تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 383 از 515 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به دوستان قدیمی ! ...
    خوبید ؟!

در راستای امضای قدیمیم ! ( که البته یه چند ساعت اشتباه شد ! ) یه بسته استرس زا آوردم براتون بزنید HomePage مرورگرتون !

(مخصوص رشته ریاضی ! )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    + اینم هست ولی به صورت مجموع مینویسه !

کد:
    پ.ن: اینم عکس اولی ( اتومات تغییر نمیکنه ! ) :

2. 5 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدانم تگر شبانه درس بخونم می توانم سال دیگر کنکور روزانه 91 قبول بشم می توانم بروم از لحاظ تطبیق واحد چی غیرانتفاعی چه طور؟
    با تشکر از شما
    نه دوست عزیز ... اگه دانشگاه دولتی قبول بشین ( چه روزانه و چه شبانه) تا چند سالی از کنکور سراسری محروم هستین دقیقا نمی دونم چند سال

ولی اگه غیر انتفاعی پیام نور آزاد قبول بشین می تونید سال بعد هم تو سراسری شرکت کنید و دانشگاه دولتی قبول بشید

برای تطبیق واحد هم اگه یکی دو ترم غیر دولتی بخونید و بعد دولتی قبول بشید من شنیدم که خیلی سخته که تطبیق واحد بدن چون دانشگاه های دولتی ، غیرانتفاعی و ... رو قبول ندارن گرچه با استفاده از بند پ همه چیز امکان پذیره

داره خودمونی میشه S.M.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    خونمون D:

پيش فرض

سلام . خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا !!!
    دوستان من میخواستم حوزه امتحانیم رو عوض کنم . باید چکار کنم؟؟ . اصلا میشه ؟ اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در راستای امضای قدیمیم ! ( که البته یه چند ساعت اشتباه شد ! ) یه بسته استرس زا آوردم براتون بزنید HomePage مرورگرتون !
    این فکر کنم 1 ساعت جلوئه
    اختلاف ساعتو زده 4.5 وقت کردی بکنش 3.5

سلام.جون من زود تر به ایت دو سوال نگاه کنید و به من جواب بدین
    سوالات 95 و 98 سراسری 89 ریاضی داخل.
    سوال 95 (زبان)هم گزینه 1 درسته و هم 2
    سوال 98 آخه strict (سرسخت) چه ربطی به exact (دقیق . کامل)داره؟
    سوال 95 که گزینه دوم میگه انتظار نمیره رشد جمعیت در آینده زیاد بشه! خب معلومه غلطه.
    اون یکی رو نمیدونم!!
    Last edited by Peji2010; 15-06-2011 at 00:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه اکسل درصد گیری و درست گیری !!! برای استفاده خودم درست کرده بودم ! ... شاید دوستان هم بهش نیاز پیدا کنن ! آپلودش کردم ! ( با رنگ آمیزی )

درس های رشته ریاضی هست ! ... اما یه سطر هم برای دوستان رشته های دیگه گذاشتم که هر درسی رو بخوان بتونن درصد بگیرن !

کد:
    Office 2003 :

کد:

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

این فکر کنم 1 ساعت جلوئه
    اختلاف ساعتو زده 4.5 وقت کردی بکنش 3.5

سوال 95 که گزینه دوم میگه انتظار میره رشد جمعیت در آینده کم بشه! خب معلومه غلطه.
    اون یکی رو نمیدونم!!
    از سال جدید مگه ساعتت رو 1 ساعت جلو نبردی ؟! خب ساعت ایران شده GMT+4:30 البته اگر ایران باشی !

7. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از سال جدید مگه ساعتت رو 1 ساعت جلو نبردی ؟! خب ساعت ایران شده GMT+4:30 البته اگر ایران باشی !
    تو کنکور یک کمی استدلال هم لازمه مثلا چرا ما ساعت هامون رو ۱ ساعت می کشیم جلو؟ شاید چون قانون طبیعته. اگه قانونه٬ سایر کشورها هم انجام میدن؟ خب چون طبیعیه حتما. خب اگه انجام میدن این سرویس های تنظیم ساعت و ... هم این رو مد نظر قرار دادن؟ خب قاعدتا باید قرار داده باشن.-----> پس همون ۱ ساعت تو این ۳:۳۰ هم لحاظ میشه . (گرچه ممکنه زمان تعویض ساعت ما با تعویض ساعت جهانی ۱ روزی فرق کنه)

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو کنکور یک کمی استدلال هم لازمه مثلا چرا ما ساعت هامون رو ۱ ساعت می کشیم جلو؟ شاید چون قانون طبیعته. اگه قانونه٬ سایر کشورها هم انجام میدن؟ خب چون طبیعیه حتما. خب اگه انجام میدن این سرویس های تنظیم ساعت و ... هم این رو مد نظر قرار دادن؟ خب قاعدتا باید قرار داده باشن.-----> پس همون ۱ ساعت تو این ۳:۳۰ هم لحاظ میشه . (گرچه ممکنه زمان تعویض ساعت ما با تعویض ساعت جهانی ۱ روزی فرق کنه)
    خب اگر ساعت یوزرت توی p30world تهران تنظیم شده باشه یه نگاه به پایین صفحه بنداز ببین ساعت چنده ؟!

:
    واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 11:53 PM.

10. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یک کمی تنوع تو بحث کنکوری نمک کاره و لازم
    ٰخب اگر ساعت یوزرت توی p30world تهران تنظیم شده باشه یه نگاه به پایین صفحه بنداز ببین ساعت چنده ؟!
    درسته٬ ولی خب حتما این اسکریپت انجمن مشکل داره. چون ساعت ویندوز من روی ۳:۳۰ تنظیمه و درست هم نشون میده. قاعدتا سیستم ویندوز باید درست تر باشه و قاعده اصلی باشه.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز ... اگه دانشگاه دولتی قبول بشین ( چه روزانه و چه شبانه) تا چند سالی از کنکور سراسری محروم هستین دقیقا نمی دونم چند سال

ولی اگه غیر انتفاعی پیام نور آزاد قبول بشین می تونید سال بعد هم تو سراسری شرکت کنید و دانشگاه دولتی قبول بشید

برای تطبیق واحد هم اگه یکی دو ترم غیر دولتی بخونید و بعد دولتی قبول بشید من شنیدم که خیلی سخته که تطبیق واحد بدن چون دانشگاه های دولتی ، غیرانتفاعی و ... رو قبول ندارن گرچه با استفاده از بند پ همه چیز امکان پذیره
    سلام

1 سال هستش.

موفق باشید

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام . خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا !!!
    دوستان من میخواستم حوزه امتحانیم رو عوض کنم . باید چکار کنم؟؟ . اصلا میشه ؟ اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا.
    همچین چیزی میشه؟ یکی بگه منم میخوام بدونم.ولی من آزاد رو میخوام بدونم میخوام برم کرج امتحان بدم اگه میشه

14. این کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •