تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 383 از 892 اولاول ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,821 به 3,830 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میخوام asus N61Ja بخرم. کسی قیمت دقیقش رو داره با گارانتی معتبر؟ مثل اینکه کمیابه اما چرا نمی دونم !

داره خودمونی میشه sobhan1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    بهترین پیشنهادتون برای استفاده خانگی+استفاده از ویژوال استودیو+توان اجرای بازی های خوب+برنامه های گرافیکی(فتوشاپ+فلش و...)+مانیتور led چیه؟
    Last edited by sobhan1990; 26-06-2010 at 11:15.

3. این کاربر از sobhan1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من شنیدم این لپ تاپ مشکل کارت گرافیکی داره و تو اجرای بازی ها مشکل داره؟درسته؟مشکلش سخت افزاریه یا با اومدن درایور جدید حل میشه؟

این گرافیک کارت جدید nvida

مشکل داره و هنوز برای رفع مشکل اون درایو جدیدی ارایه نداده......ولی به زودی حتما حل میشه....

در صورتی که هنوز شک داری....مدل

n61jq رو بهت پیشنهاد میکنم...

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از این دو مدل کدوم یکی از نظر زیبایی ، کارایی ، قدرت ، انجام بازی های روز با کیفیت خوب ، کیفیت lcd بهتر عمل میکنه؟

sony VPCEB17FG

asus N61JA

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

زیبایی.......sony

کارایی....sony=asus(nesbat be config

قدرت.....asus

بازی......asus

monitor.......sony

7. این کاربر از omid_o2o3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من یه لپ تاپ برای بازی وکارهای مهندسی می خوام بهنظر شما دل بگیرم یا سونی یا ایسوز ؟
    تا 1400000
    میخوام هزینه کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض راهنمایی برای خرید لپ تاپ حداکثر 1.300 (اگه تاجایی که ممکنه کمتر بشه بهتره!!!)

سلام به همگی
    منکارشناسیارشدبرقميخونم. خيلیوقتهبهخاطرهنداشتناطلاعات،خريدلپتاپوبهتاخيرميندازم. هرچیهمسرچميکنمبازمگيجميزنم. اینه که دارم مزاحم شما میشم.
    يه سيستم ميخوام که سرعت و قدرت خيلی خوبی داشته باشه، فکر کنم بايد به cpu، cache و رمش توجه کنم، درسته؟
    ويندوزش حتماً "سون" باشه.
    خيلی دوس دارم اگه بشه cpuش corei7 باشه؛ البته نميدونم با corei5 يا core2duo چقدر از نظر کارايی متفاوتن.
    گنجايش hard خيلی اهميت نداره.
    بازی هم ای شايد تا حدی، اما در کل خيلی نيازی نيست گرافيکش بالا باشه.
    عمر باطری هم تا حدی برام مهمه
    گارانتی هم تا جایی که میدونم خیلی لازمه. درسته؟ بنابراین ترجیحا گارانتی معتبری داشته باشه.

راستی تا يادم نرفته بحث داغ نکردن هم برام مهمه، اينطور که از لپ تاپ های دوستان ديدم hp خيلی داغ ميکنه، درسته؟
    قيمت هم فعلاً نقد تقريباً تا حد 1،200 تو دستم هست، اگه کمتر بشه کرد که يه چيزی برا لوازم جانبی بمونه خیلی خوب میشه. اما اگه چاره ای نباشه تا حد 1،300 هم اجبارن ميتونم بدم .
    زحمت ميشه. اگه ممکنه 2-3 تا گزينه با قيمتهاي زير 1،100 ؛ زير 1،200 ؛ زير 1،300 و ... معرفی کنيد که با توجه به ضعفها و قوتهاشون يکيشونو بشه انتخاب کرد. اگه چیزی که بیشتر مشکلاتمو حل کنه با زیر 1 تومن هم بشه خرید ممنون میشم پیشنهاد بدین.
    شرمنده خیلی خیلی زحمت ميدم.
    پيشاپيش تشکر از همه دوستان.

10. این کاربر از ea2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض راهنمایی برای خرید لپ تاپ حداکثر 1.300 (اگه تاجایی که ممکنه کمتر بشه بهتره!!!)

سلام به همگی
    من کارشناسی ارشدبرق ميخونم. خيلی وقته به خاطر نداشتن اطلاعات، خريد لپتاپو به تاخيرميندازم. هرچی هم سرچ ميکنم بازم گيج ميزنم. اینه که دارم مزاحم شما میشم.
    يه سيستم ميخوام که سرعت و قدرت خيلی خوبی داشته باشه، فکر کنم بايد به cpu، cache و رمش توجه کنم، درسته؟
    ويندوزش حتماً "سون" باشه.
    خيلی دوس دارم اگه بشه cpuش corei7 باشه؛ البته نميدونم با corei5 يا core2duo چقدر از نظر کارايی متفاوتن.
    گنجايش hard خيلی اهميت نداره.
    بازی هم ای شايد تا حدی، اما در کل خيلی نيازی نيست گرافيکش بالا باشه.
    عمر باطری هم تا حدی برام مهمه
    گارانتی هم تا جایی که میدونم خیلی لازمه. درسته؟ بنابراین ترجیحا گارانتی معتبری داشته باشه.

راستی تا يادم نرفته بحث داغ نکردن هم برام مهمه، اينطور که از لپ تاپ های دوستان ديدم hp خيلی داغ ميکنه، درسته؟
    قيمت هم فعلاً نقد تقريباً تا حد 1،200 تو دستم هست، اگه کمتر بشه کرد که يه چيزی برا لوازم جانبی بمونه خیلی خوب میشه. اما اگه چاره ای نباشه تا حد 1،300 هم اجبارن ميتونم بدم .
    زحمت ميشه. اگه ممکنه 2-3 تا گزينه با قيمتهاي زير 1،100 ؛ زير 1،200 ؛ زير 1،300 و ... معرفی کنيد که با توجه به ضعفها و قوتهاشون يکيشونو بشه انتخاب کرد. اگه چیزی که بیشتر مشکلاتمو حل کنه با زیر 1 تومن هم بشه خرید ممنون میشم پیشنهاد بدین.
    شرمنده خیلی خیلی زحمت ميدم.
    پيشاپيش تشکر از همه دوستان.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میخوام asus N61Ja بخرم. کسی قیمت دقیقش رو داره با گارانتی معتبر؟ مثل اینکه کمیابه اما چرا نمی دونم !
    حدود 1400 الی 1420 با گارانتی سازگار

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ho$∑∫N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه جهنم دره ای روی کره ی زمین

پيش فرض

با سلام. من یه لپ تاپ تا 1.3 میلیون میخوام که 1- مدت زمان فعالیت و میزان ذخیره ی باتری اون زیاد باشه (عمر زیاد باتری) 2- پردازنده خوبی داشته باشه (core i7)
    3- گرافیک قابل قبولی داشته باشه. توجه کنید که اولویت ها رو مشخص کردم.
    دوستان خبری نشد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •