تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 472 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که الان 8500 کیلومتر با ماشین رفتم و روغن عوض نکردم یعنی خیلی تاثیر داره!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان کارت طلایی ماشین من تموم شده ولی گارانتی داره هنوز
    بدون کارت طلایی سرویس دوره ای انجام میدن؟سرویس 30000
    فکر نمی کنم موردی داشته باشه، سرویس های 5000 هزارتائی با کارت هستش، تا دو سال یا 40000 کیلومتر ماشین گارانتی هست (توی کارت سورن که این رو زده، قاعدتا سمند هم باید 40 هزار تا باشه)
    باز دفترچه گارانتی ماشینت رو یک دید بزن

نه چه موردی، شما چه در سطح بسیار عالی چه در سطح خیلی خسته از ماشین تون مراقبت کنید، ماهیتش عوض نمی شه!!! تا دو سال یا 40000 هزار کیلومتر ماشینت گارانتی داره، یک جوری موتور ماشینت رو با آسفالت آشنا کن تا ایران خودرو حال کنه، هر بار که ازشون تقاضائی دارم یا اعتراض می کنم، لعنطیا این دو سال رو می زنن تو سرم پس حالش رو ببر زیر 3500 بهش دنده نده، مدیر عامل ایران خودرو اصلا با کمتر از 3500 حال نمیکنه

دوستان کسی جواب من رو نمی دونه:

1- سرویس 5000 تا حالا تو محل انجام دادین؟

2- ماشین رو وقتی روشن می کنم ( مواقعی که سرده) تمایل به خاموش شدن داره، پرپر می کنه، ریپ می زنه و گاز نمی خوره!!! کیلومتر کارکرد موتور 2500، کیلومتر کارکرد ماشین 4500، امروز اوضاع فرق داشت، بعد از این که شروع به حرکت کردم 3 یا 4 بار خاموش شد
    ، ایراد از چی هستش، پتانسیومتر، سنسور اکسیژن، دریچه گاز، بنزین ، برق یا چی، موقع حرکت در زمانی که ماشین تازه روشن شده وقتی کلاچ می گیرم موتور نمی تونه دورش رو حفظ کنه و روی دور آرام قرار نمی گیره ، ولی با گرم شدن موتور این مشکل یا مرتفع می شه یا حذف چون احساس می کنم موقعی هم که گرمه باز هم روی دور آرام قرار نمی گیره، در ضمن موتور رو کامل می ذارم گرم بشه و روغن بالا بیاد، چیزی حدود 5 دقیقه یا بیشتر

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام وحيدخان
    حتماً از بنزين معمولي استفاده كن چون بنزين سوپر موقعيكه هوا خيلي سرده باعث بد كاركردن موتور هنگام صبح و اصطلاحاً استارت سرد ميشه .
    اگه ماشين گرم ميشه و بازم بد كار ميكنه اول برو سراغ شمع ها ، شمع سوزني انداختي؟
    هر4تاش رو بازكن وببين اوضاع چطوره اگه ديدي خيس هست بدون كه گيركار همونجاست و اگه ديدي شمع ها خشك وخوبن بعدش برو سراغ دياگ زدن تا عيب رو پيدا كني .
    موفق باشي

4. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام وحيدخان
    حتماً از بنزين معمولي استفاده كن چون بنزين سوپر موقعيكه هوا خيلي سرده باعث بد كاركردن موتور هنگام صبح و اصطلاحاً استارت سرد ميشه .
    اگه ماشين گرم ميشه و بازم بد كار ميكنه اول برو سراغ شمع ها ، شمع سوزني انداختي؟
    هر4تاش رو بازكن وببين اوضاع چطوره اگه ديدي خيس هست بدون كه گيركار همونجاست و اگه ديدي شمع ها خشك وخوبن بعدش برو سراغ دياگ زدن تا عيب رو پيدا كني .
    موفق باشي
    درود
    تا الان فقط یک باک سوپر زدم، که اگه اشتباه نکنم تو همون یک باک هم این مشکل رو نداشتم!!!
    وقتی گرمه تقریبا می تونم بگم این مشکل نیست یا اگه روی دور آرام قرار نمی گیره من متوجه نمی شم
    نمی دونم این دیگه چیه
    حدس خودم از بنزینه، آخه همکارم پارس صفر گرفته بود صبح اومد سر کار گفت روشن نشد!!! خلاصه امداد خودرو از این داستانا کاشف به عمل اومد از 60 لیتر بنزین که زده 10 لیتر آب بوده و پمپ بنزین سوخته!!!
    ولی این که همیشه این مشکل رو دارم به نظرم کمی متفاوت هست داستانش

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    تا الان فقط یک باک سوپر زدم، که اگه اشتباه نکنم تو همون یک باک هم این مشکل رو نداشتم!!!
    وقتی گرمه تقریبا می تونم بگم این مشکل نیست یا اگه روی دور آرام قرار نمی گیره من متوجه نمی شم
    نمی دونم این دیگه چیه
    حدس خودم از بنزینه، آخه همکارم پارس صفر گرفته بود صبح اومد سر کار گفت روشن نشد!!! خلاصه امداد خودرو از این داستانا کاشف به عمل اومد از 60 لیتر بنزین که زده 10 لیتر آب بوده و پمپ بنزین سوخته!!!
    ولی این که همیشه این مشکل رو دارم به نظرم کمی متفاوت هست داستانش

میتونه از کاتالیزور یورو ۴ هم باشه که خیلی به موتور فشار میاره مخصوصا موقع استارت . من با پراید همین مشکل رو دارم .

7. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آیا مکمل سوختcng تاثیری در کاهش مصرف گاز دارد و در کل برای سمند مفید است یا مضر و چگونه استفاده میشود؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

فکر نمی کنم موردی داشته باشه، سرویس های 5000 هزارتائی با کارت هستش، تا دو سال یا 40000 کیلومتر ماشین گارانتی هست (توی کارت سورن که این رو زده، قاعدتا سمند هم باید 40 هزار تا باشه)
    باز دفترچه گارانتی ماشینت رو یک دید بزن

نه چه موردی، شما چه در سطح بسیار عالی چه در سطح خیلی خسته از ماشین تون مراقبت کنید، ماهیتش عوض نمی شه!!! تا دو سال یا 40000 هزار کیلومتر ماشینت گارانتی داره، یک جوری موتور ماشینت رو با آسفالت آشنا کن تا ایران خودرو حال کنه، هر بار که ازشون تقاضائی دارم یا اعتراض می کنم، لعنطیا این دو سال رو می زنن تو سرم پس حالش رو ببر زیر 3500 بهش دنده نده، مدیر عامل ایران خودرو اصلا با کمتر از 3500 حال نمیکنه

دوستان کسی جواب من رو نمی دونه:

1- سرویس 5000 تا حالا تو محل انجام دادین؟

2- ماشین رو وقتی روشن می کنم ( مواقعی که سرده) تمایل به خاموش شدن داره، پرپر می کنه، ریپ می زنه و گاز نمی خوره!!! کیلومتر کارکرد موتور 2500، کیلومتر کارکرد ماشین 4500، امروز اوضاع فرق داشت، بعد از این که شروع به حرکت کردم 3 یا 4 بار خاموش شد
    ، ایراد از چی هستش، پتانسیومتر، سنسور اکسیژن، دریچه گاز، بنزین ، برق یا چی، موقع حرکت در زمانی که ماشین تازه روشن شده وقتی کلاچ می گیرم موتور نمی تونه دورش رو حفظ کنه و روی دور آرام قرار نمی گیره ، ولی با گرم شدن موتور این مشکل یا مرتفع می شه یا حذف چون احساس می کنم موقعی هم که گرمه باز هم روی دور آرام قرار نمی گیره، در ضمن موتور رو کامل می ذارم گرم بشه و روغن بالا بیاد، چیزی حدود 5 دقیقه یا بیشتر
    سلام
    آقا وحید سرویس 5000 مال آچارکشی و بازدیده,شما که همه جای ماشینت از موتور تا متعلقات یبار بازو بست شده
    فکر نمیکنم از سنسور اکسیژن باشه یا از سوخت رسانیه یا دریچه گاز

10. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خوب اگر روغن رو کیلومتر های جلوتر عوض کرده بودید از جهت اشغال و پیلیسه های داخل موتور عرض میکنم
    بهتر بود
    هر چند من با روغن اول ماشینم 10000 کامل رفتم .ماشینم هم هیچ مشکلی تا این اواخر نداشت
    اما الان که عوض نکردید بذارید 1000 کیلومتر دیگه با این موتور کار کنه بعد ببرید ایرانخودرو با کارت طلایی عوضش کنید

12. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

میتونه از کاتالیزور یورو ۴ هم باشه که خیلی به موتور فشار میاره مخصوصا موقع استارت . من با پراید همین مشکل رو دارم .
    درود
    چطور می شه فهمید از این قسمت هستش؟

سلام
    آقا وحید سرویس 5000 مال آچارکشی و بازدیده,شما که همه جای ماشینت از موتور تا متعلقات یبار بازو بست شده
    فکر نمیکنم از سنسور اکسیژن باشه یا از سوخت رسانیه یا دریچه گاز
    راست می گی خو
    چی بگم

لامذهبا یک چی ساختن یک سمتش رو می گیری یک سمت دیگه در می ره

البته چون باید انجام بشه می خوام انجامش بدم، از اونجاییکه مشکلات زیر رو دارم و شب عید هم هست گزینه در محل رو انتخاب کردم تا بعد از تعطیلات ببرم نمایندگی مرکزی غرب
    1- چراغها (طبق معمول) 2- لادری سمت راست جلو (طبق معمول) 3- مشکل فعلی موتور 4- صندلی راننده که خودم باشم در تمامی حالت های ذیل صدای طلق طلق می ده!!!!!!!
    کلاچ گرفتن، گاز دادن، ترمز زدن خیلی تو مخه، انگار تمامی تخته های داخلش خرد شده، به نظرم باید تعویض بشه کلا!!!!! خیلی صدا می ده،
    حسین فقط به خاطر یکی از توصیه های تو هستش که این ماشین فعلا قابل تحمله، صدای بلند ضبط

14. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اب رادیاتور توی حدودا چهار ماه سه سانتیمتر کم شده..طبیعیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •