مبارك باشه.آمپ به همراه بلندگوهاست.
فكر نكنم پشيمون بشيد چون توي اين رنج قيمت چيزي كم نداره.
مبارك باشه.آمپ به همراه بلندگوهاست.
فكر نكنم پشيمون بشيد چون توي اين رنج قيمت چيزي كم نداره.
از نظر بيس و تفكيك صدا مثل سري هاي rs پايونير هستش.خب مطمئنا از همه نظر مورد خوبيه.فقط تنها ايرادش اينه كه صداهاي HD رو ساپورت نمي كنه كه البته بستگي به شما داره كه بخوايد از بلوري پلير استفاده كنيد يا نه گرچه تو اين سطح قيمت تنها گزينه موجود كه از همه لحاظ كامل باشه مدل 1311 دنون هست كه البته اونم حجم صداش به اين سري مدل هاي پايونير نمي رسه.
در هر صورت انتخاب خوبيه.
bi wiring رو من تا حالا نديدم كسي استفاده كنه.دقيق هم نمي دونم چيه.يه سرچي كردم و ديدم اكثر كساني كه استفاده كرده بودند اظهار داشتن كه صدا اصلا فرقي نمي كنه.
بهرحال تو ويكيپديا هم يه توضيحاتي در موردش داده.
مثل اينكه بايد از كابل مخصوص به خودش هم استفاده بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد بي آمپ هم باز بستگي به آمپلي فاير و بلندگو داره كه چه جوابي بگيري.اگر خيلي دوس داري مي توني يبار بلندگوهات رو بي آمپ ببندي و ببيني چه جوابي مي گيري.
آقا رایان شرمنده که دوباره مزاحمت شدم چند تا سوال دارم
جهت اینکه صدای tv رو از سیستم 1311داشته باشم باید از پورت اپتیکال tv به اپتیکال سیستم وصل کنم یا نه ؟ آیا تنظیمات خاصی هم میخواد .
پلیر پایونر رو مستقیم به tv وصل کنم یا به آمپ 1311
کلا اگر تنظیمات خاصی لازمه که بهترین کیفیتو داشته باشه ممنون میشم بهم بگی یا سایتی معرفی کنی .
اگه دوستان هم سیستم دنون 1311 دارن ممنون میشم کمکم کنین
با سپاس
خواهش مي كنم.
صداي tv رو مي تونيد با توجه به هر خروجي اي كه tv تون داره به آمپتون وصل كنيد.براي تنظيمات آمپ هم،معمولا دكمه اي خاص جهت تعويض و يا سوييچ كردن بين function ها وجود داره.نمي دونم براي شما به چه اسمي هست ولي مطمئنا وجود داره.
پلير رو با كابل HDMI به پنلتون وصل كنيد و با كابل كواكسيال به آمپتون.
در مورد تنظيمات خاص هم براي گرفتن بهترين جواب يا كاليبره كردن من سايتي سراغ ندارم.ولي خودتون مطمئنا مي تونيد سيستمتون رو كاليبره كنيد.
با تشکر از آقای رایان بابت اون سیستم صوتی.
فقط میمونه سینمای خانگی 5.1 کاناله که مشخصات زیر رو داشته باشه
1- حتما حداقل یه پرت Optical داشته باشه (اگه 2 تا داشت که چه بهتر )
2- کیفیت صداش مهمه نه قدرتش (اصلا برای موزیک نمیخوامش) وضوح صداش و همچنین Surround بودنش ملاکه انتخابه
3-رو هیچ برند خاصی تعصب ندارم ولی چون TV پاناسونیکه بهتره پاناسونیک باشه
4- در مورد بودجه :
اگه موردی هست که کارش خیلی بیست باشه تا 500 هم هزینه میکنم ولی در حالت عادی 300-400 تومن براش در نظر گرفتم.
5- راستی بلورزی نداشته باشه چون PS3 دارم
جواب این سوال رو هم بدید دیگه رفع زحمت کنیم.
پیشاپیش ممنون
Last edited by Download Master; 03-05-2011 at 21:57.
سلام
دوستان منم دارم یه TV LG می گیرم
یه دونه سینما هم میخوام واسش بگیریم
به نظرم اگه LG باشه و ست بشه خیلی بهتره
منم کنسول دارم و نیاز به پلیرش ندارم
برای همین یه چیزی باشه که فقط کیفیت صداش خوب باشه و برام قدرتش مهم نیست مثل دوست بالایی
برای منم بودن یه پورت اپتیکال بسه و اگرم دوتا باشه که چه بهتر
خواهش می کنم.
با توجه به بودجه ای که مد نظر دارید کمی انتخاب سخت هستش.اکثر سینماها دارای یک ورودی اپتیکال هستند.مدل 787 پایونیر هست و مدل D5 JVC .این دو مدل هم تفکیک صدای خوبی دارند و هم از 500 تومن بیشتر نیستند و هم ورودی اپتیکال دارند.البته یک عدد.
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
شما چقدر بودجه در نظر گرفتین؟اگر زیر 500 هستش مثل دوست قبلیمون.
من نهایت می خوام 300 تومن هزینه کنم
فقط مدل LG اگه چیز خوبی هست ارجهیت داره چون میخوام با تی وی ست بشه. اما اگه چیز بهتری توی مارک های دیگه هست و اصلا LG چیز درست و حسابیی نداره همون رو معرفی کنید
تو اين رنج قيمت چيز خوبي نميشه پيشنهاد داد.هيچكدوم هم ورودي اپتيكال ندارند.
در هر صورت از ال جي مدل LH-769 HTS ميتونه انتخابي براي شما باشه و يا چيز بهتر بخوايد مدل HTS-3530 از فيليپس هست.
و يا مدل HTZ-101DVD و يا HTZ181DVD از پايونير.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)