تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 507 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

ایراد آموزش زبان در مدارس و دانشگاه های ما توجه بسیار زیاد به مهارت خواندن و نوشتن منهای صحبت کردن هست.
    برای یادگیریه یک زبان به طور کاربردی و قابل استفاده, مهمترین رکن صحبت کردن هست.

برخی از دوستانم هستند که هر تست و سوالی از زبان رو از ایشون بپرسی روی کاغذ میتونن انجامش بدن اما کافیه ازشون بخوای همین دانسته هات رو در صحبت به کار ببرن, فقط بهت خیره میشن.
    درسته که در زبان رسمی اونقدر که به دایره لغت و گرامر توجه میشه, توجه خاصی به اسپیکینگ نیست اما باید دقت کنید که هدف شما از یادگیری زبان به کار بردن اون در صحبت های روزانه تون است و مهارت های و نوشتن و خواندن از اهمیت کمتری برخوردارند.

"سر کلاس آموزش زبان موسسه که زمانش 90 دقیقه بود, نشسته بودیم. دبیر حدود 45 دقیقه رو صرف مهارت speaking و Listening کرد بدون اینکه صفحه ای از کتاب رو درس بده. یکی از بچه ها از ایشون سوال کرد که نصف وقت کلاس رفت و از کتاب عقب خواهیم بود و جواب ایشون چنین بود:

« کتاب برای من کوچکترین ارزشی نداره تا وقتی نتونید اون رو در صحبت بکار ببرید. همیشه برای من کتاب در درجه ی آخر هست. »
    "

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصولا دلیل درد این هست که مغز ما پیامی میفرسته که مواظب خودمون باشیم و یک جای کار میلنگه.
    هیچوقت خودتون را به مسکن ها یا استامینوفون و اسپرین و رانیتیدین عادت ندید.
    یکی از بستگان نزدیکم از 2 سال قبل زخم معده گرفت ولی چون عادت کرده بود قبل یا بعد از خوردن وعده غذایی رانیتیدین بخوره.
    به خاطر همین هیچوقت درد و مشکلی در معده اش احساس نمیکرد.و در کل متوجه این بیماری نشده بود
    متاسفانه الان یک عمل جراحی سنگین باید انجام بده و حتی ممکن هست که معده اش را در بیارند.
    Last edited by danielo; 09-12-2014 at 14:10.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اگر از اینترنت موبایل استفاده نمىکنید يا برای دانلود استفاده نمىکنید گوشی رو بذارین رویِ حالتِ 2G
    این کار چند تا حسن داره:
    1- در حالتِ 2G موبایل انرژی کمتری مصرف میکنه چون تعداد دکلهای 2G خیلی بیشتر از 3G هست و موبایلتون راحت با نزدیکترین آنتن تماس میگیره و در نتیجه برای ارسال امواج برق کمتری مصرف میکنه و باتری دیرتر خالی میشه .
    2- امواج موبایل هم با واتِ کمتر ارسال میشه و ضررش کمتره .
    3- احتمال هـک شدن موبایلتون کمتر میشه و به دلیل سرعت پائین , هکـر نمیتونه حجم زیادی از اطلاعات رو سریع سرقت کنه
    4- گوشی کمتر داغ میشه چون با وات کمتر کار میکنه و بازری آمپر کمتری مصرف میکنه درنتیجه استهلاک قطعاتش کمتر میشه .
    5- گوشی هی دکل عوض نمی کنه و مکالمه کیفیت بهتری داره . در 3G گاهی حتی با چند سانت چپ و راست شدن, گوشی دکل عوض میکنه
    حتی اگر از اینترنت استفاده میکنید , بهتره فقط در مواقعی که به سرعت زیاد در اینترنت احتیاج دارین گوشی رو بذارین رویِ 3G و بعدش با سه سوت دوباره بذارینش روی 2G
    ====================================
    به گوشی اجازه ندین بدون اجازه ی شما به نت وصل بشه وگرنه هم اطلاعاتتون راحت سرقت میشه هم هزینه ی تلفنتون زیاد میشه چون در بیشتر گوشیها برنامه هائی هست که اگر گوشی به نت وصل بشه , بدون اجازه و اطلاع شما شروع میکنه به ارسال و دریافت اطلاعات
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-12-2014 at 20:10. دليل: تصحیح

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

تا وقتی که شرایط تون برای ازدواج فراهم نشده عاشقی را فراموش کنید !!!!!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوران دانشگاه استادی داشتیم از 16 جلسه ترم فقط 5-6 جلسه میومد کلاس، اساسی اهل دودره بازی و ماسمالی کردن بود و ما هم حقیقتش کیف میکردیم! زد و استاد راهنمای ما شد. با خودم گفتم خوبه دیگه، زیاد هم گیر نمیده و زود میتونم پایان نامم رو تموم کنم. اما چشمتون روز بد نبینه! پرپوزالم (طرح اولیه پایان نامه) رو بش دادم که بخونه، حدود 10 صفحه بود و تو نیم ساعت میشد همش رو خوند. بعد از یک هفته بش زنگ زدم گفت هنوز وقت نکردم بخونم حتما هفته بعد میخونم! هفته بعد بش زنگ زدم گفت خیلی کار دارم ایشاا... هفته بعد میخونم! هفته بعد بش زنگ زدم گوشی رو بر نداشت! چند بار زنگ زدم گوشی رو بر نداشت! اس بش دادم گفت هفته بعد میخونم! خلاصه دو ماه طول کشید تا به قول خودش این 10 صفحه رو خوند و گفت مشکلی نداره. اما به استاد مشاور که دادم صدتا عیب و ایراد ازش گرفت! فهمیدم طرف اساسا این 10 صفحه هم رو نخونده بود! خلاصه پایان نامه ما که باید یک ترم طول بکشه دو سال ما رو معطل کرد و خدا میدونه این بی مسولیتی و دوده بازی این استاد چه بلایی سر ما اورد، از انواع تحقیر و جواب ندادن به تلفن و پیامک و ... گرفته تا نمره بد پایان نامه!

خلاصه اینکه هیچ وقت فکر نکنید برای کسی شما با بقیه فرق میکنید. دیده بودم که اهل دودره بازی و ماسمالی کردن و بی مسولیتی هست اما به اشتباه فکر میکردم فقط سر کلاس اینطوره و با ما بهتر از دگران هست.

نتیجه اینکه اگر دیدید کسی (حتی بهترین دوستتون) اهل دروغ، ریا، غیبت، کلاه برداری و ... هست هیچ وقت فکر نکنید شما براشون فرق میکنید ...

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

در آغاز هر کار نگاه کردن به آخرین پله، لرزه در اندام میاندازد. از پله یک شروع کردن با نگاه کردن به پله ی هزارم متوقف میشود .

در هدف خود به فکر پله ی بعدی باش تا پله ی آخر زمان زیادی مانده. تصور کردن به پله ی آخر تنها جلوی رفتن تو به پله ی دوم را میگیرد.

7. 10 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ وقت اگر از چیزی ناراحت و کلافه و عصبی هستین رو عزیزترین کسانتون خالی نکنید اون حرصتون رو ... همینا دعوا میاره و ناراحتی
    من خودم همین کارو کردم و بعدش حالم خوب شد اما هنوزم که هنوزه تاثیر بدش رو دارم روی یکی از عزیزترین کسام می بینم
    ضمنا اینجا تاپیک تجربیات بوده از ناظر محترم تقاضا دارم نصیحت ها و یا جملاتی از این دست رو اسپم کنند
    موفق باشید

9. 12 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

هیچ زمان به حس تون اعتماد نکنین
    من هرچی بدبختی کشیدم از اعتماد به احساساتم بود
    سال هاست دارم چوب یک اعتماد نا به جا رو میخورم
    خداکنه هر اتفاقی باید بیفته زودتر بیفته...از صبح هزاران حادثه بد رو مرور کردم ...من منتظرم
    منتظر روزی که با روسیاهی شروع خواهد شد و اتمامش پایانی بر یک تجربه تلخ خواهد بود...

11. 3 کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

با سلام

دوستان از من به شما نصیحت ! اگر دانشجو هستید ، دانش آموز ، استاد ، و ...

وقتی تحقیقی رو انجام میدید و یا پروژه ای رو انجام میدید . وقتی قصد پرینت برگه های پروژه یا تحقیق رو دارید . این خدمات کامپیوتری ها یک نخسه از اون رو کپی میکنن و برای خودشون برمیدارن تا به نفر بعدی یا کسی که خواهان پروژه یا تحقیق با موضوع مشابه شماست بفروشند !!!!!!!!!!!!!! و مفت و راحت تمام زحمات شما رو صاحب شوند .

پیشنهادم اینه که وقتی فایل office world رو میبرین تا برگه ها رو براتون پرینت بگیرند . همهو یک جا نبرید . تعداد صفحات رو 2 یا 3 دسته بکنید . دسته اول رو به یک خدمات کامپیوتری بدید کپی بزنه . دسته دوم رو به جای دیگه بدید کپی بزنه .

بعد همشو کنار هم بزارید . ایجوری دیگه هیچ کدوم از این خدمات کامپیوتری ها نمیتونن تحقیقتون رو برای خودشون کپی کنند و بفروشند . چون فایل هایی که براشون میبرید ناقص هستن .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

صحبت از تجربه در زمینه تحقیق شد منم یک تجربه مفید بگم در این زمینه:
    سعی کنید که همیشه فایل ورد رو بصورت پی دی اف در بیارید و بعد برای گرفتن پرینت اقدام کنید. چون بعضی اوقات تنظیمات کامپیوتر شخصی که قرار پرینت بگیره با شما یکی نیست و فرضا شما اعداد رو فارسی نوشتید اما انگلیسی پرینت گرفته میشه!
    اما وقتی فایل شما پی دی اف باشه هیچگونه تغییری نخواهد کرد
    Last edited by Atghia; 15-12-2014 at 17:57. دليل: اصلاح اشتباه تایپی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •