داره

13. 2 کاربر از lilitopoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •