کسی داشته این تعرفه رو ؟ که بدونید سرعت واقعی که میدن چقدره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی داشته این تعرفه رو ؟ که بدونید سرعت واقعی که میدن چقدره ؟
بله من دیروز رفتم که تغییر تعرفه بدم قبل از ورود به مخابرات با اشنای یکی از دوستان تماس گرفتم
و ایشون گفت سرعت شبانه الان 300 تاست و بعد موقع صحبت سر تغییر تعرفه هم خود مسئول دیتا گفتن که سرعت دان چیزی حدود 300 کیلوبایته
البته گفتن اگه الان تغییر تعرفه بدید هزینه 26 تومن رو میدید و دوباره 5 6 روز دیگه
که اینترنت ها شارژ میشن بازم باید این مبلغ رو بدید برای همین روز یکم مهر بیایید به صرفه تره براتون
---
در ضمن دوستان نمیدونم توجه کردید یا نه اما دیشب سرعت دانلود از سرور ایران 200 کیلوبایت بود! چند گیگی دانلود کردیم.
من یه بار ب 5 مگ ارتقا دادم نویز خطم اجازه نداد قبلش خوب بود درست از اون موقع ک درخواست دادم SNR از این رو ب اونرو شد از اون به بعد خراب. بیشتر از 3 مگ هم دیگه خطم جواب نمی ده!(حتی از سر خط ورودی به ساختمان تست کردم)
واسه من سرعت از سرور ایرانی هم هنوز کمه.کلا درست میگید snr را دستکاری کردن واسه من یه مدت تا روی 9 هم اومد همه وسایل را تغییر دادیم از خود مخابرات هم سیم بیرون را اومدن درست کردن درست نشد.بعد که زنگ زدم 2020 اومد روی 15 تا17 . البته روزها تا 20 هم میاد قبلا بالای 28 بود ولی آپلودش روی 29.8 هست چه روز چه شب اینها فقط گند زدن و خرابکاری بلدن.فقط حروم خوری بلدن
SNR رابطه مستقیم با پهنای باند داره هرچی پهنای باند بیشتر بشه SNR کمتر میشه.
برای من فعلا روی 36.6 هست. باید ببینم بعد از تغییر تعرفه چه مقدار میشه
فکر کنم بازم مقطعی بود، تقریبا دو سه هفته پیش بود که یه شب سرعت از سرور داخل بالا رفت و بازم بین 100 تا 200 تا سرعت دانلود داد
باید ببینم امشب چطور میشه.
برا من تا ساعت 1:30 سرعت خوب بود بعد دو باره سرعت خراب شد
نُچ 30 تا بیشتر نشد واسه من چه داخلی چه خارجی
اينترنت رايگان شبانه رو بايد جمعش كنند به نظرم كلا
ايراني جماعت جنبه اينترنت نامحدود نداره :/
کجای دنیا اینترنت رو حجمی میفروشن؟
اینترنت باید نامحدود باشه چه روز چه شب
قیمت اینترنت نامحدود 1 گیگابیت در کشور رومانی
12 یورو معادل 40 هزارتومنه
اونوقت من برا اینترنت دومگ با حجم 50 گیگ ماهی 150 تومن پول به مخابرات میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by azar2011; 22-09-2015 at 23:52.
کاملا درسته فرمایش شما. حضرات ترسشون از چیز دیگه ای هست با این وضعیت اینترنتی که درست کردن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)