یه عکس از دم دمای صبح میزارم دل همه ی کسایی که از سرعت می نالند آب بشه
البته 5 دقیقه بیشتر اینگونه نبود ! درکل سرعت شبانه نسبت به ماه پیش کمتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس از دم دمای صبح میزارم دل همه ی کسایی که از سرعت می نالند آب بشه
البته 5 دقیقه بیشتر اینگونه نبود ! درکل سرعت شبانه نسبت به ماه پیش کمتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه برو بچ این تاپیک
ما هم به خیل عظیم صبا چسبیدیم
اصفهان
سه ماهه 128 با حجم 5 گیگ 27 تومن(این جوری نگاه نکن همکار برداشتم) 5 تومن هم رانژه...
خوب این الان اولین دقایق رفت و اومده و خوب راحت و خوبه
مودم tp-link TD-W8961ND برداشتم 63200 تومن بازم دو باره این جوری نگاه میکنی بابا گفتم که همکار... اوکیه؟
کانفیگ شد و حالاهم نصبیدم و الان هم در خدمت شما...
خوب حالا چند تا مطلب
1) جریان این 6:45 دقیقه که میگید چیه؟ یعنی اگه دقیقا اون ساعت دی سی بشم و دوباره کانکت بشم تا 7:45 رایگان شبانه دان میکنم؟ واقعا این طوره؟ و شبانه از کی شروع میشه؟
2) چه جوری باید شبانه رایگان استفاده کنم یعنی چه جوری میشه فهمید الان استفاده روزانه است یا شبانه ؟ کلا تنظیم خاصی داره؟ چه جوری شبانه کانکت بشم؟
3)این نرم افزار که باهاش سرعت رو مینویسید سه قسمته چیه از کجا دان کنم؟
4) می خوام شبا فیلم دان کنم پیشنهاد اولتون کجاست؟ کلا هالیوود البته با زیر نویس...
5)شما بهترین پیشناهادتون همین الان برای من چیه؟ حالا از هر نوعش؟ الان تو ای دی اس ال چی بیشتر حال میده چی کار می شه کرد؟
حداقل با این کار جلوی حجم دزدی isp ها گرفته می شود .دوستان مطلب زیر را مطالعه کنند جالب هست در آخر گفته کاربرانی که از سرکتهای سرویس دهنده خود شکایت دارند هم می توانند اعلا م کنند.
ما که اعلام کردیم هم با تلفن هم از طریق سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لیست قیمتی که گفته همه isp ها باید به این قیمت اینترنت نامحدود را ارائه بدهند .خدا وکیلی اگر این مورد را اجرا کنند جلوی دزدی این isp ها گرفته می شود.
![]()
Last edited by hosein_artist; 18-08-2011 at 16:45.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارکه
1: من که این سرویسو داشتم برام اینجوری بود و اگه تا ساعت 6.45 یه بار دیس میکردم و وکانکت میشدم تا ساعت 7.45 برام دانلود میکرد
2:برای شبانه رایگان باید یه کانکشن جدا بسازی و با اون کانکت بشی(((username:guest......pass:guest)))
3:این نرم افزار نیست و یه سایته
4:سایتهای زیادی برا دانلود فیلم هست میتونی تو وب بگردی و دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5:هر کی یه سلیقه ای داره .یکی تورنت بازه .یکی اهل دانلود فیلمه.یکی ترانه ................. یکی هم مثل خودم اهل دانلود همه چی حتی نرم افزار و گیم![]()
Last edited by fanoostalaei; 18-08-2011 at 17:40.
آن کسانی که با کلمات بازی می کنند ISP ها هستند آن کسانی که همیشه سر کاربران ناوارد را کلاه می گذارند ISP ها هستند .الان مخابرات 512 نامحدود را ماهی 18700 تومان می دهد که سرعت بین 50 تا 64 متغیر هست حالا ممکن هست به من بگویید ISP ها 512 نامحدود را به چه قیمتی تو ...... ملت می کنند؟البته اگر حرفی که زدند واقعا بازی با کمات نباشد و جدی باشد ISP ها باید راه دیگری برای دزدی پیدا کنند.![]()
دوستان عزیز
من امروز برای دوستم
اینترنت 256 یه ماه رایگانرو گرفتم
با یه مودم که کلا شد 15 تومن (جالبه نه!؟)
حالا میخواستم بدونم این سرویس جریانش چیخ ؟یعنی دانلود شبانه هم داره؟ یا نه؟
ممنون![]()
تا پایان تابستان به کاربرانی که ثبت نام جدید هستند و در مراکز مخابراتی آنها بالای 50 پورت خالی وجود داشته باشد یک ماه رایگان با حجم 1 گیگ داده میشود. در ضمن شبانه رایگان نیز همیشه فعال میباشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون سایت خوبی بود این هم از اولین پینگ ما فکر کنم برای روز اول بد نباشه..
در مورد شبانه کلا من متوجه نیستم میشه راهنمایی قدم به قدم ...
ساخت اکانت یوزر پس ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)