شما بازی رو باید از نو نصب کنین. کرک هم نشده باشه. همچنین باید ستاپ بازی دستکاری نشده باشه.
در هر مسیری که مایل باشین میتونین نصب کنین. اجباری برای نصب در مسیر پیش فرض نیست.
شما بازی رو باید از نو نصب کنین. کرک هم نشده باشه. همچنین باید ستاپ بازی دستکاری نشده باشه.
در هر مسیری که مایل باشین میتونین نصب کنین. اجباری برای نصب در مسیر پیش فرض نیست.
چشم
از نو این کار رو می کنم
ولی این کار رو کردما
سلام
من این بازی رو خریدم و نصب که کردم میخواد بیاد تو بازی میگه باید به اینترنت وصل بشه !!!
لطفاً کامل راهنمایی کنید ممنون میشم . . .
غیر اون صحبت هایی که گفتم مورد دیگه ای نیست.
اول کار پچ رسمی ورژن 1.01 رو دانلود و نصب کنین.
بعدش کرک SKIDROW رو از آدرس زیر بگیرین و در محل نصب بازی کپی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حاجی بازی من نصب Orginal نیست. Patch روش نصب نمی شه.
راهی هست Patch رو نصب کنم؟ مثلا File رو باز کنم و خودم دستی کپی کنم؟
پچ رسمی رو دانلود کردم ولی کرک رو که آدرس داده بودین پیدا نکردم !!!اول کار پچ رسمی ورژن 1.01 رو دانلود و نصب کنین.
بعدش کرک SKIDROW رو از آدرس زیر بگیرین و در محل نصب بازی کپی کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ar71; 07-12-2010 at 14:45.
به خاطر مسائل ف ی ل ت ر ی ن گ ه... ضمیمه کردم.
سلام
بابا مردم از بس الکی بازی کردم ،هیچ نداره
اول بازی هستم
هیچی نداره
نه هدفی نه چیزی
اشکال از پچ و کرک و اینا نیست ؟؟
با پدرم صحبت کردم ، حالا دیگه غیر از چند جعبه طلا که همشون رو ازاد کردم و چند تا از اون برج ها که رفتم دیگه هیچ هدفی نیست
خداییش هیچ هدفی نیست
یعنی چی ؟!سلام
بابا مردم از بس الکی بازی کردم ،هیچ نداره
اول بازی هستم
هیچی نداره
نه هدفی نه چیزی
اشکال از پچ و کرک و اینا نیست ؟؟
با پدرم صحبت کردم ، حالا دیگه غیر از چند جعبه طلا که همشون رو ازاد کردم و چند تا از اون برج ها که رفتم دیگه هیچ هدفی نیست
خداییش هیچ هدفی نیست
این همه مرحله داره![]()
اگر بعد از صحبت با پدره (اول بازی) همه ی هدف ها حذف میشه ایراد از کرکهنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این مشکل رو داشتم.
این کرک رو ریختم درست شد :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)