به علت مشکلات مخابراتی بود. من تا دیروز مشکل داشتم اما الان تو صفخات بهتر دانلودم که عالی البته 256 دارم
پینگ یاهو بین 420 تا 30
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
به علت مشکلات مخابراتی بود. من تا دیروز مشکل داشتم اما الان تو صفخات بهتر دانلودم که عالی البته 256 دارم
پینگ یاهو بین 420 تا 30
اون موقع ها که استفاده می کردم بهتر ین کارشون پشتیبانی خوبشون بود
دوست عزیز چه ربطی داشت به حرف من.
ای دی اس ال وصل شد تونستم کانکت بشم اما خط تلفن قطعه یعنی زنگ میخوره ولی صدا نمیاد و شماره هم نمیشه گرفت بوق آزاد نمیزنه چیکار باید کرد؟
چرا جدیدا مخابرات گدش در آورده شما دومین نفری هستید که خططون اینجوری شده. فکر کنم دوست قبلی هم از صبا گرفته بود. با مخابرات تماس بگیرید. درست میکنه
من هم با پیش شماره 3374 در همان شهرری(منطقه عرب سرخی) دارم از لایزر استفاده میکنم .
اصلا به محض اینکه رفتم تو مخابرات در مورد adsl پرس و جو کنم سریع گفتند لایزر . اینجا همه از لایزر خدمات میگیرن منم گرفتم
آقا تو شما سرعت بالا ها کسی هست که مرام بترکونه و برام یه 2 گیگ دانلود کنه؟
لینک مستقیمه
(می دونم نباید اینجا مطرح کنم)
ممنون a lot
شما اسپیلیتر به تلفنتون وصل کردین؟؟؟
به نظر شما من از خود شرکتی که adsl رو می گیرم مودم بگیریم یا از بازار بگیرم بهتره ؟
و این که خودم می تونم مودم رو وصل کنم یا بدم همون شرکت نصب کنه ؟ ( البته بگم من iqu خیلی پایینی دارم)
در ضمن کسانی که از لایزر استفاده می کنن ازش راضی هستن ؟
و این که می خوام بدونم که مثلاً من اگه میزان حجمم 5 GB هست اگر این 5 GB تموم بشه اینترنت من قطع می شه یا این که وصل می مونه ولی چیزی نمی تونم دانلود کنم ؟ اصلاً کلاً قضیه شارژ اینا چه طوری مثلاً من 15000 هزار تومان میدم یک ماه استفاده می تونم بکنم یا امکان داره زود تر تموم بشه ؟ آخرین سوالمم اینه که برنامه های مثل یاهو مسنجر و این چیزها رو باز کنم چیزی از اکانتم کم میکنه منظورم همون 5GB هست ؟
Last edited by mohammadgame; 05-02-2008 at 01:36.
از بازار ارزون تر در میاد
بله خودتوم میتونی نصب کنی
در بعضی شرکتها بله در بعضی 1/4 میشه سرعت ولی بیشتر حالت اول.
چیزی دانلود نمیتوانید بکنید چون متصل نمیشه.
بله اماکن داره زودرت تموم بشه . بستگی به مصرفت داره و باید مجدد شارژکنی
بله کم میشه شما هر صفحه وبی رو هم که باز کنی از اون کم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)