سلام
قیمت تقریبی این مدل که 500 گیگ pqi هست حدود 180 هزار تومن هست .
سلام
قیمت تقریبی این مدل که 500 گیگ pqi هست حدود 180 هزار تومن هست .
اگه فاکتور قیمت رو در نظر نگیریم؛ از نظر فنی 2 تا هارد 1ترا بهتره یا یه هارد 2 ترا؟
ویه سوال دیگه: هاردهای برند گیگابایت چطورن؟
Last edited by Mahziar-7; 08-04-2012 at 21:31.
سلام
قصد خريد يه هارد 500 گيگي رو دارم. اطلاعات زيادي در اين زمينه ندارم . دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد كه كدام يك از ماركهاي موجود در مجموع بهتره. كاربردش هم بيشتر اتصال به رسي-ور براي ضبط فيلم هست. البته بخشي از اون رو هم ميخوام به انتقال اطلاعات از كامپيوترم اختصاص بدم چون هاردش پر شده. ضمنا كامپيوترم هم خيلي قديميه .
يك سوال ديگه هم دارم و اون اينكه كاربرد آداپتور براي هارد چي هست. مگه هارد اكسترنال بايد آدابتور داشته باشه!
آداپتور دارند.ولی هارد های کوچیک تر و گرون تر چون مصرف کم تری دارند بدون آدابتور هستند.
برند های معروف Seagate و Western Digital هستند. من برای همین کاربرد چند سال قبل یک Western Digital My Book Essential خریدم و تا الآن به خوبی کار کرده
توصیه می کنم اگه قرار نیست هارد زیاد جا به جا بشه هارد آداپتوری بخرید چون برقشو از دستگاه نمی گیره برای طولانی مدت مطمئن تره و ارزون تر هم هست. قبلا که قیمت ها معقول تر بود 1 ترای آداپتوری هم قیمت 500 گیگ بدون آداپتور بود. الآن رو نمی دونم !
بنظر من بدون در نظر گرفتن قیمت، خرید 2 تا هارد 1 ترابایت بهتره، چون اگر بهر دلیلی یکی از هاردها ایراد پیدا کرد، تنها نصف اطلاعاتتان در معرض از دست رفتن است.
در مورد سوال دومتان، فکر میکنم گیگا که خودش تولید کننده هارد نیست. از هاردهای دیگر شرکتها استفاده میکنه
با تشکر از راهنمایی دوستان .
با توجه به اینکه
1. برای ----- میخواهید .
2. همچنین با توجه به قدیمی بودن سیستمتان که قطعاً usb3 نیست .
3 فقط 500 گیگ میخواهید (هاردهای آداپتوردار در بازار اکثراً یکترابایت به بالاست) .
پیشنهادم میدم سیگیت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با کارتریج usb2 بخرید این مدل هم از نوع بدون آداپتور هست .
ممنون از راهنمايي و پيشنهاد شما.
اگر هاردي كه سازگار با اينترفيس USB3 باشه با سيستم usb2 دچار مشكل ميشه؟
همچنين دوست دارم نظرتون رو در مورد مدل هاي توشيبا و ترنسند هم بدونم. و اينكه كداميك از مدلها ضد ضربه هست.
قیمت هارد که از یکی از نمایندگی های سازگار در تهران گرفتم
هارد Seagate freeAgent -GoFlex Desk با حجم 2 ترابایت 330 هزار تومان
و با حجم 3 ترابایت 399 هزار تومان.
WD هم نداشت.
سلام
ميتونم بگم كه قيمتها تقريبا تثبيت شده و خيلي پايين نيومده .
البته نميتوان آينده رو دقيق پيش بيني كرد شايد قيمتها كمتر بشه شايد بيشتر بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)