ببخشید من یه کم عجولم، حد اون تابع در بینهایت برابر 1/4pi میشه که برای دایره هم صادقه...
یعنی در محیط برابر (در اینجا 1) مساحت یه دایره برابر 0.0796 هست که دارای بیشترین نسبت مساحت به محیط هست.
ببخشید من یه کم عجولم، حد اون تابع در بینهایت برابر 1/4pi میشه که برای دایره هم صادقه...
یعنی در محیط برابر (در اینجا 1) مساحت یه دایره برابر 0.0796 هست که دارای بیشترین نسبت مساحت به محیط هست.
سلام به دوستان عزیز چند تا سوال از مشتق داشتم:
کسی میتونه مشتق اینا رو بگیره و جواب بده؟
خودم وقتشو ندارم،لطفا اگه میدونید جواباشو زودتر بگید،ممنون:
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
وجود مشتق را در توابع زير بررسي کنيد.
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
به کمک مشتق لگاريتمي،مشتق توابع زير را بدست آوريد.
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
سلام به همه دوستان!
یک سوال نسبتا جالب دارم از محضر دوستان:
شکل زیر رو در نظر بگیرین:
شکل بالا دقیقا یک مربعی هستش که یک مربع کوچک از گوشه ی آن حذف شده.
حالا فقط با استفاده از خطوط راست (و نه منحنی) این شکل رو:
الف) به 2 قسمت مساوی
ب) به 3 قسمت مساوی
ج) به 4 قسمت مساوی
تقسیم کنید.
پی نوشت: مطمئنا قسمتهای الف و ب خیلی آسون هستند. بیشتر نظرم روی قسمت ج هستش.
موفق باشین.
90/9/9
حتماً!.....
(x^2 - x + y^2) dx - (e^y - 2xy ) dy = 0
خوب مشتق میگیریم و میفهمیم معادله کامل هست یا خیر
خوب در این مورد تو کتاب دکتر نیکوکار معادله کامل هست و جواب مشتق ها
2y
شده
چجوری؟
میشه روش به دست اوردن 2y توضیح بدین
ممنون
ببخشید نگفتم این درس معادله دیفرانسیل قسمت معادله کامل است
Last edited by mani_irani_68; 30-11-2011 at 16:46.
با سلام ...
باید این شرط رو برای کامل بودن معادله دیفرانسیل بررسی کنید :
خوب طبق صورت سوال شما اول مشتق تابع دو متغیره p رو نسبت متغیر y به دست میارید چون مشتق نسبت به y میگیرید پس x حکم عدد ثابت رو داره از طرفی چون هیچ ضریب y هم کنارش نیست پس مشتقو
نسبت به y صفر میشه . در صورتی که اگه مثلا داخل همین مسئله به جای
عبارت
رو داشتیم اون وقت مشتقش نسبت به y میشد
حالا مشتق تابع دو متغیره Q رو نسبت به x به دست میاریم بنابراین y حکم عدد ثابت رو داره :
Last edited by skyzare; 30-11-2011 at 19:30.
خوب تو این قسمت درسته که مشتق عدد ثابت میشه صفر و چون x هم عدد ثابت فرض شد , نهایتا صفر شد. بعد شما اضافه کردین که اگه به جای X^2 اون عدد بود مشتق یه چیز دیگه به دست میومد . لطفا طریقه بدست آوردن این مشتق توضیح بدینخوب طبق صورت سوال شما اول مشتق تابع دو متغیره p رو نسبت متغیر y به دست میارید چون مشتق نسبت به y میگیرید پس x حکم عدد ثابت رو داره از طرفی چون هیچ ضریب y هم کنارش نیست پس مشتقو
نسبت به y صفر میشه . در صورتی که اگه مثلا داخل همین مسئله به جای
عبارت
رو داشتیم اون وقت مشتقش نسبت به y میشد
![]()
اما تو این قسمت
اینجا هم y عدد ثابت هست ولی چرا صفر نشد مشه طریق بدست آوردن این جواب توضیح بدینحالا مشتق تابع دو متغیره Q رو نسبت به x به دست میاریم بنابراین y حکم عدد ثابت رو داره :
![]()
یه دفعه بگو کل پلی کپی مدرسه تون رو گذاشتی رو سایت دیــــــگــــــه ...![]()
سلام دوست عزیز
همون طور که گفتم برا حل اینا وقت ندارم چون که وقتم رو روی یه پروژه درس رسم فنی گذاشتم و به اون کار مشغولم و حوصله حل کردنشونم ندارم. وگرنه با این همه مساله مزاحم نمی شدم!
در ضمن من تازه ترم 1 دانشگاه گرگان قبول شدم ،رشته عمران و چون قبلا اینا رو گذروندم دیگه زیاد به اینا توجه نمی کنم...
به هر حال ببخشید که زیادی مساله دادم.![]()
Last edited by M E S S I; 30-11-2011 at 18:46.
سلام
چطور میشه بک مخروط استاندارد به شعاع قاعده 3 کشید؟ زاویه شیب تا رسیدن به نوکش را میخوام
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)